't Beekdal

In het kort

Het terrein is rustig gelegen en heeft ruime plekken. Er is een speeltuintje voor kleine kinderen en een weide met rustige Shetlanders die je kunt borstelen. Prima sanitair met babyruimte. Slechtweervoorziening met infohoek en houtkachel. Je kunt ook overnachten in een van de knusse houten huisjes. Fietsenstalling aanwezig. Er is een overdekte barbecue/stookplaats. Wifi aanwezig op het hele terrein. Campers tot 7 meter zijn welkom.

1,0 ha | 25 plaatsen | Open: 15/03 - 31/10 | Natuur Comfort
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) < 7m
Duurzaam huisje 2
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan kampvuurplek
Slechtweervoorziening aanwezig
Speelvoorzieningen
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Oplaadmogelijkheid elektrische auto
Afstand halte openbaar vervoer (km) 2,0
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 2,5

kampvuur op het terrein bij de caravan of tent is niet toegestaan. Wij hebben een overdekte vuurplaats.

Tarieven *

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
May Geerts
Ginderdoorstraat 2
4861 CC Chaam
Noord-Brabant

Tel.: +31161743100
beekdal@kpnmail.nl
https://www.tbeekdal.nl

Facebook

Tips!

Vermaak voor iedere leeftijd

Indoorspeeltuin het Groeversbos

Speelbos, bosgolf, speeltuin

Midgetgolf

Het terrein ligt tegen landgoed de Hondsdonk, daar kun je lekker wandelen.Landgoed de Hondsdonk

Vanaf het kampeerterrein kun je zo de Strijbeeks Heide opwandelen.

Strijbeekse Heide

Genieten van een Chaams biertje en of boerderij-ijs

Bij onze buren, " Boerderijterras bij Toontje Schoen" kan je het Chaamse bier proeven dat gebrouwen wordt door bierbrouwerij de Pimpelmeesch. Ook andere speciale bieren van brouwerijen uit de omgeving

En natuurlijk hebben ze ook boerderij-ijs, verschillende smaken.

Een echte verwennerij dicht bij je caravan, tent of camper.

Vlinders met vakantie? Natuurlijk!
Dit terrein doet mee aan het project ‘Vlinders met vakantie? Natuurlijk!’ van De Groene Koepel en De Vlinderstichting. Je vindt er een speciale vlindertuin met specifieke planten waar vlinders, bijen en insecten dol op zijn. Je kunt zelf ook deelnemen aan het project door vlinders te tellen en je waarneming door te geven via de app Vlinder Mee. Lees hier meer over het project.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Smokkelaarsroute
Vanaf het kampeerterrein kun je de Smokkelaarsroute (11 km) lopen. Dit is een hele mooie wandelroute waar je verschillende landschappen tegenkomt op Nederlands en Belgisch grondgebied.

Wandelen
In de maanden juli en augustus is er een begeleide wandeling: een 2 á 2,5 uur durende wandeling met een gids naar de Strijbeekse heide of het Landgoed de Hondsdonk.

 

Locatie

’t Beekdal ligt aan de rand van een beschermd natuurgebied. Het pad van het terrein naar de Strijbeekse heide voert je door een licht glooiend landschap. Dit is in de loop der eeuwen door water gevormd en is typisch voor het Chaamse beekdalengebied. Het terrein is gelegen in een coulisselandschap met uitzicht over velden en het bos van het nabijgelegen natuurreservaat. Veel fiets- en wandelroutes in de buurt. Naast het Fietsroutenetwerk loopt er op 50 meter van het terrein ook een Wandelroutenetwerk.

Het kampeerterrein ligt op de rand van beschermd natuurgebied. Het pad van het kampeerterrein naar de Strijbeekse heide voert je door een licht glooiend landschap. Dit is in de loop der eeuwen door water gevormd en is typisch voor het Chaamse beekdalengebied. Al lopende over het pad kruis je een beek. Het is één van de vele beken rond Chaam die naar het riviertje de Mark meanderen. De Strijbeekse heide is een afwisselend gebied bestaande uit heide, gemengde bossen en een aantal grote vennen. In het seizoen lopen binnen de afrastering koeien die het woekerende pijpenstrootje moeten bedwingen.

Ook binnen wandelafstand ligt het landgoed "de Hondsdonk". Het landgoed is nog altijd in privébezit. Het feit dat dit al sinds mensenheugenis zo is, heeft het gebied beschermd tegen versnippering en modernisering van landbouw. Je vindt hier dan ook oudere bossen, meanderende beken, kleinschalige weides en moerassige gebiedjes. In het gebied mag je vrij wandelen over de aangegeven paden.

In de infohoek van de 'huiskamer' vind je veel meer informatie over wandel- en fietsroutes, activiteiten, restaurants en bezienswaardigheden in de directe omgeving van het kampeerterrein.

Recent hebben we een zonneboiler aangelegd, zodat we nog minder belasting op ons milieu leggen.

Klik hier voor wandelroutes in de omgeving van Natuurkampeerterrein 't Beekdal.


Er is een bibliotheek, lectuurtafel, een infohoek met uitgebreide informatie over de omgeving. Je kunt hier ook op de aanwezige kaarten je fiets- en wandelroutes plannen.

Route

Breda-Ulvenhout-Chaam, voor Chaam afslag Meerle, dan tweede verharde weg rechts. Volg bord Natuurkampeerterrein ’t Beekdal.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Het kampeerterrein is gelegen vlak bij Chaam, op de grens met België, naast eeuwenoude landgoederen die nog steeds in handen zijn van dezelfde families. Van oudsher werd er in dit gebied veel gesmokkeld door de bossen en heidevelden naar België. In 1898 werd in Chaam de wielerclub ‘Steeds Voorwaarts’ opgericht. Zij organiseerde jaarlijks een wielerwedstrijd met een parcours tussen Ulvenhout en Baarle-Nassau. Vanwege organisatorische problemen werd in 1933 besloten de ronde alleen op Chaams grondgebied te rijden. Het parkoers kreeg de vorm van een acht. Hiermee ontstond ‘De Acht van Chaam’, de oudste profkoers van Nederland.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · zonneboiler · Afvalscheiding · CO2-neutrale afvalverwerking · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Marjolein van Egmond - 03-06-2024

Het terrein is netjes, het sanitair heel schoon. Maar het voelt niet als een natuurkampeerterrein. Er stonden vrijwel alleen caravans. Wij waren er 2 nachten, en beide avonden waren vuurplaats en barbecue ingenomen door een groep van 12 volwassenen en hun kinderen. De muziek was tot achter op het veld te horen. De eerste avond regende het en hadden ze ook de huiskamer ingenomen (en de tafels vies achtergelaten). Niet wat ik op een natuurkampeerterrein zoek of verwacht.

Kocx - 12-05-2024

Wij zijn doorgefietst. Na een dag fietsen verwachten we een rustige natuurcamping, maar helaas. Meerdere groepen, loslopende honden, de enige natuur is de haag om het terrein heen en de speelplek voor de kinderen was een zandbak op tegels in de volle zon tegen een stenen muur aan en een niet werkende waterpomp.

Renée - 20-08-2023

Kleinschalige & goed verzorgde camping. Er heerst een gemoedelijke rustige sfeer. Ruime plekken, heel schoon sanitair met fijne ruime familie douche met bad voor de kleine. De ligging van de camping is ook fijn. Je kunt ervandaan heerlijk snel de bossen in fietsen & ook dichtbij omliggende dorpen voor een boodschap. Speelvoorzieningen voor kinderen zijn prima (speeltuin & skelters/ fietsjes voor vrij gebruik & leuke zandspeeltafel).

Alexander - 23-09-2021

Prettige natuurcamping met veel ruimte en groen. Alles is goed verzorgd en de huiskamer is een mooie extra faciliteit, zeker als het slecht weer is.

fam. Scholtens - 15-09-2021

Een fijn natuurkampeerterrein, rustig, ruime plaatsen. Het sanitair is heel schoon. Gastvrij, royale slecht weer ruimte en praktisch ingerichte overige voorzieningen.

Marcel - 26-07-2020

Lekker rustige camping vlak buiten Chaam. Mooi vernieuwd sanitair dat ook goed schoon was. Ik was, als fietskampeerder, ook erg blij met de picknicktafels.

Van geel Erik - 18-06-2020

Prachtige, rustige camping. Ideaal gelegen voor de fietser.

Willie Bouman - 29-10-2019

Afgelopen zomer weer 3 heerlijke weken op camping "Het Beekdal" doorgebracht. We hadden geen zin om naar huis te gaan, maar ja, plicht roept. Mede dankzij de vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaars heb je echt een thuis gevoel op Beekdal. De verdraagzaamheid naar de kleintjes die graag de boel afbreken is groot. De wandelingen met de boswachter of schapenhoeder zijn zeer leerzaam en vooral leuk. Eigenlijk gewoon een fantastische camping waar je rust, ruimte en vrijheid vindt. Kortom: May en John bedankt voor de leuke weken die jullie ons bezorgd hebben.

Lijn - 25-08-2019

Een grote groep motorrijders met motoren op het veld naast de tent geparkeerd? We wisten niet wat we zagen! Weinig toezicht op deze camping. Mooie omgeving maar geen natuurkampeerterrein.

harry en yolanda iepsma- schoneveld - 12-08-2019

Als je van rust, ruimte, schoon sanitair en een relaxte sfeer houdt,dan ben je op deze camping op het juiste adres. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en er zijn veel wandel en fiets mogelijkheden.

F. Gonggrijp - 26-06-2019

Als je natuurkampeerder bent voor de rust, ga hier dan niet heen! Er werd een familie-reunie gehouden op het terrein met zo'n 80 man, en de beheerder vond dat prima kunnen. "Er wordt geen muziek gespeeld en ze zitten achter een heggetje, dat gaat toch prima?" Nou, ook zonder muziek komt er toch veel geluid van 80 man die gezellig zitten te kletsen. Zeker als ze zich ook niet aan de regels houden en het pas om 00:30 stil genoeg was om te kunnen slapen. Blijkbaar is dit een semi-groepsterrein, want afgaande op de eerdere recensies gebeurt dit vaker. Het is een mooi terrein, maar de rust is ver te zoeken.

Co - 23-06-2019

Een mooi terrein met prettig sanitair. Door de slordige manier van omspringen met de aanwezigheid van de vele processierupsen op het terrein: door niet te waarschuwen/ in te lichten en de bomen niet te voorzien van een waarschuwing, komen wij hier niet meer terug. Niet netjes en professioneel.

Anneke Peerenboom - 06-06-2019

Voor de derde keer hebben we het hemelvaart weekend met onze familie (22 volwassenen en 18 jonge kinderen) hier doorgebracht. Een prachtig gelegen terrein, schoon sanitair met een ruime gezinsbadkamer, mooie dichte grasmat, kindvriendelijk en gastvrije beheerders. Iedere dag bestaat de mogelijkheid om met jonge kinderen op de pony een ritje te maken als jezelf goed met paarden kunt omgaan. Een ruime overdekte barbecueplaats maakt het mogelijk ook op een regenachtige dag te barbecueën. Je kunt direct vanuit de camping wandelen in de prachtige omgeving.

B. Groot - 03-06-2019

Hier geweest met Hemelvaart. Verschrikkelijk druk. Lijkt een normale camping, geen natuurkamping. Overal kinderen die lopen te voetballen tussen de tenten of tennissen en dergelijke. Summum was een vader die met zijn kleuter op schoot over het veld reed met de auto, om rijles te geven! Beheerster deed alsof haar neus bloedde toen ik haar vroeg of ze wist dat er eikenprogressierupsen in de eikenbomen zitten op het terrrein. De brandhaartjes die de eikenprocessierups loslaat, veroorzaken oogklachten, benauwdheid en jeuk, tot 100 meter vanaf een eikenboom, door verspreiding van de wind. Eén enkele rups bevat 700.000 brandharen.

Sander van Ierschot - 28-02-2019

Heerlijk kampeerterrein. Kom hier al 5 jaar op rij! Net geboekt voor de zomer van 2019!

Dirk en Caroline - 02-09-2018

Fantastische camping met ontzettend vriendelijke en zeer behulpzame beheerders ! De staanplaatsen zijn zeer verzorgd met een geweldig uitzicht ! Vanaf de camping kun je via een wandelpad naar natuurgebied de Strijbeekse heide , waar je prachtig kunt wandelen en genieten van de natuur. .Kortom natuurkampeerterrein het Beekdal is een absolute aanrader !

Prosper - 21-07-2018

Geweldige camping, veel goede voorzieningen en een mooie wei met paarden. We kwamen er voor onze rust en dat hebben we daar zeker gevonden. Een echte aanrader

Jannette - 18-06-2018

Na een paar jaar weer terug op camping Beekdal en wederom genoten. Een mooi open terrein met genoeg bomen voor schaduw in de zomer. Keurig sanitair en vriendelijke ontvangst. Vanaf de camping kun je een prachtige wandeling maken en ook valt er genoeg te fietsen in de wijde omgeving. De grote weide met paarden maken dit plekje natuurlijk wel extra speciaal!

Ida - 07-08-2017

Een goed verzorgde mooie camping! Het was heerlijk toeven, dank jullie wel!

Van geel Erik - 27-08-2016

Ideaal kampeerterrein in een voor de wandelaar of fietser prachtige omgeving. De camping is voorzien van alle comfort. En al deze voorzieningen worden perfect onderhouden. Wij hebben hier eind augustus 2016, 2 dagen gestaan (3 nachten). De bomen op het terrein zorgden ervoor dat het niet al te warm werd in de camper. Hier komen we nog terug.

W. Voets - 19-07-2016

Op een natuurkampeerterrein kom je voor je rust, toch? Een eigenaar die een groep van 30 man toelaat die tot 4 uur 's nachts herrie maakt (bedankt, Decathlon Breda!), snapt het niet helemaal...

Familie Hofland - 18-07-2016

Het is een prachtig gelegen camping met veel voorzieningen. Veel natuur in de omgeving en een lokale bierbrouwerij plus café/terras. Waarom toch maar 3 sterren. Het is het gemiddelde van de overnachting van vrijdag 15 op zaterdag 16 juli (5 sterren) en die van de volgende nacht (1 ster). Die nacht nauwelijks kunnen slapen wegens een bedrijfsuitje van Decathlon op de camping. Herrie tot in de late, late avond. Om half 4 in de nacht iedereen wakker omdat de Decathlonners weer op de camping kwamen (waarschijnlijk uit de kroeg). Ze waren niet tot nauwelijks aanspreekbaar op hun lawaai. Dit hoort niet op een natuurcamping!

Gerard - 16-07-2016

vanavond een grote groep jongeren neergestreken op de camping (teambuilding) het is nu 23:40 en het is nog reuzegezellig in de huiskamer met muziek bier en gillende jongeren dat verwacht je niet van een natuurkampeerterrein. hopelijk nooit meer doen .

Dirk van Woerkom - 15-06-2016

Een heerlijke camping met veel ruimte, aandacht voor de omgeving en fijne speelplek voor de kids. Wij stonden hier bijna een week in de meivakantie. Het is een heerlijke, rustige, schone camping. De beheerders zijn aanwezig als je ze nodig hebt maar zitten er niet heel de tijd boven op. Ik vind dat erg prettig. We hebben genoten van de camping, de omgeving en van elkaar. De kinderen vonden het paardrijden en de kleine speeltuin helemaal top. Kortom ik raad iedereen aan om naar deze zeer aangename camping te gaan!

Sander van Ierschot - 05-09-2015

Ben net terug van mijn 2e bezoek op dit geweldige kampeer terrein. HEAVEN ON EARTH Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek, dank May, John en Frank!!

Ingrid en Jos Nouwt - 21-06-2015

Al jaren kamperen we met Pinksteren met vrienden, ook met kleine kinderen. Dit jaar hadden we \'t Beekdal uitgekozen. Het is een schitterende camping met alle voorzieningen en goed en schoon sanitair. Een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Als je ook nog van paarden houdt, is dit helemaal the place to be!

Nienke Koenders - 06-05-2014

Het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders hebben we met de hele familie gevierd op 't Beekdal in Chaam, een kampeerterrein waar mijn ouders al regelmatig vakantie hebben gevierd. Nu weet ik ook waarom ze hier zo vaak terug komen! De rust, het gemoedelijke en de ruimte van het terrein in combinatie met de vriendelijkheid van de eigenaren en het schone sanitair maken een verblijf hier heel aangenaam. De kinderen? Daar had je geen kind meer aan! De meiden waren eindeloos bezig met de paarden en de jongens hadden alle ruimte om te voetballen. Wat ook zeker het vermelden waard is, is de barbecueruimte! Een overdekte en beschutte hut die je kan openen of kan afsluiten. Weer of geen weer, je bent verzekerd van een fantastische barbecue. Alles bij elkaar heeft ' Beekdal zeker een positieve bijdrage geleverd aan een heel geslaagd familieweekend! Grote dank daarvoor ;-)

F Heirman - 24-08-2012

Wat een heerlijke camping met vriendelijke en behulpzame eigenaren. Veel ruimte en prachtig gras. Fietsen en wandelen en de Brabantse steden bezoeken. Een toppertje

N.A. van Dam - 16-07-2012

Bij deze wil ik een groot compliment maken voor deze natuurcamping, waar wij met kinderen en kleinkinderen waren. Natuurkampeerterrein en stalhouderij 't Beekdal in Chaam was een supermooie camping met prima verzorgde omgeving en sanitair. Een vriendelijke eigenares, die overal de tijd voor leek te hebben en alles super verzorgd voor elkaar had. Alles wat de gasten maar enigszins kon plezieren, daar was aandacht aangegeven. Daarbij kwam nog een mooi uitzicht op de paarden en de kinderen mochten pony's borstelen en knuffelen. We hadden een riante plek waarop we stonden, opa en oma met de camper, het ene gezin met de tipi-tent en het andere gezin in de prachtige blokhut. Ook in de blokhut was alles mooi en schoon en aan alles was gedacht.

Jeroen de Jong - 02-07-2012

Net terug van een heerlijk weekend op 't Beekdal. Echt een superterrein! Vriendelijke ontvangst, veel service, luxe sanitair en aandacht voor details. We voelden ons erg welkom. Nergens eerder zo'n mooi grastapijt gezien, het is een genot om de hele dag op bloten voeten te lopen. Voor de kinderen (onze oudste is 9 jaar) was het ook leuk. Naast een speeltuin, veel ruimte om te voetballen en ook in de binnenruimte vertier: een biljart en voetbaltafel. Wij waren met 3 gezinnen waarvan 1 in de gloednieuwe luxe trekkershut, 1 met de camper en wij met de tent. We konden bij elkaar staan, zonder andere gasten te hinderen. We komen zeker terug!

Lex Venderbos - 09-09-2011

Wat een heerlijk kampeerterrein. Zoveel luxe zijn we nog niet eerder tegengekomen op een natuurkampeerterrein, en we hebben er toch al veel bezocht. Ook de omgeving is afwisselend en mooi. Ondanks het minder mooie weer hebben we een prima vakantie gehad.

Fam. Alfons - 06-06-2011

Vanuit Antwerpen met de fiets 50 km, toppie! Mooie omgeving en zalige rust.

Simone, Jean, Lara en Manu - 26-04-2011

We hebben deze prachtig gelegen camping 2 maal bezocht en beide vakanties waren geweldig. Mooie voorzieningen (magnetron, fornuis wasmachine en 2 koelkasten), mooi en schoon sanitair en een hele mooie grote warme huiskamer ter beschikking. Ontzettend lieve en hartelijke mensen, leuk voor kleine kinderen........en heel veel mooie paarden en ponys. Aanrader!!!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik 't Beekdalsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd