Hoeve Batenburg

In het kort

Genieten van vrijheid, rust en ruimte, met uitzicht op de duinen en het strand op loopafstand. Verwarmd sanitairgebouw met babykamer. Voor kinderen is er een kleine speeltuin. Gratis wifi voor 2 apparaten. Aankomsttijd hoogseizoen 14.00-20.00 uur, laagseizoen 14.00-16.00 uur of in overleg. Via de website is reserveren gratis, via balie/mail/telefoon worden kosten berekend. Let op! Reserveren voor fietsers niet mogelijk, er is beperkt plaats. Contacteer ons op de aankomstdag. Reserveren in het hoogseizoen vanaf minimaal vier nachten, uitzonderingen zie website.

1,9 ha | 50 plaatsen | Open: 15/03 - 31/10 | Natuur Comfort
Reserveer nu! Bekijk video

Kenmerken van dit terrein

Voor prijzen en meer informatie zie onze website: www.hoevebatenburg.nl

Tarieven *

Prijzen onder voorbehoud, voor actuele prijzen en online reserveren zie www.hoevebatenburg.nl Prijs per nacht is gebaseerd op: 2 personen, 1 kampeermiddel (caravan, tent, kampeerbusje of camper), water; aan- en afvoer op plaats, één auto, 16A stroom, en wifi voor 2 apparaten. Exclusief toeristenbelasting € 1,75/1,95 p.p.p.n. Het tarief voor bijzet-tent is alleen bedoeld voor maximaal 2 thuiswonende kinderen die in een tent (max. 5 m2) bij hun ouders staan. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen voor fietsers en wandelaars, waarvoor u niet kunt reserveren. Aankomst mogelijk vanaf 14.00 uur, graag bij aankomst melden.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Familie Kristelijn
Kuijerdamseweg 7
4326 LL Ellemeet/Noordwelle
Zeeland

Tel.: +31111671726
info@hoevebatenburg.nl
https://www.hoevebatenburg.nl

Facebook

Tips!

Zouten en mineralen
Verblijf aan de kust heeft een rustgevende werking. Bovendien heeft de hoge luchtvochtigheid een positief effect op de luchtwegen, en de aanmaak van vitamine D wordt door de extra intensiteit van zon bevorderd. De zeelucht bestaat uit water, zoutkorrels en jodium. Door de bewegingen van het water komen deze in de lucht terecht. De invloed is het sterkst dicht bij de branding. Zeewater is rijk aan zouten, mineralen en organismen. In principe bevat de zee alles wat je nodig hebt!

Op de fiets met de wind in je rug
Schouwen-Duiveland echt ontdekken doe je met de wind in de rug en trappend op de pedalen. Je eigen fietstocht uitstippelen kan heel gemakkelijk met het knooppuntensysteem. Gegarandeerd beland je op mooie plekjes. Ze zijn er volop: oude historische stadjes met een rijk zeevaartverleden, verstopte haventjes, golvende duinlandschappen of indrukwekkende uitzichtpunten. Omdat er zoveel te ontdekken valt, wijzen boeiende themaroutes je de weg. "Toen en Nu" een route door de tijd en landschap op ons mooie eiland. Geheid zie je tijdens deze trip de tureluur en de lepelaar. Onderweg kom je vele fietscafes tegen. Deze gastvrije pleisterplaatsen bieden extra gemak voor onderweg.

Zilte Zaligheden
In Zeeland kun je goed proeven. Juist de combinatie van zeewater en de zilte bodem zijn de basis voor gezonde producten. Zaligheden van land en zee op je bord: nergens zijn deze zo heerlijk als in Zeeland! Mosselen pluk je dan ook gewoon van de paalhoofden. Zeekraal en of lamsoren, met de smaak van de zilte bodem op je bord, haal direct van het land. Kreukels (alikruiken, een soort slak) raap je op tussen de stenen aan de zeedijk. Streekproducten zijn er volop en dan bedoelen we niet alleen de mossel of de oester maar ook een heerlijke kreeft. En wat denk je van een heerlijke vers gerookte paling! Op onze receptie zijn de adressen verkrijgbaar waar je deze zaligheden kunt verkrijgen.

Turegluren
In natuurgebied Plan Tureluur gelegen achter de dijk van de Oosterschelde, tussen Zierikzee en Westerschouwen kun je het gehele jaar een groot scala aan diverse soorten vogels in hun natuurlijke omgeving bekijken.

Locatie

Ellemeet is gelegen op Schouwen-Duiveland met zijn stranden en natuurgebieden, omringd door de Grevelingen, Oosterschelde en de Noordzee. Op het eiland met de meeste zonuren kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen!

Op Hoeve Batenburg zijn ook fietsen te huur. Voor de kinderen zijn er skelters te leen om mee te spelen. Ook kunnen ze de ontdekkist komen ophalen bij de receptie. Wij geven u aan de receptie graag advies om mooie plekjes op Schouwen-Duiveland op te zoeken.Tevens lenen wij wandel- en fietskaarten en omgevingsboekjes uit. Weet u dat bij ons vele vogelsoorten wonen? Met o.a. de huis-, en boerenzwaluw, de gierzwaluw, een kerkuil, fazanten, de reiger en roofvogels.


 


 

Hoogseizoen

14/04-19/04; 30/04-08/05; 25/05-07/06; 15/06-19/06; 27/06-04/09; Gesloten van 29/06-03/07.

Route

Via de N57 afslag Ellemeet, volg borden Ellemeet, aan het eind van het dorp, rechts je bestemming. Via N59 richting Renesse, volg borden Ellemeet, links je bestemming.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Hoeve Batenburg, vernoemd naar Adriaan Batenburg, die omstreeks 1900 de toenmalige eigenaar en grootgrondbezitter was, ligt in Ellemeet. Het woord meet betekent in het Zeeuws ‘hooggelegen stuk land’. Het gehucht ligt een paar meter hoger dan de omgeving, waardoor de inwoners in 1953 het wassende zeewater zagen aankomen. Ze hadden de tijd om te evacueren. De boerderij staat op een kleine terp en wordt al vanaf ca. 1500 bewoond. In de schuur, nu receptie, zijn de originele spanten nog te zien. De familie van de huidige eigenaren kocht deze boerderij in 1954, nadat hun eigen boerderij tijdens de watersnoodramp was vernield door het water.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Zonnecellen · wadi · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak

Beoordelingen van bezoekers

A.W. de Bruin - 29-09-2021

In het Groene Boekje staat de camping als 'Natuur Comfort' vermeld, maar je vindt er Super Comfort! Wat een luxe! Grote standplaatsen, alles keurig bijgehouden. Toiletgebouw altijd keurig schoon. We hebben volop genoten op Schouwen van 5 tot 15 september 2021.

Paul und Annette - 21-09-2021

Wir waren am letzten Wochenende mit unserem Overlandergespann auf Hoeve Batenburg. Es hat uns sehr gut gefallen. Sehr gepflegte Plätze und Sanitäranlagen. Wir würden immer wieder dort unser Lager aufschlagen, auch wenn es etwas mehr kostet. Der Preis ist aber fair. Ingeborg, Mari, danke für euer Arrangement und eure Arbeit, die ihr in diesem Platz investiert.

Bornin51 - 12-09-2021

Zeer tevreden met verblijf in camper op Hoeve Batenburg. Vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Mooi schone sanitair, prachtig ingerichte velden waarop elke plek zijn eigen elektra, drinkwater en grijswaterafvoer heeft. Veel beschutting tegen Zeeuwse wind en ook tegen zomerzon op warme dagen. Alleen nog die douche- en afwaswater muntjes.

Marja - 26-08-2021

Fijne camping waar wij graag verblijven. Lekker groen, prima sanitair. Dicht bij het strand.

Fam Wildenbeest - 25-07-2021

Prima gezinscamping, prachtig aangelegd, wilde bloemen en nog nooit zulk mooi en zacht gras gezien op een camping! Schoon sanitair. Goede vuurplaats waar we een hele avond goed hebben kunnen stoken. Wel jammer dat je voor douchen en zelfs voor de afwas muntjes nodig hebt.

Bert en Joke - 04-07-2021

Mooi aangelegde, en goed onderhouden camping met ruime beschutte veldjes en veel wilde bloemen. Ruime plaatsen op een goede grasmat. Grintpaden zonder kuilen, waardoor de vloer in het sanitair gebouw ook netjes blijft bij nat weer. Het sanitair ziet er schoon en fris uit. Er moet wel betaald worden voor warm water , dat vinden we eigenlijk niet meer van deze tijd. We komen graag nog een keer terug.

rob van stratum - 29-06-2021

heel mooi aangelegd en ruim natuurkampeerterrein met volop natuurbeleving en veel rust en vrijheid. De grasvelden zijn strak als een biljartlaken maar dat geeft niet want eromheen staan mooie bloemranden en hagen. Strand is 2 km fietsen

Fam. Walgaard - 12-06-2021

Onze caravan heeft deze winter in de stalling gestaan van de camping. Hij is keurig weer voor ons naar de plek gereden, waar we ruim een week nog gestaan hebben. We hadden prima weer en hebben genoten op deze keurige ruime camping. Eigenaresse was voor onbekende tijd afwezig, maar dochters hebben heel goed waargenomen! Tip voor kampeerders: laat geen vuilniszak buiten staan, meeuwen zijn er dol op. Voor je het weet vind je de inhoud 's morgens verspreid over het kampeerveld!

Fam Wille - 03-06-2021

Groene oase in het Zeeuwse akkerbouw landschap. Mooie ruime plekken. Uitstekend sanitair. Prachtig ontwerp en uitvoering van het terrein. Het wemelt hier van de vogels ! Prijs kwaliteit verhouding is goed. Tip voor eigenaren: zonnepanelen op sanitair gebouw ? Zeker een plek om terug te komen !

Art & Nancy - 22-05-2021

Mooie verzorgde camping, vonden geen mooiere in omgeving en keerden telkens terug.

Bea van Herpen - 16-08-2020

Wij waren hier de tweede week van augustus. In de hittegolf. Zwembadje voor de kinderen opzetten mag niet op deze camping. Het is een half uur lopen naar natuurlijk zwemwater (zee) voor volwassenen over een onbeschutte tweebaansweg zonder fiets-/wandelpad. Voor kinderen niet te doen! Fietsen zijn te huur maar snel weg! Dus zelf meebrengen of in een snikhete auto naar de overigens prachtige kust en mooie gebied!

Bureau De Groene Koepel - 30-06-2020

Beste fam. Marijnissen, Dit Natuurkampeerterrein voldoet ook aan de Richtlijnen en valt onder de categorie 'Comfort'. Zo hebben wij ook een categorie 'Puur' en 'Natuur Plus', om het verschil in faciliteiten aan te geven. Wij hopen hiermee de keuze voor een passend terrein gemakkelijker te maken. Met vriendelijke groet, De Groene Koepel

Fam Marijnissen - 27-06-2020

Dit is echt een geweldige camping, helemaal af, prachtig aangelegd en zeer goed onderhouden. Het gras wordt íedere dag gemaaid. Zeer luxe sanitair. En dat allemaal op loopafstand van het strand. Toch herkennen wij de kritische reviews dat dit helemaal geen natuurcamping is. Hij is ook aan de prijs (honden 6 euro, terwijl er helemaal geen voorzieningen voor honden zijn: is dit een boete?). Een 'natuur'-camping heeft ook veel met 'cultuur' te maken. Beetje rommelig, ongedwongen, dolende kinderen, een vuurtje: dat is hier allemaal niet te vinden. Deze camping voldoet niet aan het reglement van de stichting, dat eenvoud predikt. Misschien is het probleem op te lossen door dit voortaan een 'landschapscamping' te noemen? Wij maken graag een keer per jaar de overstap.

Campherjet - 12-06-2020

Inderdaad een mooi ontworpen en zeer goed onderhouden terrein. Een topper: ook de ontvangst en organisatie. En een groene oase te midden van de akkerbouw en vakantieparken. Maar je moet wel met de openzijde van je camper of caravan naar het midden gericht gaan staan: geen privacy dus. Ook je eigen plekje zoeken is niet toegestaan. Beperkingen die afbreuk doen aan het echte natuurkamperen. Dit is voor ons te mooi.

Bob van der Meulen - 24-05-2020

Van vrijdag 16-5 tot en met 23-5 bezochten we deze prachtige camping. Wat een prachtige camping. Vrijheid, rust en ruimte zijn drie woorden die deze camping typeren. Je staat midden in de natuur en dat is in deze omgeving heel bijzonder. Geweldig dat er zulke mooie kampeerterreinen te vinden zijn. Het gras is perfect gemaaid. De eigenaren zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. We zagen zelfs een ree lopen op het kampeerterrein. Deze camping is voor iedere rustzoeker een aanrader! Bedankt voor de perfecte week!

joris - 23-09-2019

Reserveren via de site van de camping zelf ging vlot. Ter plaatse aangekomen lag alle administratie klaar. We kregen de nodige info over mogelijke fiets- en wandeltochten. Het onthaal was vriendelijk. De camping ligt er zeeeer netjes bij, net als het sanitair. Het warme water in één van de (dames)douches liet het afweten maar voor de rest zeker ok. Leuk is dat het terrein is opgedeeld in kleinere cirkels waardoor je nooit met 10 op elkaar zit te kijken. Wij vinden dit aangenaam, iemand anders heeft misschien graag wat meer te zien. Rustig was het alleszins, op wat tractorgeluid na. Net zoals andere campings in deze regio is de prijs niet min. We betaalden bijna € 70 voor 2 nachten. Alleen al een klik op het online-kaartje (keuze van een kampeerplek) kost je €10. Dat vind ik overdreven. Hier komt geen mensenwerk aan te pas, ook voor de campinguitbater is dit handig. Je betaalt hiermee wellicht de software af. In onze periode (half september) kan je dit gerust laten, er was meer dan plaats zat. Voor die € 10 kan je beter in een strandtent iets gaan drinken. Keren we nog terug? Misschien, maar toch eerst 's kijken of er voor die prijs niet iets anders te vinden is. Wellicht liggen er hier en daar nog pareltjes van mini-campings.

Familie De Jong - 15-08-2019

Wij hebben 10 dagen met veel plezier op deze camping gestaan. Je hebt er de rust van een natuurcamping en het comfort van een luxe camping met goed en voldoende sanitair, ruime plekken en een tiptop gazon(lekker op je blote voeten lopen). De kinderen vonden de skelters erg leuk. Bij de receptie kun je gratis fiets- en wandelkaarten lenen. Voor een natuurcamping zijn de tarieven hoog (ruim 400 euro voor 9 nachten met 4 personen, inclusief alle extra kosten zoals toeristenbelasting en warm water) maar dat hadden wij er voor over. We overwegen serieus om volgend jaar terug te komen. Het is heerlijk om dicht zo dicht bij zee op een comfortabele camping te zitten.

Arjan en Danielle - 07-08-2019

In juli heerlijk 5 dagen gekampeerd op Hoeve Batenburg. Prachtig natuurkampeerterrein dat past bij het zeeuwse landschap. Mooie grassen en wilde bloemen langs de paden, zeer ruime plaatsen. Uitstekend sanitair. Erg vriendelijke dames bij de receptie. Wij hebben fietsen gehuurd op de camping, heel leuk om langs alle gezellige dorpjes te fietsen naar Westenschouwen en over het schelpenpad langs de kust weer terug, aanrader!

Jeanne - 02-07-2019

Sfeervolle camping met perken vol wilde bloemen en grassen. Keurige grasmat en ruime plekken. Alles wordt goed onderhouden. We werden vriendelijk ontvangen. Kortom we hadden een erg prettig verblijf.

Pieter en Barbera van der Klugt - 23-04-2019

We hebben tijdens de paasdagen gekampeerd bij Hoeve Batenburg. Een bijzonder mooie camping met ruime kampeerplaatsen op een rond veldje. Uitstekende sanitaire voorzieningen. We werden vriendelijk ontvangen. We hebben heerlijk kunnen fietsen maar met de auto zijn mooie steden als Middelburg en Veere prima te bereiken.

Wiel en Thea Arets - 03-10-2018

Nog een paar dagen genieten zo begin oktober kwamen wij op Hoeve Batenburg. Super mooi terrein met ruime plaatsen die ook nog eens veel beschutting bieden maar wel zo open zijn dat je de hele dag kunt genieten van het zonnetje. Het sanitair gebouw verdient een extra pluim. Ruim, schoon en keurig afgewerkt en ook nog eens omgeven door een prachtig bloemenveld. Dat de natuur hier aandacht heeft hebben ook de vogels ontdekt. Ik zag puttertjes, huismussen, groene specht en sperwer.

Beheerder Landgoed Camping Hoeve Batenburg Ellemeet - 03-10-2018

De Natuurkampeerterreinen in het groene boekje zijn verdeeld in verschillende categorieën, camping “Hoeve Batenburg” valt onder de categorie 'Natuur Comfort'. Onze camping is zeer ruim opgezet en wordt goed onderhouden, zoals wij vinden dat u bij een Natuur Comfort terrein mag verwachten. Er is ook veel beplanting, met verschillende soorten (fruit) bomen en struiken, randen van natuurgras en wilde bloemen. Natuurlijk hebben wij een aantal regels zoals ieder Natuurkampeerterrein dat heeft. Uiteraard denken wij met onze gasten mee en proberen het een ieder naar de zin te maken. Daarom vinden wij het jammer om te lezen dat uw korte verblijf op onze camping niet aan uw verwachting kon voldoen.

Anne Meijerink en Roland Stam - 19-09-2018

Dit is een goed verzorgde camping maar voor ons is het geen natuurcamping zoals je in het Groene Boekje zou verwachten. Daarvoor zijn de gazonnetjes te strak en zijn er te veel regels.

Freddy - 06-09-2018

Prachtige camping..maar heeft niets maar dan ook helemaal niets met een natuurcamping te maken! Luxe plekjes met strak gemaaid gras,water en stroom op elke plaats. Luxe toiletgebouw (€0,50 voor een douche) met mogelijkheid om gebruik te maken van wasmachine en zelfs droger (uiteraard tegen betaling) en dat voor een behoorlijk bedrag van €17,- per nacht (fiets en tent 1pers) Als je van luxe houd..helemaal perfect! Deze jongen gaat de volgende keer gewoon weer lekker logeren bij de boswachter.. want zo zou natuurcamperen moeten zijn..

Wim en Dorrit Klein - 03-09-2018

We hebben een heerlijke week doorgebracht op Hoeve Batenburg. Het kampeerterrein is prachtig aangelegd. Het sanitair is prima en wordt goed schoon gehouden. Kortom een aanrader.

Connie Slager - 22-07-2018

Net terug van een nachtje op Hoeve Batenburg, waar we tijdens ons weekendje op de fiets door Zeeland neergestreken zijn. Zeer gastvrije ontvangst. Er was nog precies één plekje voor ons vrij. Wat een prachtige camping! Een mooi ruim veld en fantastisch schoon sanitair. Bijna 40jaar geleden hier ook gekampeerd toen het nog een minicampinkje achter de schuur was. Onherkenbaar, maar complimenten voor deze prachtige, mooi aangelegde groene camping. Een absolute aanrader.

Yvonne en Cees Merkus - 08-06-2018

We zijn net terug van twee plus één weken op Hoeve Batenburg. Die laatste week was het gevolg van de fantastische ervaring in de eerste twee weken. We hebben nog nooit zo’n doordachte, ruime, landschappelijke camping meegemaakt in de 60 jaar dat wij kamperen. Elk detail klopt, van natuur tot techniek. Je kan zien dat de camping met liefde en verstand is bedacht en wordt beheerd. En dat ook nog met een emmer vol vriendelijkheid. Petje af!

Mathias - 31-08-2017

Mooie en nette camping met natuurlijk afgescheiden campeerplaatsen. Bij het ochtendgloren heb ik genoten van een wandeling door de camping via paden langs hagen, wilde bloemenperken, diverse grassen en ander natuurschoon. Veilig fietspad om naar het strand te gaan met de kinderen. Vriendelijke gastheer.

Bram Havekes - 15-08-2017

We (gezin, 2 kinderen van 4 en 2) hebben een heerlijke vakantie (3 weken) gehad op Hoeve Batenburg. Mooi klein en overzichtelijk maar rustig veldje, vlak bij de speeltuin. Zeer schoon sanitair, goed onderhoud van het terrein. Gelegen op 5 minuten fietsen van het strand, elke dag even geweest. Alles aanwezig voor een fijne vakantie!

Elies & Tineke - 05-09-2016

Mooi aangelegde camping. We hadden geluk, er was plek voor ons voor 15 euro. We hebben begrepen dat je als fietskampeerder hier ook naast het net kan vissen en gedwongen bent een dure plek te betalen. (28.80 euro) Het zou fijn zijn als hier ook een trekkersveld komt en als fietsers altijd welkom zijn zoals meestal het geval is op natuurkampeerterreinen. Zoals het nu is hoort de camping eigenlijk niet thuis in het Groene boekje. Natuurkampeerders zijn ook vaak niet zo dol op muziek in het sanitairgebouw.

Henk Stevens - 29-08-2016

Helaas zijn wij als fietskampeerders niet tevreden over deze luxe camping. Wij hadden echt het gevoel dat we niet welkom waren als fietsers. waarschijnlijk omdat we een goedkopere plek innamen. De beheerder vertelde ons dat we zover mogelijk van de "normale "kampeerders moesten staan. De plaats waar we stonden was zeer onprettig.Ook andere fietskampeerders hadden dit ongastvrije gevoel. Deze camping hoort ondanks zijn luxe niet thuis in dit boekje. voor fietskampeerders heeft hij liever geen plaats. ook mochten wij als fietskampeerders geen gebruik maken van het wifi netwerk ook niet bij betaling. Dit in tegenstelling tot de andere natuurkampings bijv. de Kersengaard in Zuidland, deze mijnheer doet werkelijk alles om het de kampeerders naar de zin te maken, deze mijnheer weet wat gastvrijheid is

Jetze en Mineke - 24-08-2016

Alles wat een gezinscamping moet hebben. Geweldig sanitair, prachtig ruime plekken, maar het zou fijn zijn als je zelf mag beslissen hoe en waar je gaat staan. Ook machtig dicht bij t strand waar je heerlijk vis en mosselen kunt eten. Vonden het geen camping in het kader van natuurkampeerterreinen. Maar zoals gezegd, verder geweldig. Reserveren en vooruit betalen minpuntje.

Juultje - 21-08-2016

Ruime standplaatsen omzoomd door gevarieerde struiken. Kraakhelder modern servicegebouw bij een rand van vrolijke kleurige veldbloemen. Lekkere douches. Het strand en strandpaviljoen op wandelafstand. Handig: op de camping zijn prima fietsen te huur. Veel te zien in de buurt: watersnoodmuseum, Neeltje Jans, rozentuin, mooie musea in Zierikzee en Dreischor.

Wim en Elly - 21-08-2016

Zeer charmant terrein, prachtig aangelegd met fraaie details. De ronde velden maken het intiem. Prachtig toiletgebouw, mooie schelpenpaadjes, passend bij de streek. Prettige gastvrouw, fijne ontvangst.

Familie Brouwers - 10-08-2016

Vrij grote, zeer nette en mooie camping. Opgedeeld in cirkelveldjes. Wat niet in het groene boekje vermeld staat is dat je verplicht bent je kampeermiddel op een bepaalde manier op je plek te zetten, met de rug naar de boom-struikrand om het veldje en opening naar voren, zodat de kampeerders van een veldje in een rondje staan. Hierdoor is de privacy minder op deze camping. Het sanitair is heel erg luxe, mooi en schoon, plus je hebt eigen water en stroom op je plekje. De wifi verbinding was slecht, daar hebben wij niks aan gehad (wat wij ook niet hebben gemist, maar wellicht voor andere mensen wel belangrijk). De kinderen waren ontzettend blij met de gratis te gebruiken mooie grote skelters (3 stuks) op het terrein. De omgeving is perfect om op de fiets te verkennen, dus fietsen mee is een aanrader. De prijs van de camping is vrij hoog, en ook voor de douche en afwaswater moet apart betaald worden. De douchetijd die je krijgt voor 50 cent is ruim.

Martin en Manita Vermeulen - 03-08-2016

Stttt.... niet verder vertellen! Wat een geweldige kampeerplek is dit. We hebben hier gestaan van 22 tot en mrt 31 juli met onze tent. Het terrein is heel mooi aangelegd, heerlijk rustig gelegen, zeer ruime plekken en water en elektra op de plek. Genieten met hoofdletters, een aanrader! Komen hier zeker terug.

John en Anneke Swaak - 14-05-2016

Wat een heerlijke plek om te kamperen op het mooie Schouwen-Duiveland. WIj konden maar moeilijk afscheid nemen. Een perfecte balans tussen rust,natuur en comfort. Goed doordachte aanleg van het terrein,waardoor het voor je gevoel nooit te vol zal worden. Sanitair super schoon en praktisch. Lokatie is prima. Je fietst in een paar minuutjes naar het strand. De roerigheid vind je in Renesse,op 3 km afstand. De gastvrijheid staat op nr.1 bij de eigenaren. Dank jullie wel voor het creëren van deze fijne plek.

Alida - 28-08-2015

Niet wat ik van een natuurkampeerterrein verwacht. Gladgemaaide Engelse gazonnetjes, water en electra bij iedere tentplaats, muziek in de toeiletgebouwen, overal buitenverlichting zodat je de sterren niet meer kunt zien... Een aanfluiting voor het label "Natuurkampeerterrein".

Rien van Bruchem - 18-07-2015

Wij hebben ruim 2,5 week heerlijk vakantie gevierd op Hoeve Batenburg. De camping en het sanitair is zeer verzorgd en het is een prima uitvalsbasis om Schouwen-Duiveland te ontdekken én in alle rust te genieten. Mari en Ingeborg, bedankt voor de gastvrijheid!

angelique Veenstra - 05-08-2014

Heb een viertal dagen gestaan op Hoeve Batenburg. Ruim, overzichtelijk en uitstekend verzorgd met topkwaliteit sanitair. Vooral ook voor mensen met kleine kinderen: je krijgt de ruimte van een natuurkampeerterrein gecombineerd met de verzorging van een top boerderijcamping. Ook de aanplanting was zeer verzorgd, dus niet de typische staatsbosbeheer edge. Wel duurder dan normaal voor ons groene gevoel, maar daarvoor zit je wel in de 5 km ring van Renesse. De camping geeft toegang tot excursies en geeft daarnaast toch de ruimte, best een luxe in zeeland. Je kunt pinnen- en vergeet het eetcafe en de fietsverhuur naast de camping niet.

Anke - 01-08-2014

Twee weken gekampeerd in juli 2014. We hebben het heel erg naar ons zin gehad. Bij prachtig zomerweer is het bijna altijd aanwezige briesje heerlijk. De camping is mooi aangelegd met helmgras en schelpenpaden waardoor je echt "zee" gevoel krijgt. Het sanitair is heel goed.

Beheerder Landgoed Camping Hoeve Batenburg Ellemeet - 30-07-2014

Als beheerder van Hoeve Batenburg wil ik graag reageren op uw bericht: Wij hebben een beperkt aantal plaatsen voor fietsers (pitstop voor fietsers noemen wij dit, prachtig gelegen in een oude kleinfruitboomgaard). Hiervoor kunt u niet reserveren. U kunt 'op de bonnefooi' aankomen tussen 19.00 en 21.00 uur. (Van 17.00 uur tot 19.00 uur is onze receptie gesloten.) De prijs hiervoor is € 15.00 per nacht per tent. Wij begrijpen dat de teleurstelling groot is als er geen pitstopplaatsen meer beschikbaar zijn. Het enige alternatief is dat u wordt doorverwezen naar onze campingplaatsen met wateraansluiting en afvalwateraansluiting op de kampeerplaats en tevens16 amp stroomaansluiting en wifi, voor het reguliere tarief. Wanneer u alleen komt, betaalt u het seizoenstarief minus het bedrag wat berekend wordt voor een extra persoon. En helaas, een speciaal trekkersveld hebben we niet. Ruimte hebben wij genoeg op onze camping maar wij willen wel graag hiervoor de kwaliteit waarborgen. Jammer dat wij u dit keer niet aan een pitstopplaats hebben kunnen helpen. Met vriendelijk groet, beheerder van Hoeve Batenburg

Eva Vankenburg - 25-07-2014

Dit terrein hoort niet thuis in het groene boekje. Voor één fietser + tent vragen ze voor één nacht € 27,50. Een absurd bedrag. Ik heb al op vele terreinen uit het groene boekje gestaan en de prijs voor de fietser + tent is doorgaans 7 tot 12 euro. Ik ben toen doorgefietst naar De Klepperstee in Ouddorp waar ik voor 10 euro een fraaie en rustige trekkersplek had op een terrein met alle voorzieningen (zelfs een winkel)

Gerrits, Kaldenberg - 24-07-2014

Tijdens Kunstschouw 2014 was Hoeve Batenburg een fijne, rustige en centraal gelegen plek om een ander Schouwen Duivenland te ontdekken . Open, wat zo karakteristiek is voor het 'binnenland' en ook prettig besloten door de indeling en begroeiing. Naast de diversiteit en het eigene van het dit deel van Zeeland, gaf Hoeve Batenburg ons enkel toegevoegde waarde!!

Elly Steenmeijer - 12-06-2014

Wij hebben voor de 4 de keer met hemelvaart en Pinksteren gekampeerd op deze camping . Mari en Ingeborg zijn zeer gast vrij en behulpzaam. De douches en toiletten zijn perfect op de plaats een eigen water en afvoer en stroom. De rust en ruimte op de camping zijn ook heerlijk. Strand en duinen zijn dicht bij.

Jaap en Heleen - 10-06-2014

Een heerlijke vakantie gehad op Hoeve Batenburg. Mooie grote plaatsen op ronde veldjes. Prima sanitair (ook schoon tijdens drukke weekeinden)! Aardige campingeigenaren met goede toeristische tips. Ellemeet ligt mooi centraal op Schouwen-Duiveland als startpunt van fietstochten. Het enige minpuntje vonden wij dat het veld lang erg drassig bleef na regen.

Ben en Anne Helmers - 23-05-2014

Een prachtig terrein, elke plek z'n eigen stroom, kraan en afvoer, veel ruimte. De velden liggen wat hoger, als terpjes, met een beboste goot eromheen. Zeer verzorgd wasgebouw in het midden. Hartelijke ontvangst met toeristische hulp. Ideale uitvalsbasis voor heel Schouwe-Duiveland

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Hoeve Batenburgsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd