De Wolfskuil

In het kort

Er zijn twee kampeervelden alleen voor groepen. Hierdoor heb je een eigen kampeerveld! De velden liggen in een stuk bos van 16 ha. Er is een gezellige tipi groepstent met tafels en banken. Een keukentent, servieskast en koelkast. Koken kan op ons gasfornuis.

Groepen: Er is ruimte voor groepen van 15 tot 35 personen
16,0 ha | Open: 15/04 - 14/10 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Per persoon met eigen tenten (veld Den, minimaal aantal 15 personen): Weekend (vr-ma, 3 nachten): € 24,00 Halve midweek: € 18,50 Midweek: € 31,50 Week: € 44,00 Pinksteren: € 35,00 Hemelvaart: € 47,00 Per persoon met onze slaaptenten (veld Beuk, minimaal aantal 20 personen): Weekend (vr-ma 3 nachten): € 32,00 Halve midweek: € 31,00 Midweek: € 45,00 Week: € 61,50 Pinksteren: € 40,50 Hemelvaart: € 47,00 Prijzen zijn inclusief gebruik groepstent, koelkast, servicekast, stroom en warm water maar exclusief toeristenbelasting (€ 1.10 p.p.p.n., wijzigingen voorbehouden) Betaalmethode: je krijgt voor aankomst een factuur. Deze kun je aan ons overmaken. Per boeking betaal je € 10,00 (‘een tientje voor de natuur’) aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder ‘Terreinen’). Dit is bij de prijs inbegrepen.

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Marcel Verheij
Wolfskuil 15
7731 AP Ommen
Overijssel

Tel.: +31 (0)529-451631
info@wolfskuil.nl
https://www.wolfskuil.nl

Facebook Twitter Instagram

Tips!

Download nu de gratis app Cultuurrijk en ontdek de verborgen geschiedenis rondom De Wolfskuil!

Kijk snel op www.natuurlijkcultuurrijk.nl 

Vlinders met vakantie? Natuurlijk!
Dit terrein doet mee aan het project ‘Vlinders met vakantie? Natuurlijk!’ van De Groene Koepel en De Vlinderstichting. Je vindt er een speciale vlindertuin met specifieke planten waar vlinders, bijen en insecten dol op zijn. Je kunt zelf ook deelnemen aan het project door vlinders te tellen en je waarneming door te geven via de app Vlinder Mee. Lees hier meer over het project.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Locatie

Gelegen in het bosgebied van Ommen, vlak bij de rivier De Regge. Het Vechtdal is een van de meest veelzijdige natuurgebieden van ons land met de Lemelerberg, uitgestrekte bossen, heide en zandvlaktes.

Kijk voor meer informatie op www.wolfskuil.nl.

Verhuur & Activiteiten

Ga je kanovaren over de Regge of Vecht? Of pak je een mountainbike en ga je fietsen op de Lemelerberg? Wandelen kun je ook naar hartenlust, overal is het hier mooi. Wij kunnen allerlei leuke activiteiten voor je regelen. Ook kun je spellen huren zoals een zeskamp, reuze Jenga of Kubb.
Als je wilt kunnen we ook maaltijden voor je regelen. Zo kun je pizza's bakken in onze steenoven of koken op open vuur met de Tundragrill. BBQ of buffet is ook mogelijk.

Route

Vanuit Ommen N347 richting Nijverdal. Na 1,5 km rechts een bord ‘De Wolfskuil’. Ga rechtsaf ‘De Wolfskuil’ op. Na ca. 500 m aan de rechterkant. Fietsen/lopen vanaf station: rechts het station uit, spoor oversteken, 1e rechts (Wolfskuilstraat), 2e links (Wolfskuil), aan einde links, na 50 m links.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Vanuit dit GroepsNatuurkampeerterrein kijk je uit over een weiland en zie je het Giethmen kerkbruggetje. Deze werd vanaf 1907 gebruikt om vanaf het buurtschap naar de kerk in Ommen te gaan. De rivier De Regge stroomt onder dit bruggetje door. Tot 1925 werd er met zompen gevaren over de rivier, die uitmondt in De Vecht. Bij helder weer kun je de contouren van de Lemelerberg zien. *De Wolfskuil is ook te vinden in de app 'Cultuurrijk'. Download'm nu!

Met haar ligging midden in het bosgebied van Ommen is De Wolfskuil ideaal voor het ontwikkelen van Eetbaar Landschap. Op het terrein wordt een stuk bos omgetoverd tot een waar voedselbos. Leuk én leerzaam voor alle gasten!


 


Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Mieke Willemse-Kos - 13-01-2017

Wij verbleven met een voetbalteam van 11/12 jarige meiden op het GroepsNatuurkampeerterrein De Beuk, van De Wolfskuil in Ommen. Erg ruim veld, grote slaaptenten, mooie centrale groepstent. Goede voorzieningen. Vuurschaal, BBQ en ontbijtmand waren prima. Behulpzame medewerkers dachten volop met ons mee. Leuke activiteiten geboekt, zoals een fotokompastocht naar een uitkijktoren in de buurt. En ‘s avonds met elkaar nagenieten bij het kampvuur. Een weekend om nog lang naar terug te kijken. Aanrader!

Lisette van Duijn - 26-08-2016

Prima blokhut. Groot terrein. Veel slechtweervoorzieningen. Veel leuke dingen in de buurt. Voor groepskamperen helemaal schitterend. Eén puntje van aandacht: contact met anderen groepen is mogelijk. Super behulpzame gastheer aan de receptie! We konden gebruikmaken van wasmachine en droger. Heel erg prettig!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Wolfskuilsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd