Buitenleven

In het kort

Het kampeerterrein ligt op een voormalige groentekwekerij. Opa Leo's kas is nu de 'slechtweerruimte', waar je op een subtiele manier wordt herinnerd aan de oude kwekersgeschiedenis. Het terrein is omgeven door water. In het kleine speelbosje kunnen de kinderen heerlijk struinen en is de kampvuurplek. De ruime kampeerplekken variëren in grootte van 115 tot 155 m2.

1,5 ha | 20 plaatsen | Open: 01-07-22 - 31-10-22 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tarieven *

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Linda van Zijtveld
Uitweg 33
3645 TA Vinkeveen
Utrecht

Tel.: +31628648085
bgg.: +31631321948
info@buitenlevenkamperen.nl
http://www.buitenlevenkamperen.nl/

Facebook Instagram

Locatie

Op Natuurkampeerterrein Buitenleven logeer je midden in het Groene Hart, op het platteland en aan het water. Leg een hengeltje uit, maak een boottocht naar de Vinkeveense Plassen of neem een duik in het water. BUITENleven kamperen ligt in het mooie dorpje Vinkeveen met Amsterdam en Utrecht op 20 minuten rijafstand. Vanaf het kampeerterrein zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden om de mooie omgeving te ontdekken.

Schuin tegenover het kampeerterrein staat een oude veenmolen uit 1823. Een herkenbaar punt in het polderlandschap. Iedere zaterdag van 10.00-16:00 uur draait de molen bij voldoende wind en geeft molenaar Adri je graag een rondleiding door deze oude molen. In het kleine molenaarswinkeltje kun je terecht voor verschillende bakproducten.


Tip: Bak lekkere pannenkoeken op het kampeerterrein met vers meel van de molen.

Route

Auto: A2 afslag Vinkeveen. Rij tussen de plassen door en ga linksaf onder het viaduct door. Ga op de eerste kruising rechtsaf.
Fiets: tussen knooppunt 59 en knooppunt 16.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

De kampeerplekken liggen verspreid over een voormalige groentekwekerij. In deze natuurlijke omgeving kun je een plekje zoeken aan het water of tussen de bomen en slaap je misschien wel op het voormalige witlof- of bloemkoolveld. In Opa Leo's kas, nu de sfeervolle slechtweerruimte om een boekje te lezen of spelletje te spelen, word je op subtiele manier herinnerd aan deze oude kwekersgeschiedenis. Ook de oude veenmolen schuin tegenover het kampeerterrein is een bezoek waard en brengt de historie tot leven.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · hergebruik van materialen van de groente kwekerij · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Nog geen beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Buitenlevensterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd