Kleinbaest

In het kort

Tussen alles wat groeit en bloeit
Natuurkampeerterrein Kleinbaest ligt midden in de natuur tegen het historische landgoed ‘Baest’ aan, vlak bij gezellige dorpen als Oirschot, Hilvarenbeek, Diessen en Middelbeers. Houd je van rust en geniet je van alles wat er groeit en bloeit? Dan is dit een heerlijke plek voor je om te kamperen. De plekken zijn zeer ruim van opzet (meer dan 100 m2) en omzoomd met onder andere wilde rozen, meidoorn, hazelaar en brem. Alle plekken kijken uit over de omliggende akkers en weilanden. Campers tot 7 meter zijn welkom.

0,7 ha | 12 plaatsen | Open: 17/04 - 17/09 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 7
Reserveren mogelijk
Wifi aanwezig
Toegankelijk voor mindervaliden
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Slechtweervoorziening aanwezig
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6
Afstortplaats cassettetoilet
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,7

Faciliteiten voor mindervaliden

Mindervalide douche en toilet.

Tarieven *

Bezoek is welkom, daarvoor rekenen wij € 1,00 per persoon Alleen reizende krijgen € 2,00 korting op het standaard tarief van € 21,50

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Mark en Hélène van den Brink
Achterste Heistraat 1
5091 JB Oost-West en Middelbeers
Noord-Brabant

Tel.: +31651849246
bgg.: +31610367669
info@kleinbaest.nl
www.kleinbaest.nl

Locatie

De prachtige Brabantse Kempen bieden uitgebreide mogelijkheden om heerlijk te wandelen of fietsen. Direct vanaf de camping loop je zo de bossen in, met onder meer het Beekdal van de Grote en Kleine Beerze. Of wandel rond de mooie vennen van de Landschotse heide, op de Kampina, de Mortelen en de Oisterwijkse Vennen. Ontdek het afwisselende landschap van bos, heide, ven en akkers door de wandel- en fietsknooppunten te volgen of vraag ons naar een mooie route.

Route

Op nog geen kilometer afstand van het pelgrimspad, aan de Lf 13 en de LAW7, Rijn- Schelde route en route rondje Nederland

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Het prachtige landgoed Baest, met het meer dan 500 jaar oude landhuis Baest en de eeuwenoude bossen er om heen liggen in de directe nabijheid van de camping ( < 1000 mtr). Door dit gebied trekken de Grote en Kleine Beerze al meanderend door het landschap en de bossen. Het gebied dankt haar naam aan deze beken; "de Beerzen". 


Bijzonder in dit bosgebied is de 'kapel van de Heilige Eik'  uit 1854. Op deze plek werd rond 1400 een madonnabeeld in het beekdal van de Kleine Beerze gevonden, dat de aanleiding vormde voor de bouw van deze bijzondere kapel.


Op ca. 10 kilometer afstand, een heerlijke fietstocht langs het Wilhelmina kanaal, staat het enige Trappisten klooster van Nederland, de Abdij OLV Koningshoeven waar nog altijd door de monniken het trapistenbier van La Trappe gebrouwen wordt. In het proeflokaal of in de tuin kan men heerlijk proeven van het bier en andere lekkernijen. 

Moestuin/kruidentuin · Waterbesparende douches · Groene energie · Zonnecellen · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Harrie en Anneke Liefers - 04-01-2023

Al een paar keer heerlijk rustig daar gekampeerd. Mooie ruime plekken, prachtig sanitair. Heerlijk rustig en lekker fietsen. We komen zeker nog welbewerkt terug.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Kleinbaeststerren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd