BlueWoods

In het kort

Vanuit het terrein kijk je uit over landerijen en bosranden. De bomen op het terrein geven volop schaduw en privacy. Trekkersveld met picknicktafels. Healthy Junkfood verkrijgbaar. De moestuin en slechtweervoorziening zijn in ontwikkeling.

2,0 ha | 13 plaatsen | Open: 01/04 - 01/11 |
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Centrale kampvuurplaats. Samen zingen en muziek maken wordt gestimuleerd.

Tarieven *

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Sylvia en Manfred Beckman Lapré
Gemondesestraat 8
5298 NZ Liempde
Noord-Brabant

Tel.: +31653338834
info@bluewoods.nl
https://bluewoods.nl/

Tips!

Geen zin in gesleep met eten maar wel het echte campinggevoel? Kom op vrijdag naar BlueWoods en schuif aan voor de Blauwe hap, meestal de beroemde Mannie's Nasi. We sluiten deze avond samen af bij het kampvuur. Op zaterdag- en zondagochtend staat er een uitgebreide ontbijtmand op jouw plek. Zaterdag een heerlijke fiets-, wandel- of kanotocht en zondag zo laat naar huis als jij wil. Bekijk in de agenda op www.bluewoods.nl alle mogelijkheden.

Locatie

BlueWoods ligt in het hart van het Nationaal Landschap Het Groene Woud. Je kunt hier eindeloos fietsen, wandelen en kanoën. Sta op de Kampina oog in oog met IJslandse paarden en reeën. Wandel op blote voeten door de stuifduinen. Spot een edelhert in de Mortelen. Ontdek per kano het domein van de ijsvogel. Bezoek de stiltetuin en maak een overtocht over rivier de Dommel met het Sint-Janspontje. Pluk bramen langs het vergeten Duitse spoorlijntje en beleef de cultuurhistorie van De Meierij.

BlueWoods gaat 1 april 2021 van start en is bezig van een bestaande camping een bijzondere plek te maken voor bewuste mensen die zich willen verbinden met andere en de natuur. Er worden in het hoogseizoen (mei, juli en augustus) op vrijdag en zaterdag diverse activiteiten georganiseerd. Zoals wooddropps, kampvuurmuziek en samen bbq-en eten. Bekijk hiervoor altijd eerst de agenda op www.bluewoods.nl


Op het terrein staan drie gezellige trekkershutten van hout. Deze kunnen ook als klein groepsverblijf voor maximaal 8 personen geboekt worden. De trekkershut op palen is aan weerszijde voorzien van een originele bedstee, waar je met 4 personen kunt verblijven. Je kunt hier gratis gebruik maken van de buitenkeuken en samen eten aan de picknicktafel. 


 

Route

Op de A2 neem je afslag 26 Boxtel /Liempde. Ga richting Liempde en neem de 2e afslag links (Molendijk). Volg dit kronkelige weggetje tot over de Dommel en ga links over het Duitse spoorlijntje: BlueWoods ligt na 150 meter rechts.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Vanaf de camping wordt je direct verrast door het afwisselende landschap. De slingerende beken in het Dommeldal, de naaldbomen in Landgoed Sparrenrijk, de paarse heidevelden in de Kampina, de populieren in de Scheeken, de sterrenbosstructuur van Landgoed Velder en het loofbos in De Geelders.
Het Groene Woud is rijk aan cultuurhistorie. Zo kun je nog sporen ontdekken van de Romeinse invloeden. In de omringende dorpskernen zijn veel kerken, kapellen, kloosters, torens, molens en bakhuisjes te bezichtigen. Liempde is een uniek akkerdorp dat onderdeel uitmaakt van het cultuurhistorisch super ensemble.

Afvalscheiding · composthoop · Zoveel mogelijk hergebruik van materialen · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Rudolph Groeneveld - 25-05-2021

Prachtig terrein en uitstekend sanitair. Helaas wat veel regen, maar we komen zeker een keer terug.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik BlueWoodssterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd