BlueWoods

In het kort

Op het boomrijke terrein zijn alle kampeerplekken ruim. Met zon, schaduw en privacy. BlueWoods richt zich niet op kinderen en groepen. Kom voor rust en verbind je met de natuur of andere mensen. In juli en augustus verzorgen de campinggasten activiteiten zoals yoga, kampvuurmuziek en tekenles. In het weekend wordt er vaak gekookt en brood gebakken. De kippen lopen los, daarom honden aan de lijn houden. Vuurtje stoken alleen op de kampvuurplaats. Verwarmd sanitair aanwezig. Wifi bij de receptie. Alle kampeerplekken zijn standaard voorzien van elektriciteit.

2,0 ha | 13 plaatsen | Open: 01/04 - 01/11 |
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Centrale kampvuurplaats. Samen zingen en muziek maken wordt gestimuleerd.

Tarieven *

Toeristenbelasting is tarief van 2021 Iedere kampeerder betaalt een ecoheffing van € 3,50 p.p.p.d. dit is het totale dagtarief voor electra, warm water en milieuheffing.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Sylvia en Manfred Beckman Lapré
Gemondesestraat 8
5298 NZ Liempde
Noord-Brabant

Tel.: +31653338834
bgg.: 0411-631245
info@bluewoods.nl
https://bluewoods.nl/

Locatie

BlueWoods ligt in het hart van het Het Groene Woud, een uniek natuurgebied tussen de steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Je kunt hier eindeloos fietsen, wandelen en kanoën.

BlueWoods is een fijne plek voor bewuste mensen die zich willen verbinden met andere en de natuur. Tijdens de drukkere maanden (mei, juli en augustus) verzorgen campinggasten activiteiten zoals yoga, mediteren, verhalenvertellen en intiuitief tekenen. We koken in het weekend met wat de natuur ons brengt en bakken bruine desem bollen en croissants. Heb jij onze Bircher muesli al geproefd?


Geen zin om je tent op te zetten? Overnacht dan eens in een van onze drie houten trekkershutten. Je bent dan van alle gemakken voorzien en kunt gebruik maken van de buitenkeuken. Geniet dan van jouw eigen trekkersparadijsje.


 

Hoogseizoen

juli en augustus.

Route

Vanaf de A2 neem afslag 26 Boxtel /Liempde. Ga richting Liempde en neem de 2e afslag links (Molendijk). Volg dit kronkelige weggetje tot over de Dommel en ga links over het Duitse spoorlijntje: BlueWoods ligt na 150 meter rechts.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Vanaf de camping wordt je direct verrast door het afwisselende landschap. De slingerende beken in het Dommeldal, de paarse heidevelden in de Kampina, de populieren in de Scheeken en het loofbos in De Geelders. Het Groene Woud is rijk aan cultuurhistorie. Zo kun je nog sporen ontdekken van de Romeinse invloeden. In de omringende dorpskernen zijn veel kerken, kapellen, kloosters, torens, molens en bakhuisjes te bezichtigen. Liempde is een uniek akkerdorp dat onderdeel uitmaakt van het cultuurhistorisch super ensemble.

Groene energie · Zonnecellen · Afvalscheiding · composthoop · Zoveel mogelijk hergebruik van materialen · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Rudolph Groeneveld - 25-05-2021

Prachtig terrein en uitstekend sanitair. Helaas wat veel regen, maar we komen zeker een keer terug.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik BlueWoodssterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd