De Nieuwenhof

In het kort

Heerlijk tot rust komen midden in het de natuur. Kies voor een schaduwrijke plek aan de bosrand, of geniet van de zon op het veld. Er is een veranda met tafels, stoelen en een koelkast aanwezig. Het sanitair gebouw heeft 2 douches en 3 toiletten en een spoelbak voor de afwas. Je kunt gebruik maken van onze ontbijtservice: een gevuld mandje op je plek, en in het weekend ben je welkom in het theehuis aan de overkant. De zonsondergangen zijn magisch, en daarna kun je genieten bij het kampvuur.

1,1 ha | 10 plaatsen | Open: 01/01 - 31/12 | Puur Natuur
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tijdens het winterkamperen is het toegestaan om een vuurtje te maken bij het kampeermiddel. In de andere seizoenen mag het alleen op de aangewezen plekken.

Tarieven *

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Jan-Willem Bijzet
Nieuwenhofweg 5
5451 GG Mill
Noord-Brabant

Tel.: +31621947301
info@boerderijdenieuwenhof.nl
https://www.boerderijdenieuwenhof.nl/

Facebook Instagram

Locatie

De rust en ruimte van de streek, grenzend aan het Duits lijntje en het natuurgebied de Groespeel, maakt dat je het gevoel krijgt er even helemaal uit te zijn. Met op een steenworp afstand ook het dorp Mill, waar je gezellige eetgelegenheden en terrasjes vindt, kom je hier niets tekort. Op tien minuten fietsen kun je ook heerlijk zwemmen in natuurplas De Kuilen. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten.

Tijdens het winterkamperen is het toegestaan om een vuurtje te maken bij het kampeermiddel.
In de andere seizoenen mag het alleen op de aangewezen plekken.

Route

Het Natuurkampeerterrein ligt bij boerderij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Het kampeerterrein is onderdeel van een cultuurhistorische boerderij die ooit onderdeel is geweest van een grote hoeve. De woonboerderij is gebouwd is 1908 maar de bijbehorende stallen dateren uit de 18e en 16e eeuw. De stal uit de 16e eeuw is een toeristisch informatiepunt waar ook koffie en thee gedronken kan worden.

Waterbesparende douches · Groene energie · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Piet van Laere - 21-07-2022

Wij waren hier van 18 tot 21 juli 2022, vriendelijke ontvangst door Jan-Willem, fantastisch terrein met alle ruimte en vrijheden, hier voel je je welkom. Alles ziet er schoon en opgeruimd uit. Ook de ontbijt mand die wij besteld hebben is zeker aan te bevelen, alles vers en gezond. Zeker voor herhaling vatbaar, in de avond rustig kampvuur met gitaar muziek.

Bernadette - 28-06-2022

Prachtig natuurlijk terrein, heerlijk vanaf de camping direct in het bosgebied. Wij hebben genoten. Ik zou de toiletten proberen buiten de doucheruimte te plaatsen dat is nu soms wel erg lastig als er iemand onder de douche staat. Verder heeft het alles wat de titel "natuurkampeerterrein" nodig heeft.

Nicky Onrust - 30-08-2021

Hele leuke, knusse camping. Super gezellig overdekt stukjes om te lezen, spelletjes te spelen en samen te komen bij slecht weer. Super schoon sanitair en veel handige faciliteiten zoals zeep, afwasborstels, toiletpapier etc. Maakt het een erg comfortabele plek, ook met slecht weer. Klein beetje overlast van andere kampeerders (blaffende honden en schreeuwende kinderen) maar daar kan de camping natuurlijk niets aan doen.

Albert van Loon - 26-07-2021

Prettige rustige camping met gastvrij onthaal. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Bezwaar is dat honden niet aangelijnd hoeven. Niet iedereen is daar op gesteld en sommigen hebben zelfs angst voor loslopende honden. Zo zijn wij beiden geconfronteerd met een op ons afrennende, luit blaffende en grommende hond. Een dag later werd een jongetje zelfs in de broek gebeten. Voor ons een reden om, ondanks het plezier op de camping, niet meer te komen zolang er honden zijn. Heel erg jammer.

Jan Lange - 12-06-2021

Als geboren St. Hubertenaar was het een thuiskomen in de omgeving, waar ik geboren ben. Het huisje boven de schapen: geweldig ! Verder zit je met je neus midden in de geschiedenis van Mill : vanaf 1300 o.m. deze hoeve en de nabijgelegen 14e eeuwse OLV-kapel. Prachtig Brabants cultuurlandschap !

Yvette - 01-03-2021

Deze winter heb ik nu 2 keer gekampeerd op camping De Nieuwenhof. Heel aardige eigenaren, dat maakte de sfeer meteen al fijn. Er is een mooie overdekking met veel stoelen en tafels, wat fijn is om, als hiker/fietser zonder stoeltje in de tas, lekker te zitten na een dag wandelen of fietsen. Geluid van de oude schapen erbij is ook gezellig en we mochten ze voeren :-). Ik kom hier zeker terug!

Jan-Willem - 26-01-2021

Prachtige plek, warm welkom door eigenaars en parelhoenders. Lekker warm vuur bij de buscamper, heerlijk bijgepraat met andere wintercampeerders. Erg mooie "trekkershutten" deze staan op palen boven de schapenweide. Zijn voorzien van palletkachel en 2 bedsteden. Mooie omgeving om te wandelen en te vissen!

Fleur - 17-01-2021

In januari 2021 hebben we hier met plezier een nachtje gelogeerd. Na zeer vriendelijk welkom te zijn geheten, mochten we zelf een plekje uitkiezen. Het is een mooi open kampeerterreintje grenzend aan het bos en je kunt er direct vanaf het terrein leuk wandelen. Er is een mooie overkapping, waar de toiletten en douches zijn en een plek om af te wassen. Ook staan hier gezellige lange tafels en stoelen. Er is een mooie vuurplaats en er zijn vuurschalen die je mag lenen om een vuurtje bij je eigen kampeermiddel te stoken. Heel gezellig en in dit geval extra prettig omdat we zowaar sneeuw hadden. De (nieuwe) eigenaren zijn bezig alles mooi op te knappen en er zal ook een horecadeel opengaan. Absoluut eentje waar we graag nog een keer terugkomen.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Nieuwenhofsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd