Lodge 61

In het kort

Wij bieden verscheidene kampeerplekken (met en zonder stroom), gloednieuwe, volledig ingerichte verhuuraccommodaties, en onze knusse en hippe proefkamer met verschillende streekproducten van eigen erf en uit onze omgeving. Onze buitenplaats is 3 ha groot en is een voormalig melkveebedrijf. Lekker genieten van de natuur en later van het kampvuur bij het ondergaan van de zon. Tot Medemblik!

3,0 ha | 47 plaatsen | Open: 01/01 - 31/12 |
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Ook gelegen bij vaarroute netwerk, knooppunt 56.

Faciliteiten voor mindervaliden

invaliden badkamer, ook voor gasten met rolstoel.

Tarieven *

1 persoon + tent: € 10,00

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Inge Kuyt
Brakeweg 61
1671 LP Medemblik
Noord-Holland

Tel.: 0227-541671
info@lodge61.nl
https://lodge61.nl

Tips!

Ook varend, kanoënd of suppend kunt U vanaf onze boerderij de inspirerende groene omgeving verkennen. Hier op de buitenplaats Medemblik, bevind zich ook kano- en supcentrum West Friesland.

Zo kunt U ook naar het stoommachine museum varen, of met de stoomtrein erop uit of anders een dag naar Kasteel Radboud. Wat dacht U met de hele familie naar educatief centrum WO II voor een speurtocht volgens escaperoom principe en hier worden opgehaald met echte antieke legertrucks. 

Of varende rondleiding door het ons omringende natuurgebied.

Kortom, een bezoek meer dan waard.

Locatie

Wanneer was U voor het laatst in de natuur? Buitenplaats Medemblik ligt vlakbij natuurgebied de Vooroever en toch vlakbij vele voorzieningen en bezienswaardigheden van het pittoreske Medemblik. Liggend aan de Zuiderzee fietsroute, LAW no. 08, 14. Op dit kleinschalige vakantiepark met lodges, camping en meer, is het hele jaar door de mogelijkheid om comfortabel te kamperen in ruime Lodgetenten, gewone lodges of uw eigen kampeermiddel.

Route

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · Afvalscheiding · circulair, alle groenafval gaat weer op landerijen. · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · in principe gaat er enkel onbruikbaar afval het erf weer af. · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Inge (eigenaar/beheerder) - 05-04-2022

Hartelijk dank voor alle mooie reviews, graag wil ik op enkele reageren. Aan Marilou: omdat we moeder Aarde zo min mogelijk willen belasten zijn we zelfvoorzienend, door middel van zonnepanelen; derhalve rekenen we geen stroomprijs en zijn al onze prijzen gelijk op het Natuurkampeerterrein. Enkel voor tenten hebben we een ander tarief. Aan Saskia: wat jammer dat de plek niet naar uw zin was. Wij hebben 3 ha beschikbaar, de plekken zijn gemiddeld 100 m2. Op de website staat een plattegrond met alle plekken, er zijn speciale (verharde) camperplaatsen en er is een kampeerveld (hier stond u). Er zijn ook solitaire plekken die allemaal geheel los liggen. Wanneer er voldoende plaats is op het terrein (en dat was het geval) kunt u altijd aangeven waar u graag wilt staan. Ook kunnen we dan rekening houden met andere wensen (zoals niet bij honden), als ik het maar weet! Ik hoop dat ik u zo wat gerust gesteld heb en zie u graag nog eens terug. Ik raad u aan om dan een solitaire plek te kiezen. Met gastvrije groet, Inge

Marilou Galama-Treurniet - 30-03-2022

Net terug van twee nachten bij Lodge 61. Mooi zicht op het stoomgemaal van Medemblik. Op zich een prima camping maar wat wij erg jammer vinden is dat er een prijs is of je nu wel of geen elektriciteit wil. Wij houden van eenvoud en gebruiken nooit elektra daar wij zelfvoorzienend zijn. Helaas merken we dat het vaker voorkomt. Wij vinden dit niet passen bij een natuurkampeerterrein. Ondanks dit hebben wij genoten maar zullen om deze reden niet terug keren. Vriendelijke groet.

Saskia - 26-07-2021

Begin juni stonden we hier een nacht. Een kleinschalige en vriendelijke camping met een leuk winkeltje. Ligt tussen landbouw en woonwijk, maar je loopt ze naar het IJsselmeer of het centrum van Medemblik. het grote minpunt vond ik de krappe plekken. Het leek meer een camperplaats dan een natuurcamping, en dan zonder de camperdiscipline dat iedereen met de neus dezelfde kant uit staat. Gevolg was dat wij met ons kleine busje tussen twee grote campers stonden, en hoe we ook stonden, bij het uitstappen stonden we direct voor de luifel van de buren, aan beide kanten met een grote hond. Aan de lijn, maar fijn is anders. Prettig buiten zitten was er niet bij voor ons. Als per rijtje een plek zou worden opgeofferd zou de ruimte een stuk acceptabeler worden. En alle campers met de neus dezelfde kant uit scheelt ook!

Mark de Koning - 24-07-2021

Een heerlijke plek aan de rand van Medemblik met uitzicht op landerijen. De camping is van alle gemakken voorzien: van een aanpalend winkeltje met verse streekproducten tot een goed geoutilleerde slecht weer ruimte. IJsselmeer en het centrum van Medemblik liggen op loopafstand. Kortom, een nog onontdekt pareltje. We komen zeker een keer terug.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Lodge 61sterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd