De Kamperhoek

In het kort

Kamperen in een Zeeuwse wei, ruim opgezet, of op het kleiner veldje, onder de bomen. Op beide staan twee Trekkershutten. Op onze Zeeuwse wei kun je ook overnachten in een van de luxe FarmHouses vinden. Uitgebreid sanitair met babywasplaats en familiedouche. Heel veel speelvoorzieningen en dieren, daardoor in de schoolvakanties bijna uitsluitend jonge gezinnen. Onderdeel van een groter terrein.

1,5 ha | 28 plaatsen | Open: 22/04 - 15/09 | Natuur Comfort
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters)
Duurzaam huisje 7
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan kampvuurplek
Broodjesservice aanwezig
Slechtweervoorziening aanwezig
Speelvoorzieningen
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 10A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische auto
Afstand halte openbaar vervoer (km) 3,0
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,0

Wij hebben een boerderijwinkeltje met gekoelde dranken, ijs en de meest voor de hand liggende producten. In de schoolvakanties kunt u meerdere malen per week broodjes en pizza's bestellen. Koelkastjes te huur, vriezer voor koelelementen aanwezig. Heel veel speelvoorzieningen voor kinderen, daarom is ons terrein uitermate geschikt voor jonge gezinnen, maar zeker ook in het laagseizoen voor andere doelgroepen. Altijd reserveren via de website: https://www.kamperhoek.nl/zoek-en-boek/ I.v.m. duurzaamheid douches met € 0,50 munten en eigen toiletpapier. Campers langer dan 6 meter in overleg.

Faciliteiten voor mindervaliden

Grote douche met douchestoel en armleuningen.

Tarieven *

Prijs voor een kampeerplek is op basis van maximaal 2 personen, incl. stroom, 1 auto, milieuheffing en excl. toeristenbelasting. Op de kampeerplaats mag een kleine bijzettent (max 5m2) geplaatst worden, mits gezins gebonden voor max 2 thuiswonende kinderen.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Huub de Nijs
Campensedijk 50
4581 PW Vogelwaarde
Zeeland

Tel.: +31653406080
bgg.: +31114676002
info@kamperhoek.nl
https://www.kamperhoek.nl

Facebook Instagram

Tips!

Cultuur

 • Vestingstad Hulst
 • Antwerpen, Gent, Brugge
 • Schelpenmuseum

Natuur

 • Portaal van Vlaanderen
 • Zeehondensafari
 • Het verdronken land van Saefthinghe

Spelen

 • Boerengolf Tuinenburg
 • De Bourgondiër in Hulst
 • De ZOO stadsdierentuin in Antwerpen
 • Plopsaland de Panne

Water & Strand

 • Openlucht zwembad De Honte
 • De Vogel
 • Het putjesstand in Ossenisse
 • BarGoed in Perkpolder
 • Breskens, Nieuwvliet en Cadzand

Eten & Drinken

 • ’t Voss&Rijck
 • Family Axel Eethuis-cafetaria
 • ’t Schor
 • BarGoed Perkpolder
 • Pannenkoekenhuis ’t Kabouterke

Locatie

Ontdek een mooi stukje Zeeuws-Vlaanderen, waar rust en ruimte nog overheerst. Je vindt er de Westerschelde met zijn stoere dijken en knusse strandjes, of de lieflijk begroeide oude kronkelende polderdijkjes. Nabij Hulst, Antwerpen, Gent en Brugge.

Ligging
De Kamperhoek is een rustig gelegen Natuurkampeerterrein midden in het prachtige Zeeuw-Vlaamse polderlandschap, met vele dijkjes en een wijds uitzicht. Het ligt vlakbij de Westerschelde, waar je kunt genieten van een mooi uitzicht en meerdere kleine strandjes.

Terrein
Het kampeerterrein bestaat uit twee terreintjes met ruime plaatsen. Het eerste is omgeven door een Zeeuwse haag. De plaatsen zijn gescheiden door fruitbomen en in het midden een oude drinkput (omheind). Zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen, zandbakje en Vogelspeelhuisje . Het tweede terrein is nog schaduwrijker. Onze oude gerenoveerde boerenstal (100m²) biedt onderdak bij slecht weer. Om de rust op het terrein te bewaren zijn de grote speeltoestellen en skelters gescheiden van het kampeerterrein. Veilig spelen vooraan op het terrein. Pluk mooie bloemen in onze bloemenpluktuin.

Winkel
Er is een boerderijwinkel met eerste levensbehoeften, ijsjes, gekoelde dranken.

Sanitair
Luxe sanitaire voorzieningen met o.a. een familiedouche, babywasplaats met badje, overdekte afwasgelegenheid en wasmachine en droger.

Kinderen
Kinderen kunnen zich volop uitleven op onze boerderij. We hebben knuffelkonijnen, cavia's, kippen en schapen. Er zijn schommels, klimtoestellen, grote trampolines, hooihooispeelschuur, kabelbaan, waterpretweide en een zandbak. Op de skelters, crossfietsjes en tractors kunnen ze naar hartenlust rondrijden.

Omgeving
In de omgeving van ons terrein is genoeg te beleven. Op https://www.kamperhoek.nl/in-de-omgeving kunt u de meeste activiteiten vinden. 


Ook kunt u hier de getijden van de Westerschelde vinden. 


 

Route

Via Liefkenshoektunnel of Antwerpen: volg Zelzate, dan Hulst.Voorbij Hulst richting Terneuzen (N61/N290!), rechts Vogelwaarde (Rapenburg),1e links, Bossestraat, aan het eind rechts de Campensedijk op. Route Westerscheldetunnel gewijzigd: neem vervolgens de Sluiskiltunnel en houd aan: Zaamslag, dan Zaamslagveer, daarna eerste afslag links, parallelweg, dan 2e links en 4 km rechtdoor, nummer 50.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Je kampeert in een wei die is omgeven met een Zeeuwse haag. Dat is een dichte haag bestaande uit diverse (doorn) struiken, aangevuld met enkele boomvormers. Vroeger werden dit soort hagen geplant als veekering. In het midden van de wei is een oude drinkput, waaruit het vee dronk. Een kleine eeuw geleden telde Zeeland vele honderden drinkputten. Nu zijn ze schaars geworden. Kloosterzande (op 8 km) is gesticht door monniken in de twaalfde eeuw. De Nederlands-hervormde kerk aldaar dateert uit het midden van de dertiende eeuw en is oorspronkelijk als kloosterkapel gebouwd.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Zonnecellen · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening

Beoordelingen van bezoekers

Fietser - 23-08-2021

Mooie camping, maar niet de rust en ruimte die je verwacht op een natuurkampeerterrein. Geen wc papier, muntje om te douchen en niet erg Coronaproof.

Yvonne de Groot - 06-08-2021

Zoekend in het groene boekje 2021 naar een camping in Zeeland kwamen we uit bij Vogelwaarde De Kamperhoek. Door Corona beperkingen en vakantie moeten houden in het hoogseizoen kiezen we ervoor om dit jaar te reserveren. Dit stukje Zeeuws Vlaanderen kennen we niet. We hebben mooie fietstochten en wandelingen gemaakt langs de Westerschelde. Er is altijd wat te zien en te ontdekken. Vogelwaarde De Kamperhoek is voor het hoogseizoen meer een camping voor gezinnen. Door onze plek grenzend aan de ‘ uitrijdroute’ van alle speelvoertuigen vond ik de herrie die dat met zich meebracht niet prettig. Omdat wij vooraf het campeergeld moesten voldoen zijn we gebleven. Deze camping is onderdeel van Farmcamp. Het concept trekt uiteraard gezinnen aan. In het groene boekje wordt gesproken over camping is onderdeel van groter terrein. Een vermelding van het concept Farmkamp mist in het groene boekje. Misschien kan dat in het groene boekje 2022 vermeld worden. Yvonne de Groot

Manon de Groot - 21-09-2019

Nogmaals bedankt familie de Nijs, Voor het heerlijke verblijf op jullie kampeerterrein mede dankzij jullie gastvrijheid! Wat hebben we het fijn gehad! Mooie ruime plekken, afgebakend door fruitbomen met een prachtig en schoon sanitair en vooral heel veel speelplezier voor de kinderen. Meer dan 30 skelters vooraan bij de boerderij, wat een verrassing voor de kinderen. En als extra op onze laatste avond een gezellig kampvuur met gitarist Maarten. Tot Ziens, Familie de Groot

Gezin met kinderen (6 jaar) - 05-08-2019

De camping is mooi gelegen, midden tussen de akkers. Bij aankomst kreeg ik plichtmatig een onpersoonlijke hand van de boerin(?), blijkbaar had ze haast want iemand wilde iets kopen in het winkeltje. Voor aan de camping staan veel skelters en enkele fietsen. Van de fietsen doen de remmen het niet. De douches kosten 50 cent, het knutselen kost minimaal 5 euro. Het slechtweer-onderkomen is heerlijk koel in de hete zomer, maar behoorlijk vies. Kinderen kunnen niet mee doen met boerenactiviteiten mits ze een boerenpaspoort hebben en uiteraard kost deze ook geld. Dus ja, de locatie is prima en het het gemaaide veld waar wij stonden ook, maar neem een zak geld mee voor de overige dingen op deze camping, waaronder een elektrische koelbox want een vrieskist voor koelelementen is er ook niet. De boer is overigens wel een kindvriendelijke man.

Vincent - 08-08-2018

Mooie camping, Geweldige gastheer en gastvrouw, Flinke knuffelbare veestapel, flink wagenpark aan skelters en fietsen en keurig sanitair. De plaatsen zijn wat krapper als dat we gewend zijn maar de rest van de camping maakt dit direct goed. Sanitair keurig op orde maar tussen 19 en 21 uur is het aansluiten geblazen. De dieren van boer huub, konijnen, pony, ezel en paard Zijn lieve beesten. De omgeving leent zich voor mooie fietstochten en autoritten. Voor ons een plek om terug te komen.

Carrie Tresoor - 25-05-2018

Het terrein is mooi omzoomd en beschut tegen de wind. Wel nuttig in de polder. De gastheer en -vrouw zijn zeer aardig en behulpzaam. In winkeltje kan je plaatselijke streekprodukten kopen. Met Pinksteren stonden we helaas naast een luidruchtige groep die tot diep in de nacht doorgingen. Jammer dat niet iedereen het concept ´Natuurkampeerterrein ´ begrijpt. Zij waren beter naar een ´Groepsnatuurkampeerterrein’ gegaan. Eigenlijk vind ik dát een vreemd concept.

Jeroen & Jacquelien - 04-09-2017

Nu weer een week terug uit Zeeland. Heerlijk vertoeven daar, fijne gastheer en vrouw. Ruime kampeerplaatsen, de sanitair zag er schoon en verzorgt uit. Top week gehad, komen zeker een keer terug. Absoluut een aanrader

Herman Schlooz - 31-07-2017

Verdreven door de weersvoorspellingen voor Duitsland kwamen we per ongeluk op Kamperhoek terecht. We wilden graag een rustig terreintje om ZeeuwsVlaanderen te leren kennen op onze fiets. Kamperhoek bleek een perfecte uitvalsbasis...iets wat we tevoren niet hadden gedacht. De ondergaande zon over de Westerschelde was een dagelijks cadeau en de talloze dijkjes een perfecte manier om kennis te maken met o.a. het Verdronken Land. Het kampeerterrein was geweldig, zeer goed geoutilleerd voor jong en oud, heerlijke douches, een gastvrij, ondernemend echtpaar Huub en Martine en diepe stilte in de nacht. Een onverwachte aanrader voor fietser en natuurlijk ouders met jonge kinderen.

Fam. van der Velde - 07-09-2013

Verbluffende voorzieningen voor de kinderen. Beheerders duidelijk zeer begaan met de kleintjes. Overal wat te doen. Trampoline, konijntjes aaien, heel veel skelters, grote zandbak, groot speelterrein met zelfgemaakte toestellen van hout e.d. Grote slecht weer ruimte, koelkast en ook binnen grappige zelfgemaakte hokjes voor de kinderen.. Boerenworkshops. Sanitair is fantastisch, dikke pluim. Camping ligt in heerlijk rustige omgeving, goed slapen dus. Voor de zoetekauw: in Hulst zit een ijssalon met zelfgemaakt ijs. Wordt culinair geserveerd, genot voor oog en papillen.

De heer Segaar - 03-08-2013

Mooi aangelegde camping met schoon en nieuw sanitair! Wij zijn in het hoogseizoen en daarom veel kinderen (0-10 jaar). Leuke omgeving en hele aardige eigenaars. Veel activiteiten en dieren voor kinderen ( en ouderen) op de boerderij (ook een klein campingwinkeltje met oa streekproducten). Dicht bij België en de kust. Genoeg mogelijkheden om te hardlopen of fietsen. Mooie trekkershutjes en familie tenten. Dik in orde!! Rustzoekers wel buiten de bouwvak!

Liefhebber - 17-03-2013

Wij komen er al voor de vierde keer en gaan deze zomer weer, het is goed vertoeven op De Kamperhoek voor jong en oud. Anton & Ali Liefhebber, Lexmond

Jo Ella Baltus - 05-06-2011

Een gastvrij verblijf op deze rustige, groene camping in Zeeuws-Vlaanderen. Het sanitair is prima verzorgd. Er is voldoende te doen in de omgeving, zoals fietsen en wandelen, maar ook stadjes te bezoeken zoals Hulst. Een uitstapje naar België is tevens mogelijk. Het is er goed toeven!

T.H. Freijser - 25-08-2010

Uitstekend sanitair en erg gastvrij.

S.L.Sanders - 15-08-2010

Mooi terrein, prima sanitair. Heel geschikt voor gezinnen met kinderen, maar daardoor in de zomervakantie niet geschikt voor rustzoekers.

Michiel van der Meer - 27-02-2010

We komen al vele jaren op dit mooie en rustige kampeerterrein. Een ideale basis voor mooie fietstochten. De beheerders zijn zeer vriendelijk.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Kamperhoeksterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd