De Wolfskuil

In het kort

Er zijn twee kampeervelden alleen voor groepen. Hierdoor heb je een eigen kampeerveld! De velden liggen in een stuk bos van 16 ha. Er is een gezellige tipi groepstent met tafels en banken. Een keukentent, servieskast en koelkast. Koken kan op ons gasfornuis.
Op De Beuk staan onze slaaptenten, hier kun je overnachten met 20 tot 56 personen. Op De Den neem je eigen tenten mee, hier kun je overnachten met minimaal 15 personen tot maximaal 40 personen.

Groepen:
16,0 ha | Open: 01/04 - 14/10 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Huisdieren niet toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan
Broodjesservice aanwezig
Groepsaccommodaties aanwezig
Trouwen in de natuur mogelijk
Slechtweervoorziening aanwezig groepstent
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Speelvoorzieningen
Fietsverhuur aanwezig
Kano-aanlegplek (<500m)
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 4A
Afstortplaats cassettetoilet
Reserveren mogelijk
douche(s) warm water/aantal 4
toilet/aantal 6
Afstand halte openbaar vervoer (km) 1,0
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 2,0

Per persoon met eigen tenten (veld Den, minimaal aantal 15 personen): Weekend (vr-ma, 3 nachten): € 27,30 Halve midweek: € 19,45 Midweek: € 35,70 Week: € 49,35 Pasen: € 27,30 Pinksteren: € 47,25 Hemelvaart: € 47,25 Per persoon met onze slaaptenten (veld Beuk, minimaal aantal 20 personen): Weekend (vr-ma 3 nachten): € 35,20 Halve midweek: € 32,55 Midweek: € 49,90 Week: € 67,75 Pasen: €35,20 Pinksteren: € 52,00 Hemelvaart: € 52,00 Prijzen zijn inclusief gebruik groepstent, koelkast, servicekast, stroom en warm water maar exclusief toeristenbelasting (€ 1.10 p.p.p.n., wijzigingen voorbehouden) Betaalmethode: je krijgt voor aankomst een factuur pet mail. Per boeking betaal je € 10,00 (‘een tientje voor de natuur’) aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder ‘Terreinen’). Dit is bij de prijs inbegrepen.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Marcel Verheij
Wolfskuil 15
7731 AP Ommen
Overijssel

Tel.: +31 (0)529-451631
info@wolfskuil.nl
https://www.wolfskuil.nl

Facebook Twitter Instagram

Tips!

Download nu de gratis app Cultuurrijk en ontdek de verborgen geschiedenis rondom De Wolfskuil!

Kijk snel op www.natuurlijkcultuurrijk.nl 

Vlinders met vakantie? Natuurlijk!
Dit terrein doet mee aan het project ‘Vlinders met vakantie? Natuurlijk!’ van De Groene Koepel en De Vlinderstichting. Je vindt er een speciale vlindertuin met specifieke planten waar vlinders, bijen en insecten dol op zijn. Je kunt zelf ook deelnemen aan het project door vlinders te tellen en je waarneming door te geven via de app Vlinder Mee. Lees hier meer over het project.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Locatie

Gelegen in het bosgebied van Ommen, vlak bij de rivier De Regge. Het Vechtdal is een van de meest veelzijdige natuurgebieden van ons land met de Lemelerberg, uitgestrekte bossen, heide en zandvlaktes. Binnen een half uur ben je in Hanzestad Zwolle (ook met de trein).

Kijk voor meer informatie op www.wolfskuil.nl.

Verhuur & Activiteiten

Ga je kanovaren over de Regge of Vecht? Of pak je een mountainbike en ga je fietsen op de Lemelerberg? Wandelen kun je ook naar hartenlust, overal is het hier mooi. Wij kunnen allerlei leuke activiteiten voor je regelen. Ook kun je spellen huren zoals een zeskamp, reuze Jenga of Kubb.
Geen zin om te koken? Ga pizza's bakken in onze steenoven of kies voor een BBQ of buffet. Avontuurlijk koken kan ook dan huur je onze Tundragrill.

Route

Vanuit Ommen N347 richting Nijverdal. Na 1,5 km rechts een bord ‘De Wolfskuil’. Ga rechtsaf ‘De Wolfskuil’ op. Na ca. 500 m aan de rechterkant. Fietsen/lopen vanaf station: rechts het station uit, spoor oversteken, 1e rechts (Wolfskuilstraat), 2e links (Wolfskuil), aan einde links, na 50 m links.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Vanuit dit GroepsNatuurkampeerterrein kijk je uit over een weiland en zie je het Giethmen kerkbruggetje. Deze werd vanaf 1907 gebruikt om vanaf het buurtschap naar de kerk in Ommen te gaan. De rivier De Regge stroomt onder dit bruggetje door. Tot 1925 werd er met zompen gevaren over de rivier, die uitmondt in De Vecht. Bij helder weer kun je de contouren van de Lemelerberg zien. *De Wolfskuil is ook te vinden in de app 'Cultuurrijk'. Download'm nu!

Met haar ligging midden in het bosgebied van Ommen is De Wolfskuil ideaal voor het ontwikkelen van Eetbaar Landschap. Op het terrein wordt een stuk bos omgetoverd tot een waar voedselbos. Leuk én leerzaam voor alle gasten!


 


Moestuin/kruidentuin · Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Mieke Willemse-Kos - 13-01-2017

Wij verbleven met een voetbalteam van 11/12 jarige meiden op het GroepsNatuurkampeerterrein De Beuk, van De Wolfskuil in Ommen. Erg ruim veld, grote slaaptenten, mooie centrale groepstent. Goede voorzieningen. Vuurschaal, BBQ en ontbijtmand waren prima. Behulpzame medewerkers dachten volop met ons mee. Leuke activiteiten geboekt, zoals een fotokompastocht naar een uitkijktoren in de buurt. En ‘s avonds met elkaar nagenieten bij het kampvuur. Een weekend om nog lang naar terug te kijken. Aanrader!

Lisette van Duijn - 26-08-2016

Prima blokhut. Groot terrein. Veel slechtweervoorzieningen. Veel leuke dingen in de buurt. Voor groepskamperen helemaal schitterend. Eén puntje van aandacht: contact met anderen groepen is mogelijk. Super behulpzame gastheer aan de receptie! We konden gebruikmaken van wasmachine en droger. Heel erg prettig!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Wolfskuilsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd