BlueWoods

In het kort

Op het boomrijke terrein zijn alle kampeerplekken ruim. Met zon, schaduw en privacy. BlueWoods richt zich niet op kinderen, kampeerder vanaf 18 jaar zijn welkom. Kom voor rust en verbind je met de natuur of andere mensen. Van mei tot en met augustus verzorgen gasten activiteiten zoals yoga en kampvuurmuziek. In het weekend wordt er vaak gekookt en er is een broodjesservice. Vuurtje stoken alleen op de kampvuurplaats. Verwarmd sanitair aanwezig. Gezellige kas als slechtweervoorziening. Geen zin om je tent op te zetten? Overnacht dan in een knusse houten hut. Wifi aanwezig op het terrein en in de kas. Alle kampeerplekken zijn standaard voorzien van elektriciteit.

2,0 ha | 13 plaatsen | Open: 30/03 - 01/11 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Hangmatkamperen mogelijk
Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) max 7 meter
Duurzaam huisje 3
Huisdieren aangelijnd toegestaan in overleg
Kampvuur of vuurpotten toegestaan kampvuurplek
Kampvuur of vuurpotten verboden
Broodjesservice aanwezig
Slechtweervoorziening aanwezig tuinkas
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Fietsverhuur aanwezig
Kano-aanlegplek (<500m)
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A/10A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Oplaadmogelijkheid elektrische auto
Afstand halte openbaar vervoer (km) 1,3
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 1,4

Ontvangst in de gezellige huiskamer, tevens receptie. Gezamelijke kampvuurplaats met op zaterdag vaak live muziek door de campinggasten. In het weekend yoga, ontbijt- en dinerservice. Op BlueWoods staan 3 gezellige houten trekkershutten en zijn ook Natuurhuisjes met eigen sanitair.

Tarieven *

Let op wij zijn een 18+ camping. Kinderen worden niet toegelaten. Iedere kampeerder betaalt een ecoheffing van
€ 3,75 p.p.p.d. dit is het totale nachttarief voor electra, warm water en milieuheffing.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Sylvia en Manfred Beckman Lapré
Gemondesestraat 8
5298 NZ Liempde
Noord-Brabant

Tel.: +31653338834
bgg.: 0411-631245
info@bluewoods.nl
https://bluewoods.nl/

Locatie

BlueWoods ligt in het hart van het Het Groene Woud, een uniek natuurgebied tussen de steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Je kunt hier eindeloos fietsen, wandelen en kanoën. Op 200 meter van de camping stroomt rivier de Dommel hier is een opstapplaats voor jouw kano of sup.

BlueWoods is een fijne plek voor bewuste mensen die zich willen verbinden met andere en de natuur. In het weekend is er pyjama yoga en koken wij met wat de natuur ons brengt. We bakken dan bruine broodbollen en croissants. Liever iets anders? Proef dan eens onze Bircher muesli.


Geen zin om je tent op te zetten? Overnacht dan in een gezellige houten trekkershut, met heerlijke bedden en gaskachel. Je bent dan van alle gemakken voorzien en kunt gratis gebruik maken van de buitenkeuken met kooktoestel en koelkast.


Nieuw: combineer je werk met kamperen! Werk overdag in de kas, drink onbeperkt water en thee voor een mooi tarief.


 

Hoogseizoen

Anders dan in het Groene boekje nu staat vermeld, hanteren wij GEEN hoogseizoentarief..

Route

Vanaf de A2 neem afslag 26 Boxtel /Liempde. Ga richting Liempde en neem de 2e afslag links (Molendijk). Volg dit kronkelige weggetje tot over de Dommel en ga links over het Duitse spoorlijntje: BlueWoods ligt na 150 meter rechts.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Vanaf de camping wordt je direct verrast door het afwisselende landschap. De slingerende beken in het Dommeldal, de populieren in de Scheeken en het loofbos in De Geelders. Het Groene Woud is rijk aan cultuurhistorie. Zo kun je nog sporen ontdekken van de Romeinse invloeden. In de omringende dorpskernen zijn veel kerken, kapellen, kloosters, torens, molens en bakhuisjes te bezichtigen. Liempde is een uniek akkerdorp dat onderdeel uitmaakt van het cultuurhistorisch super ensemble. Vergeet niet de Kampina, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, een bezoek te brengen.

Moestuin/kruidentuin · Groene energie · Zonnecellen · Afvalscheiding · composthoop · Zoveel mogelijk hergebruik van materialen · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Marlie - 13-04-2024

Heeeerlijke camping; voor eerst met bus op pad, topper voor bed vergeten, kreeg van sylvia een matrasje te leen; heerlijk geslapen. 1000x dank. Vorig jaar ook al geweest; heerlijke ontbijtjes en gebruik van terras met lekker drankje is genieten. Ik kom snel terug.

Muts - 01-12-2022

Veel lawaai van de A2, waardoor 's nachts slecht geslapen. Meerdere bezoekers hadden hier last van. Wat mij betreft kan dit niet voor een natuurkampeerterrein. Daarom slechts 2 sterren. Verder: Leuk qua opzet, aardige eigenaren.

Joep - 01-09-2022

Met de hangmat overnacht op BlueWoods. Heerlijk rustig, fijne plekken; je merkt dat deze camping met zorg beheerd wordt. Aanrader!

Karin Boon - 24-08-2022

Heerlijk relaxte camping, met veel zorg en liefde opgezet. Net even meer dan een basic natuurcamping, en dat is erg prettig als trekkende fietser. De croissantjes en koude drankjes zijn heerlijk, het terras ruim en de plek voor de tent ruim. Ik heb ervan genoten! Het enige dat ik miste is een koelkastje voor de trekkers.

Rudolph Groeneveld - 25-05-2021

Prachtig terrein en uitstekend sanitair. Helaas wat veel regen, maar we komen zeker een keer terug.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik BlueWoodssterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd