De Rietkraag

In het kort

De Rietkraag is ontworpen door een landschapsarchitect, grenst aan het Overijssels kanaal en kijkt uit over de weilanden. Het terrein heeft een fruitgaard voor tentkampeerders met picknicktafels. Grote kampeerplaatsen in het berkenbos, maar ook open, zonnige kampeerplaatsen afgescheiden door heggen, die veel privacy bieden. Luxe en zeer schoon sanitair met aanpassingen voor mindervaliden. Slechtweervoorziening met keuken, zitplekken en houtkachel. Er is een zelfgebouwde oven voor het zelf bakken van pizza’s. Fietsers altijd welkom! Voor kinderen een zand- en waterspeelplaats, kano's en een tafeltennistafel. Wifi op het gehele terrein.

1,8 ha | 40 plaatsen | Open: 12/04 - 23/09 | Natuur Comfort
Reserveer nu!
Om deze video te bekijken moet je marketing cookies accepteren.

Kenmerken van dit terrein

Hangmatkamperen mogelijk
Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 7
Huisdieren aangelijnd toegestaan 2
Kampvuur of vuurpotten toegestaan Houtkachel
Broodjesservice aanwezig
Slechtweervoorziening aanwezig
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Toegankelijk voor mindervaliden
Speelvoorzieningen
Fietsverhuur aanwezig
Kano-aanlegplek (<500m)
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Oplaadmogelijkheid elektrische auto
Afstand halte openbaar vervoer (km) 0,5
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 2,0

Visstek aan het Overijssels kanaal, Wasmachine, Koel-vriescombinatie, Kookgelegenheid, Tafeltennistafel, Kano's. Gezellig Rustpunt waar boerderij-ijs en een drankje verkrijgbaar is. Leenfiets om een boodschap in Lemelerveld mee te doen. AED aanwezig. Voor de afwas, in uw vuilwatertank en toiletreservoir is het noodzakelijk dat u biologisch afbreekbare producten gebruikt!

Faciliteiten voor mindervaliden

Toilet met aan beide zijden steunbeugels. Douchestoel voor in de familiedouche.

Tarieven *

Tarieven voor het hoogseizoen gelden van 26 april t/m 7 mei en 28 juni t/m 31 augustus. Uitzondering: Hemelvaart(8 mei tot 12 mei 2023) minimaal 4 nachten en relax vertrek tot 20:00. Per kampeerplaats €15 per nacht. Pinksteren(17 mei tot 20 mei 2023) minimaal 3 nachten en relaxed vertrek tot 20:00. Per kampeerplaats €15 per nacht. De heffing Natuur & Milieu is € 1,60 per nacht per plaats.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Eveline Braam - van't Hoenderdaal
Weerdhuisweg 44 B
8152 DN Lemelerveld
Overijssel

Tel.: +31572372601
bgg.: +31642014884
info@derietkraag.com
https://www.derietkraag.com

Facebook Instagram

Tips!

Een geheel oververharde route over de flanken van de Archemerberg en de Lemelerberg van 12,5 km. Dit is de route waarmee de gemeente Ommen in 2013 tot mooiste wandelgemeente van Nederland is verkozen. Het prachtige natuurgebied de Archemer- en Lemelerberg is een heuvelachtig terrein, dat ongeveer 1000 hectare groot is. Het gebied maakt deel uit van de Overijsselse heuvelrug. Het hoogste punt ligt 76,5 meter boven zeespiegel en bij dit uitkijkpunt kunt u bij helder weer zelfs Zwolle zien liggen. Bovenop de Lemelerberg is door Landschap Overijssel een speelbos aangelegd "Het hol van de Leeuw", waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, slingeren en springen. Om te zorgen dat de Lemelerberg een open gebied blijft en het gras niet te hoog groeit, loopt de herder met zijn schaapskudde over het heidegebied. 

Bezoek de Lemelerberg (met auto of fiets)

Een heuse berg voor Nederlandse begrippen, bijna 80 meter hoog. Het is een stuwwal, ontstaan door gletsjers die in de ijstijd zand en grind vooruit duwden. De Lemelerberg is een heel divers landschap waarin in ieder geval veel heide en grazende schapen te zien zijn. Er zijn verschillende uitgezette wandelingen te maken, onder andere een korte route die geschikt is voor rolstoel of kinderwagen. Een cappuccino met een lekker appeltaartje eet je bij Theehuis De Lemelerberg (N.B. Check eerst even de openingstijden; in het zomerseizoen vaker open). Kinderen mee? Vergeet dan niet het speelbos 'In het hol van de leeuw' te bezoeken. Dit is te vinden achter het beeld van de leeuw. Er is trouwens ook een heel mooie, pittige mountainbiketocht van circa 13 kilometer over de Lemelerberg, met veel klimpartijen.

Vlinders met vakantie? Natuurlijk!
Dit terrein doet mee aan het project ‘Vlinders met vakantie? Natuurlijk!’ van De Groene Koepel en De Vlinderstichting. Je vindt er een speciale vlindertuin met specifieke planten waar vlinders, bijen en insecten dol op zijn. Je kunt zelf ook deelnemen aan het project door vlinders te tellen en je waarneming door te geven via de app Vlinder Mee. Lees hier meer over het project.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spelen op Natuurkampeerterrein De Rietkraag
Er is een prachtige zand-waterplek met pomp, fantastische plek voor kinderen om te spelen. Elke dag is er een rondje langs de konijnen, kippen en de big Bertus. Ze mogen dan gevoerd worden en geknuffeld. De sloot en het Overijssels kanaal zijn zeer geschikt om in te zwemmen, te vissen en om met de kano's op te varen. De tochtjes met de beschikbare kano's zijn gratis. In de herfst kun je er hazelnoten, walnoten en allerlei soorten fruit plukken en eten: appels, peren, pruimen, bramen en blauwe druiven. De pizzaoven staat altijd ter beschikking voor onze gasten. De hele openingsperiode kan er hout gestookt worden in de gehuurde houtkachel.

Locatie

Aan het Overijssels kanaal bij Lemelerveld. Vissen en kanoën (gratis) mogelijk. Dicht bij de Lemelerberg (MTB-route) en de Sallandse Heuvelrug, tussen de Vecht en de IJssel. Dichtbij Raalte, Dalfsen en Ommen. In de directe omgeving zijn veel bossen maar ook open landschappen. Er is een groot fiets- en wandelnetwerk.

Fietsroute
Deelnemer Natuurkampeerroute Overijssel.Virtuele tour
Klik hier voor de virtuele tour.


Zwemmen
De oever is verlaagd van de beek langs ons Natuurkampeerterrein, daardoor kunnen kano's gemakkelijk in het water worden geduwd. Ook kan er gezwommen worden in deze beek. Aan het Overijssels kanaal hebben wij een prachtige zwemsteiger gemaakt.


Wandelen en fietsen
Het wandelroutenetwerk Dalfsen, Ommen, Hardenberg en het Reestdal bevat 1300 km aan wandelroutes. Wandel- en fietskaarten zijn op ons terrein te koop. Of pak de fiets en ontdek Salland met zijn landgoederen en boerderijen. Overijssel heeft nu ruim 5000 km aan wandelroutes. Geen wonder dat onze provincie is uitgeroepen tot fiets- en wandelprovincie van Nederland!

Hoogseizoen

26/04 - 07/05; 17/05 - 21/05; 26/05 - 29/05; 30/6 - 03-09.

Route

Via N348 Raalte-Ommen, bij Lemelerveld, afslag ’t Febriek, over het industrieterrein linksaf naar de Ambachtsweg, dan direct rechtsaf de Posthoornweg, en linksaf de Weerdhuisweg. Per fiets: In Lemelerveld richting Heino, tussen fietsknooppunt 99-95, aan de linkerkant van het Overijssels Kanaal.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Natuurkampeerterrein De Rietkraag ligt aan het Overijssels kanaal bij Lemelerveld. Dit kanaal is in 1851 met schop en kruiwagen gegraven door 500 arbeiders, die er meer dan een jaar voor nodig hadden. Tot 1962 voeren hier schepen. Zij vervoerden allerlei producten zoals turf, steenkool, graan en later kunstmest. Nu wordt het kanaal gebruikt voor de aan- en afvoer van water. Het dorp Lemelerveld is ontstaan op het kruispunt van de splitsing van het kanaal naar Raalte. De eerste bewoners waren de kanaalgravers, zij woonden in armoedige hutjes langs het water.

Bij de ontwikkeling van Natuurkampeerterrein de Rietkraag in 2006 is door de eigenaren i.s.m. de landschapsarchitect goed nagedacht over de aanleg van beplanting van wat toen nog een weiland was. Mens en dier, met name vogels moeten zich er thuis voelen. Er is een variatie aan inheemse struiken en bomen gepland van o.a. de eik, berk, krent, Gelderse roos, els, vlier, hazelaar en hulst.


In de fruitgaard appel-, peren- en pruimenbomen. Een walnotenboom levert ieder jaar al een kistje walnoten op.


Nu 16 jaar later kunnen we zeggen dat we erin geslaagd zijn een gevarieerd en mooi groen natuurkampeerterrein te hebben.


Gasten kunnen zelf aan de slag bij de hout gestookte oven en pizza’s worden belegd met de kruiden uit de kruidentuin. Daar kun je aardbeien, bieslook, munt, citroenmelisse, verbena, salie, laurier, tijm, oregano, rozemarijn, peterselie, de maggieplant, de kerryplant, veldzuring en  rabarber vinden.


Maak je een rondje over het natuurkampeerterrein dan kom je onderweg diverse struiken tegen van de Japanse wijnbes, wilde braam, aalbes, bosbes en kruisbes.

Moestuin/kruidentuin · Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · zonnecollectoren voor warm water. · Afvalscheiding · compostering en een helofytenfilter voor het afvalwater. · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · materiaalgebruik picknicktafels · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Fleur van der Laan - 22-08-2022

Wat een heerlijke camping is dit! Relaxte sfeer, heerlijk groen, lekkere croissantjes in de ochtend, vriendelijke eigenaren met fijne tips voor de beste plekjes in de omgeving. Sanitair is ruim en heel schoon. We hebben er gefietst, de omgeving is prachtig. We hadden onze hond mee, die achter de camping, langs het kanaal, heerlijk heeft kunnen rennen. Aanrader!

Fam. Zandee - 25-06-2022

Een fijne camping met grote staanplaatsen. Unieke indeling met heggen waardoor je niet over elkaar plek hoeft te lopen. Veel privacy dus. En het is een echte natuurcamping, vuurtje stoken voor je tent mogelijk en geen ‘ ‘discoverlichting’ aan je kampeermiddel hangen.

Henk - 06-05-2022

Eind april hier met de caravan ruim een week gestaan, top camping, mocht zelf kiezen uit een paar plaatsen, in het weekend veel jonge gezinnen op de camping, de kippen, konijnen en het hangbuikzwijntje hadden veel belangstelling van de kids, leuk speeltuintje erbij met een ouderwetse pomp. Pracht gebied om mooie fietstochten te maken, in Raalte een American Motormuseum, iets voor de mannen en bestel daar een broodje kroket in het restaurant ernaast, iets bijzonders. Kasteeltjes, sommige open, o.a. in Wijhe, met museum en een restaurant. Gebruik wel een up to date routeplanner, anders krijg je een route die niet meer klopt.

Danny Blom - 18-04-2022

Afgelopen (paas) weekend hebben wij samen met onze hond Lola doorgebracht op camping de Rietkraag. Prachtige locatie aan het Overijsselskanaal. Ruime en goed onderhouden plekken. Schoon sanitair en afwas gelegenheid. Tip: neem biologisch afbreekbare wasmiddelen mee. (vaatdoekjes aanwezig om de boel schoon achter te laten) Mogelijkheid tot huren van houtkachel en broodjes te bestellen. Sander en Eveline zijn zeer gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Wij hebben genoten en komen hier zeker nog eens terug.

Familie Hermans - 07-02-2022

Wij waren hier 23 september 2021 met de motor, we stonden op plek 34 met uitzicht over de landerijen. Super schoon sanitair. De supermarkt, slager en bakker liggen op 1,5 km afstand. De gastvrouw en gastheer zijn zeer gastvrij. Ook het water op de camping is heerlijk door het mineralisatie systeem. Dit is zeker een camping om terug te komen!

Leon vd velden - 02-07-2021

Ruime plaatsen, mooi schoon net toiletgebouw, volop fietsgelegenheid in de omgeving, top camping!

A. Kuijper - 23-06-2020

Camping de Rietkraag in Lemelerveld is een zeer veelzijdige camping (voor veel doelgroepen geschikt) met een prachtig onderhouden grasmat en afscheidingen. Speels opgezet, ieder kan hier wel een ruime kampeerplek vinden, voor zowel gezinnen als senioren. De corona maatregelen worden hier goed nageleefd, het sanitair is modern en schoon. De gratis te gebruiken kano's zijn zeer in trek, ook hengelsporters zitten goed op deze camping. Zeker een aanrader.

Familie Heijne - 23-04-2018

We hebben een weekend met de caravan op de rietkraag gestaan Wat een top weekend was het. We hadden prachtig weer (dat is mazzel) en de camping was top. Vriendelijke en gastvrije mensen en een onwijs mooi terrein. We hebben nog nooit op zo'n mooie plek gestaan, wat een ruimte!!!! Ook op het sanitair was niks aan te merken, allemaal even schoon en netjes. Echt een aanrader en we komen zeker terug!

kiek - 18-05-2017

Op 8 mei 2017 kwamen wij na een dag fietsen in de regen op deze natuurcamping aan. Uitgekozen omdat er een slecht weer voorziening was. Die bleek echt top te zijn. Je kon binnen koken en er staat een houtkachel. Er werd speciaal voor ons hout gebracht en het werd ons op het hart gedrukt de kachel gewoon lekker aan te steken. Zo konden wij heerlijk bij de kachel zitten ipv in de regen in de tent. De sanitaire afdeling is ook top. Zeer schoon en zeer ruim in aantal voor het aantal staanplaatsen. Zeker een camping om nog eens aan te doen bij beter weer.

Henk vd B - 03-08-2016

Een bijzonder fijne camping met goed uitgerust en schoon sanitair. De kwaliteit van het drinkwater is op hoog niveau. Een mooie huiskamer met goed ingerichte keuken. Voor de kinderen is er veel te spelen in de vorm van een grote zandbak annex poel met waterpomp. Fietsjes, wagentjes, karretjes. Eveneens goeie kano's en een bootje. Het enige bezwaar is de sloot langs de camping...niet voor ons, immers het is een perfecte toevoeging aan een camping, maar het gaf ons nogal stress met een vierjarig kind dat niet kan zwemmen. Voor mij was het rustiger geweest als er een soort afscheiding zou zijn, zodat kinderen niet zo het water in kunnen. Desalniettemin blijft het een geweldige camping in een bijzonder mooie omgeving met erg fijne eigenaren.

Fam Van Wouw - 27-01-2016

Wij hebben hier in de zomer van 2015 een week gestaan. De kinderen (6 en 8) konden zo vanuit de tent het water in springen. Dat vonden ze geweldig. Er waren genoeg kinderen op de camping, en dat was fijn want het is een kleine camping waar niet heel veel te doen is. Maar als het weer een beetje meezit kunnen ze zich de hele dag vermaken op en rondom het water. Vooral leuk met kinderen die kunnen zwemmen.

Martin - 10-09-2015

Wij zijn dit seizoen voor het eerst met een camper gaan camperen. Tijdens het (frisse) Paasweekend waren we een van de eerste gasten van dit jaar. Vooral het luxe sanitair en de verwarmde woonkamer hebben het comfort van het koude paasweekend erg vergroot. We hebben het zo goed naar onze zin gehad dat we later dit jaar nog een spontaan weekend hier hebben gecampeerd. Onze kinderen hebben heerlijk gespeeld met de waterspeeltuin. Ook het canoën was een succes. Een absolute aanrader!

John en Anneke - 08-09-2014

Nog 1 dagje genieten op deze heerlijke camping en dan moeten wij weer op huis aan. Wat hebben wij het naar onze zin gehad! Het is hier zo sfeervol,rustig,schoon,en voorzien van alle faciliteiten die kamperen zo fijn maken. Er is oog voor detail en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Bedankt Anton en Alice voor het creeren van deze heerlijke plek.

Fam Vermaas - 06-08-2014

Vandaag thuisgekomen van vakantie. Vanmiddag bij 'De Rietkraag' weggereden met twee huilende kinderen (4 en 7 jaar) op de achterbank: ze wilden zó graag nog een tijdje blijven: Nog lekker zwemmen in de vaart naast de camping, spelen met het vlot en met de kano's, rondrijden op een skelter of tractor, helpen met het voeren van de dieren, elke dag een eitje rapen (en lekker opeten natuurlijk), en natuurlijk heerlijk spelen in de water/zand speeltuin... We hebben onze kinderen beloofd dat we écht nog een keertje terugggaan naar deze heerlijke gezinscamping :-)

Henk - 26-10-2013

Wij hebben deze camping in juni 2013 bezocht, net voor dat die hele mooie zomer begon. Het was toen koud en nat. Wij verbeleven daar met 2 personen in een klein de Waard tentje en hebben zodoende optimaal gebruik gemaakt van de voorzieningen op deze camping. De huiskamer is echt perfekt om nog maar te zwijgen over de mooie en verwarmde toilet/doucheruimte. De campingbeheerders zijn heel behulpzaam en vriendelijk en het terrein/voorzieningen worden zeer goed onderhouden. Wij hebben hier ondanks het slechte weer een goed verblijf gehad

Johan en Martine - 18-08-2013

Aangenaam verrast waren we door de Rietkraag. De familie Langeveld stond al op deze camping en vroegen of wij ook voor een paar nachtjes langs wilden komen....goed idee, dus. Voor gezinnen is dit een fantastische camping en voor kinderen is er van alles te doen: de geiten en de kippen voeren, de jonge konijntjes knuffelen, met het water en zand spelen en eindeloos varen met de (gratis) kano's en surfplanken in het water. Wij vonden de pizza-oven het allerleukst; wat een heerlijke pizza's hebben we er gebakken! (bedankt Wobbe) Er is een fijne slechtweeraccomodatie met keuken met koelkast en vriezer en er is een wasmachine aanwezig. Ideaal voor de tentkampeerder, die niet zoveel spullen van huis meeneemt. Een aanrader is de Lemelerberg; dichtbij de camping prachtig wandelen! Wij hebben het heerlijk gehad op de Rietkraag. Bedankt voor alles....ook al was het een kort verblijf.

Jacinta, Wobbe, Job en Adam Langeveld - 13-08-2013

We hebben 3 nachten doorgebracht op de Rietkraag en dat was genieten. Papa vond de pizza-buiten-oven helemaal het einde. Mama genoot met de kinderen van de lieve witte knuffelkonijntjes. Job (7 jaar) genoot van alle bootjes en surfplanken en Adam (5 jaar) was niet weg te slaan bij de waterspeelplaats. Alles wat in bovenstaande reacties reeds gezegd is, kunnen wij alleen maar beamen. Gastvrijheid super. Zorgzaamheid super. Een leuke en leerzame camping voor kinderen. Anton snapt echt hoe kinderen in elkaar zitten en hoe ze spelenderwijs leren en ontdekken en zelfvertrouwen op doen. Jullie werken keihard en dat zie je terug in alles op de camping. Ondanks de 40 plekken, voel je de persoonlijke aandacht die Anton en Alice hebben voor ieder en voor de hele camping en het onderhoud. Bedankt! En tot ziens. Groetjes van de familie Soethoudt-Langeveld uit Almere.

Rob & Greet - 13-08-2013

Hele fijne camping met bijzonder aardige eigenaren! Ze staan altijd voor je klaar! We hebben ruime een week met onze 2 kleinkinderen gekampeerd (2 en 4 jaar) en voor hen was er genoeg te doen: het meehelpen met het voeren van de dieren, de fantastische zand-waterplek, maar ook het m.n. buitenspeelgoed waar ze vrij mee mochten spelen. Ruime plekken en alle voorzieningen waren altijd tiptop in orde!

Ellen, Ronald en Eran - 12-08-2013

Zoals we vorig jaar hebben beloofd: "We zijn hier nog een keer geweest en het was zeker niet de laatste keer". Nu een redelijk volle bezetting maar de rust die deze camping uitstraald bleef voor de volle 100% behouden. Ruime plaatsen garanderen optimale privacy, er is goed sanitair en er is een beste kamer waar je altijd terecht kunt al is het maar om een keteltje water te koken voor de koffie. Het Overijssels kanaal dat vlak achter het terrein langs loopt biedt een kamperende sportvisser alle kansen. Super camping!

Familie de Hertog - 11-07-2013

Keurig verzorgde camping, mooie rustige plekken. Leuke speelsloot en zandwaterspeelplaats voor onze kinderen van 4 en 6. Lekkere boerenijsjes en de "zelfgezochte" eitjes waren ook lekker. Het sanitair is allemaal prima voor elkaar. Wifi komt in ieder geval tot plek 22.

Familie Hiemstra - 13-05-2013

Met Hemelvaart en aansl. weekend geweest, terrein is zeer luxe en daar betaal je voor. Het milieu staat hier voorop, dat is een goede zaak, ze hebben liever dan ook niet dat je voor je caravantoilet chemische middelen gebruikt (blauw thethford) en dit staat helaas nergens vermeld, wij kwamen pas op het terrein hier achter. Daarnaast is de Wifi verbinding alleen beschikbaar bij het toiletgebouw. Maar er is veel te doen. En het terrein wordt goed onderhouden.

Familie Hogendorf - 13-05-2013

Ik heb in mijn hele kampeerbestaan nog nooit zo'n verzorgde camping gezien. Werkelijk fantastische zandbak/waterspeel/ontdekplaats, kruiden voor bij het koken, boeken, eitjes, koelkast, t/m badeentjes bij het babybadje aan toe. Fantastische camping! We waren er met onze kinderen van 3 en 1, opletten met het water, maar prima te doen. Vanaf sommige plekken prachtig uitzicht over de velden. Mooie omgeving. Kinderen mogen elke dag helpen de dieren te voeren en mogen dan konijnen aaien en eitjes zoeken: ontzettend leuk allemaal. Wij komen zeker terug!

fam. Pol - 15-09-2012

3 weken hebben wij gekampeerd op deze geweldige camping deze zomer. We hebben genoten! Alle positieve geluiden over het sanitair ed zijn allemaal waar. Maar waar wij helemaal enthousiast over zijn is de eenvoud en daardoor de vele mogelijkheden. Hoe zij in de huid van een kind kunnen kruipen... De zandwaterplaats is een grote ontdekkingstocht voor hele jongen kinderen (1,5 jaar) maar ook voor kinderen van 12 jaar. Elk kind kan zijn fantasie, creativiteit en orginaliteit er in kwijt. En er is zoveel te ontdekken voor ze. Daarnaast is de natuurontdekhoek ook een groot pluspunt. Heerlijk met het netje en een pot eropuit trekken naar de sloot of het kanaal en dan later bij de tent met de ontdekkaarten en allerlei boeken opzoeken wat je hebt gevonden. Een feest voor jong en oud. Ook mochten wij 'de beleving van de nacht'; meemaken. Er was een vlinderkenner aanwezig die een lezing hield over met name de nachtvlinder en liet ons later ervaren wat er 's nachts eigenlijk te zien is. Een hele bijzondere ervaring. Anton en Alice, bedankt voor alle gastvrijheid, zorgzaamheid, aandacht voor iedereen en alles. Het waren 3 bijzondere en dierbare weken en....... we komen terug!!!

Fam. van den Berg - 10-08-2012

Net terug van 3 heerlijke vakantie weken op de Rietkraag. Een aanrader! Prachtige camping met grote kampeerplaatsen. Super schoon sanitair, een wasmachine en voldoende gelegenheid om de was binnen te drogen. In de 'beste kamer' vind je een keuken met magnetron, koelkast en vriezer. Je kunt er heerlijk zitten (WIFI, tijdschriften en spellen aanwezig) en eventueel de houtkachel stoken. De kinderen vermaken zich de hele dag met zand, water en de kano's. De camping is uitstekend geschikt voor enkele weken, maar ook voor bijvoorbeeld fietskampeerders die 1 nachtje blijven. De winkels zijn op ca. 2 km. afstand en prima te bereiken. Anton en Alice, ontzettend bedankt voor jullie goede zorgen en gastvrijheid!

Marco & Annelies + Anna & Gideon - 04-08-2011

Deze camping wordt met veel passie beheerd en tot in detail met liefde verzorgd. Fraai aangelegd (duurzaam) terrein, veel groen en prima onderhouden. Sanitair om door een ringetje te halen, oa voorzien van kinderbad. Kinderen genoten enorm van zand/water, speelgoed en de geiten, kippen en konijnen. Kortom: prachtplek en een dik compliment voor Anton en Alice!

familie van den heuvel - 06-07-2011

Wij zijn hier in de mei vakantie geweest. Wij werden bijzonder gastvrij ontvangen door de eigenaren. de camping is fantastisch,de kinderen hebben genoten. wij hebben nog nooit zo een goed verzorgde natuur camping gezien. dit is echt een aanrader. je kunt er gebruik maken van een bootje het sanitair is er prachtig zelfs voor de baby is er een badje met thermostaat kraan . alleen was het s avonds nog wat fris,wij komen zeker nog eens terug.

Bart en Patrick Appelo - 27-05-2011

We wilde een Vader Zoon weekend. We kozen voor de Rietkraag omdat je er kan kanoën, vissen en vuur maken in de vuurkorf. Het was zeker de goede beslissing. Nadat we klaar waren met de tent, zijn we gaan vissen en kanoën. Lekker boekjes gelezen in de 'beste kamer';. Patrick mocht Anton helpen met het voeren van de beesten en kreeg 2 zelf gevonden eitjes mee. Mooie camping. Bedankt voor de goede zorg.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Rietkraagsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd