De Snippenwei

In het kort

De Snippenwei heeft een grote kampvuurplaats om 's avonds gezellig fikkie te stoken of broodjes te roosteren. Verder beschikt het terrein over een grote groepsruimte met een volledig ingerichte keuken voorzien van koelkasten, gasfornuis en oven. Binnen is standaard zitgelegenheid voor 32 personen. Op de Snippenwei is een drietal stroomplaatsen beschikbaar.

Groepen:
0,7 ha | Open: 22/01/2024 - 05/01/2025 |
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters)
douche(s) warm water/aantal 4
toilet/aantal 4
Hele jaar geopend
Reserveren mogelijk
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Slechtweervoorziening aanwezig
Kampvuur of vuurpotten toegestaan
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère
Trouwen in de natuur mogelijk
Afstand halte openbaar vervoer (km) 6,8
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 6,8

Personen tot 12 jaar: € 7,50 p.p.p.n. Personen vanaf 12 jaar: € 10,00 p.p.p.n. Daggasten: € 5,00 p.p.p.d Minimum tarief per overnachting: € 500,00 p.n. (excl. toeristenbelasting en servicekosten). Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n. Servicekosten: € 150,00 per verblijf. Evenementen tarief in overleg.

Betaalmethode: alleen pinnen

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Gidus Hopmans en Sasja Wiegersma (Het Bos Roept!)
Noorderdijkweg 23a
1771 MJ Wieringerwerf
Noord-Holland

Beheerder
Gidus Hopmans en Sasja Wiegersma (Het Bos Roept!)
Den Oeverseweg 12
1774 NB Slootdorp

Tel.: +31642708416
info@snippenwei.nl
http://www.snippenwei.nl

Locatie

Honderd jaar geleden zwommen hier vissen. Nu zie je er egels, vossen, uilen, buizerds en reeën. Het terrein is omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. De Snippenwei van Het Bos Roept! is ideaal voor groepen vanaf 30 personen. Een ruim opgezet terrein, je kunt je tent, camper, hangmat of caravan kwijt waar je maar wilt.

De Snippenwei van Het Bos Roept! is ideaal voor groepen vanaf zo'n 30 personen. Een ruim opgezet terrein (je kunt je tent, camper, hangmat of caravan kwijt waar je maar wilt). De Snippenwei heeft een grote kampvuurplaats om 'avonds gezellig fikkie te stoken of broodjes te roosteren. Verder beschikt het terrein over een grote groepsruimte met een volledig ingerichte keuken voorzien van koelkasten, gasfornuis en oven. Daarnaast beschikt de groepsruimte over 4 toiletten, 4 douches en 2 wascabines. Er is standaard zitgelegenheid binnen voor 32 personen. Op de Snippenwei is een drietal stroomplaatsen beschikbaar.


In het laagseizoen is het ook mogelijk om De Snippenwei voor 1 dag te huren. Naast het kamperen met een groep op De Snippenwei leent dit terrein zich ook uitstekend voor familiedagen, teambuilding, vergaderingen en het geven van workshops.

Verhuur & Activiteiten

In het laagseizoen is het mogelijk om De Snippenwei voor één dag te huren. Naast kamperen met een groep op De Snippenwei leent dit terrein zich ook uitstekend voor bruiloften, familiedagen, teambuilding, vergaderingen en workshops.

Route

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Zonneboiler, Helofytenfilter · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Rob - 19-06-2020

Toplocatie

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Snippenweisterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd