Raayerhof

In het kort

Raayerhof is een prachtig aangelegd terrein met bomen, singels en heggen. Het terrein bestaat uit vier veldjes met schaduw en één met uitzicht. Er is ook een knusse pod te huur waarin je kunt overnachten. Slechtweerruimte met tv, magnetron, wasmachine, centrifuge, gasstel en koelkast. Het sanitair is verwarmd. Op de kampeerveldjes staan picknicktafels. Gratis wifi. Uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten en de mooie stad Roermond. Huurfietsen aanwezig. Om overlast van de eikenprocessierups te voorkomen hangen er preventief nestkasten.

2,0 ha | 49 plaatsen | Open: 12/04 - 22/08/2024 | Natuur Comfort
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 8
Duurzaam huisje 1
Huisdieren aangelijnd toegestaan in overleg
Huisdieren niet toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan in overleg
Kampvuur of vuurpotten verboden
Slechtweervoorziening aanwezig
Toegankelijk voor mindervaliden
Fietsverhuur aanwezig
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Afstand halte openbaar vervoer (km) 1,0
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 2,5

Natuurlijk zwemwater op 5 km afstand, in de buurt ligt ook het gemeentebuitenbad. In de slechtweervoorziening vind je een tv, gasstel, koelkast diepvries, waterkoker, koffie-apparaat en magnetron, wasmachine en centrifuge. Daar kun je ook telefoons opladen. De stad Roermond ligt op 5 km van de Raayerhof. Picknicktafels op de kampeerplaatsen. Pieterpad op 100 meter van het terrein. Fietsen kunnen binnen staan op eigen risico, aansluiting voor e-bikes. Fietsroutes LF-3 en Reitsmaroute op korte afstand. Voor fietsers en wandelaars met tent is altijd plaats.

Faciliteiten voor mindervaliden

Handvatten bij toilet, grote douche, verhoogd toilet, kampeerplekken dicht bij het sanitair.

Tarieven *

1 persoon met trekkerstent € 14,00, 2 personen in een trekkerstent € 19,00 is all-in.

1 persoon ±kampeermiddel €22,50 

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Jos en Bertha Frencken
Raaystraat 10
6071 NC Swalmen-Boukoul
Limburg

Beheerder
Jos en Bertha Frencken
Raaystraat 13A
6071 NC Swalmen-Boukoul

Tel.: +31620033061
bgg.: +31654216357
info@raayerhof.nl
http://www.raayerhof.nl

Facebook Instagram

Locatie

Omgeven door weilanden en bossen bevindt het terrein zich bij het dorpje Boukoul, bij Roermond. Ruimte, groen en water met rijke flora en fauna. Nationaal Park De Meinweg en de Maasplassen in de buurt. Het terrein is voor gasten die van fietsen, wandelen en rust houden en van de prachtige omgeving willen genieten. Zeer geschikt voor senioren en rustzoekers, voor kinderen is dit terrein minder geschikt.

Als je wilt weten wat er nog meer is te doen in onze omgeving op het gebied van cultuur, historie en natuur, bezoek dan eens de website van de VVV Roermond. Of breng een bezoekje aan de VVV in het centrum van Roermond.

Actief in de natuur

De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten: knoop puntroute van af de camping waarbij je vanuit onze camping kunt starten. Het Pieterpad ligt op 100 meter afstand.

Fiets-/wandelroutes
Fietsers Nationaal Park Meinweg, Leudal Thorn, Stevensweert, Bruggen, Duitsland, Asseltse Plassen, te volgen via de knooppuntenroutes. Outletcentrum Roermond nabij.

Fietsen door de provincie Limburg is tegenwoordig niet meer alleen een rondje rijden langs een uitgestippelde route, maar meer een ontdekkingstocht geworden door dit mooie stukje Nederland. Heel wat fiets- en wandelroutes zijn aan elkaar geknoopt en via de knooppunten kom je langs vennen, bossen, rivieren en beekjes, akkers en weilanden.

Nieuw zijn de routes in het noorden en midden van Limburg, waar het vlakke land van Peel en Maas is. In dit gebied is ook een netwerk van fietsvriendelijke hotels tot stand gekomen. Op de knooppunten van de wegen staat steeds een bord met een overzichtskaart van het gebied.

Fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de VVV, evenals de wandelbox.


Een mooie wandelroute is te vinden bij de Wandelgids Zuid-Limburg.

Pieterpadroutes
Van oudsher lopen vele fanatieke wandelaars een gedeelte of zelfs de hele route van het prachtige Pieterpad. Dit pad loopt op 100 meter afstand langs onze camping. Raayerhof biedt de echte Pieterpatter goede en welverdiende nachtrust. In onze Podge is een fiets aanwezig om boodschappen te doen. Raayerhof is dan ook bijzonder geschikt voor de wandelaars, om weer fris en op krachten de route te vervolgen.
www.pieterpad.nl

Bosbessenkwekerij
Op een kleine kilometer afstand van Raayerhof ligt een mooie bosbessenkwekerij, verscholen in het groen. Je kunt hier genieten van de koffie en gebak en tevens de eigen producten zoals bosbessenjam en bosbessensiroop etc., maar uiteraard ook verse bosbessen kopen.

Paardrijden
Ruiters kunnen uitrijden in het Nationaal Park Meinweg (1800 ha), of in het uitgestrekte Elmpterwald en Brüggenerwald.  

Vissen
Visfanaten kunnen bij elk weertype de hengel uitwerpen en vissen op forel in Nederland. De ‘Oppe Drake Baek' is een speciaal aangelegde, stromende visrivier die deels overdekt is. Uniek in Europa.

Kanoën
Natuurlijk Asselt organiseert kanotochten op onder andere de Asseltse Plassen: www.natuurlijkasselt.nl

Kinderen


Minder geschikt voor kleine kinderen


 

Hoogseizoen

Trekkershut de Pods is te huur.

Route

Via Roermond en Swalmen (N271) borden ‘Raayerhof’ volgen.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

De naam van Natuurkampeerterrein Raayerhof komt van ‘raay’, wat ontgonnen land als gevolg van boskap betekent. Oorspronkelijk maakte dit gebied deel uit van het Elmpterbos, dat in de twaalfde eeuw nog tot aan het dorp Roermond liep. Volgens een akte van 1482 was de naam van de bijbehorende boerderij ‘Armenhof’. Zij diende een tijd lang als het ‘Oud Mannenhuis’. Het kasteel Hillenraad in de buurt is in de veertiende eeuw gebouwd. In 1572, tijdens de Tachtigjarige Oorlog leidde Willem van Oranje vanuit kasteel de belegering van Roermond.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Zonnecellen · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Servain van der Weide - 20-05-2023

Wat een verrassende mooi rustige camping. Met een mooie zonsondergang, combinatie met paard en veulens in de weide, is tot rust komen een ideale plek. De eigenaren zijn erg vriendelijk en sanitaire is top in orde. De omgeving is ook prachtig om lekker doorheen te fietsen. Mvg S. vd Weide

Rutger Molenkamp - 15-08-2022

Heerlijke week gehad op de Raayerhof, prettig rustig, uitstekende voorzieningen en Bertha en Jos zijn gewoon heel fijne mensen die op een fijne manier zorg dragen voor hun bezoekers. Voor eens en nog een keer!

Evert en Margriet Nagel - 06-08-2022

Twee weken hebben wij met onze caravan op deze natuurcamping gestaan en wij hebben genoten van: - het vele groen om ons heen - de mooie, ruime plek die we hadden - de vriendelijkheid van Jos en Bertha - het schone sanitair - de rust die er was - de heerlijke fietstochten die we hebben gemaakt Wij vinden deze natuurcamping een echte aanrader!

Coosje en Patrick - 14-08-2021

Prima camping om een langere tijd te staan. Prima sanitair (zonder vervelende muntjes) en prima prijs. Redelijk ruime plekken. Zeer vriendelijk personeel. Of deze camping bij de natuurcamping hoort te staan betwijfel ik wat betreft het geluid. Snelweg hoor je de hele dag en er zijn veel agrarische geluiden om de camping heen. Telefoongebruik op het terrein is zeer storend wat geluid betreft. Veel mensen zetten hem op speaker zodat iedereen kan meeluisteren.

W.F. den Hartog - 04-05-2021

Hierbij willen wij u graag laten weten dat wij enkele dagen tot onze volle tevredenheid gestaan hebben op camping Raayerhof te Swalmen, Limburg. Keurig verzorgd, zowel het terrein als de voorzieningen en vriendelijke alerte eigenaren. Mooie omgeving waarin het goed fietsen en wandelen is.

Yvonne - 24-09-2020

Zojuist zijn we weer thuis van een heerlijk verblijf op de Rayerhof. Aanvankelijk zouden we 2 weken blijven maar het werd een maand. Gelukkig was dit mogelijk ondanks dat er in Limburg bijna geen plek meer te krijgen was. We kregen een fraaie plek van Jos, op het eerste veldje dicht bij het prima sanitair. Het was er heerlijk rustig op de laatste week na. Aan weerszijde kregen we 2 zussen met echtgenoten. Op zich niet erg maar er werd erg luid gesproken en hinderlijk overal op \"gelachen\". Dit lachen klonk als een puppy die om aandacht vroeg. Na een opmerking is het volume even lager geweest. De lokatie biedt vele uitstekende mogelijkheden om in alle windstreken te fietsen. De camping ligt tussen twee fietsknooppunten in. Ook zijn er diverse bezienswaardigheden en mooie wandelpaden. De eigenaren zijn erg behulpzaam en vriendelijk.

Habers - 16-09-2020

Mooie camping. Hele aardige eigenaren! Prima voorzieningen. Leuk ook het aparte tenten veldje. Enig minpunt is de geluidsoverlast van de naastgelegen snelweg....

Bertha Frencken (beheerder) - 15-09-2020

Beste gasten, in dit ongewone jaar zijn wij in de zomermaanden overvallen door de drukte. Hierdoor hebben wij het niet iedereen naar de zin kunnen maken, wat wij erg spijtig vinden. Wij willen hiervoor onze excuses maken. Alhoewel het een harde les is, heeft het ons ook inzicht gegeven in hoe het beter kan en moet. Wij zullen een volgende keer kritischer kijken naar het maximale aantal kampeerplekken en de indeling. Dat betekent ook dat wij eerder ‘nee’ zullen moeten zeggen bij aanvragen, iets wat wij moeilijk vinden (zeker dit jaar, omdat kampeerders ook elders geen plek meer vonden) maar wel noodzaak is gebleken. Wij vertrouwen op uw begrip en zien u graag terug op ons Natuurkampeerterrein.

Ed Saakstra - 01-09-2020

Natuurkampeerterrein onwaardig, hadden weken geleden geboekt en werden op een overloopveld op een paardenweiland geplaatst en ingebouwd door campers. Veel te veel tenten, caravans en campers.Volgens de beschrijving zouden er 40 plaatsen zijn, wij telden al meer dan 60 plaatsen bezet, gevolg veel te veel mensen voor het sanitair. Teleurstellend!!

Anja Schoeman - 29-08-2020

We waren op het tentenveld maar helaas was dit maar even. Het staat nu vol met campers en caravans. Dit is niet wat wij van een tentenveld hadden verwacht. Wij komen dan ook zeker niet ooit nog eens terug. Verschillende tenten zijn hierdoor al weggegaan. Een natuurcamping is het ook niet het afval wordt niet gescheiden

Wichert Noordeloos - 21-08-2020

Reservering werd niet waargemaakt. Weinig echt groen plekken; we stonden op paardenveld Afrekening niet helder; geen nota

Wim Staal - 16-08-2020

Een natuurkampeerterrein dat door Corona uitgemolken werd tot een overvol mierennest van tenten, campers en caravans. Zelfs op een paardenveld en langs de randen buiten de camping werden staanplaatsen verkocht. Sanitair dat berekend was op circa 40 staanplaatsen moest nu 100 tot 120 staanplaatsen verwerken. De positieve kant was wel de omgeving en Bertha de eigenares.

Van Boven - 22-07-2020

Zeer teleurgesteld in deze camping. Niet alleen was onze gereserveerde plek aan een ander gegeven, de camping was overvol. Wij zijn maar weer weggegaan. Behandeling na de reservering alsook de aard van de camping die wij aantroffen zijn natuurkampeer-onwaardig.

Annamarie - 31-08-2019

Een heerlijk goed onderhouden terrein bestaande uit verschillende velden met heggen tussen de plaatsen. Elke plek heeft electra met normale stekker, volop sanitair. Picknicktafels op terrein. Slechtweervoorziening aanwezig. Prachtig om tussen de paarden te verblijven. Fietskampeerder.

Henja en Cornelis Visser - 23-08-2018

In augustus een week op de Raayerhof gekampeerd (tent) en het heerlijk gehad! Heerlijke rust, mooie omgeving. Veel gefietst, gezwommen en ook nog kano gevaren op de Roer (een echte aanrader!). Vanaf de camping ben je snel in het bos/ de natuur maar ook in Roermond en andere plaatsen. We voelden ons zeer welkom op de Raayerhof, douches waren ook erg goed. Makkelijk te bereiken via de N280, die overigens wat ons betreft niet voor overlast zorgde. Wij hoorden deze alleen bij bepaalde wind 's morgens vroeg een beetje in de verte tussen 6:00 en 7:30. Mooie natuurcamping op goede locatie,een echte aanrader!

Merk Haasert - 27-05-2018

Vrij klassieke rechttoe rechtaan indeling, gastvrije ontvangst, eenvoudig schoon sanitair, behulpzame eigenaren. Terrein zou natuurlijker/ speelser mogen.

Wim en Annalies Doodhagen - 18-04-2017

Hier met veel plezier het Paasweekeinde 2017 doorgebracht met onze camper. Een super vriendelijke en gastvrije ontvangst op een mooi terrein van 3 verschillende veldjes op een bedrijf met paarden. Vanaf het terrein hebben we, met behulp van het wandelknooppunten netwerk, meerdere prachtige lange afstandswandelingen kunnen maken. Ook een bezoek aan de binnenstad van Roermond, en voor de liefhebbers, de shopping outlet, is vanaf hier goed te doen. Eerste Paasdag werden we verrast met echte, geverfde Paaseieren, persoonlijk bezorgd door de eigenaars. Voor ons was het een 2e bezoek, we komen nog eens terug om te wandelen en te fietsen in het mooie grensgebied. En ja, er is verkeerslawaai op afstand in het gehele gebied, daar is moeilijk aan te ontkomen....maar het was ( weer) heerlijk!

Peter - 15-08-2016

Sanitair is gemiddeld maar wel schoon, terrein bestaat uit diverse afgescheiden grasveldjes biedt voldoende schaduw bij warmte en zonplaatsen. Er is een redelijke slecht weerruimte. Mooie omgeving, rustgevende natuur, gastvrije beheerders. Maar de camping ligt 3 km van de N280 die Roermond met de Duitse snelweg verbindt en dat verkeer hebben we de hele nacht gehoord. Niet erg fijn.

Fam. Dirks - 03-08-2016

De gastvrijheid vonden wij zeker 5 sterren waard! Zie ook onze reactie op http://www.raayerhof.nl/gastenboek

Fam. Dirks - 02-08-2016

Een bijzonder fijne camping, ook voor oudere kinderen geschikt door aanwezigheid van WiFi en voor de meiden een superpony (en paarden). Sanitair is prima en zeer schoon, terrein is mooi onderhouden en biedt voldoende schaduw bij warmte en zonplaatsen voor de liefhebber. Mooie omgeving, rustgevende natuur, gastvrije beheerders. Wij hebben er ons twee weken heerlijk thuis gevoeld!

Fam. van den Pol - 25-05-2015

Mooie camping met ruime plaatsen. Keurig sanitair en een vriendelijke gastvrouw. Vooraf een plekje gereserveerd bij het speeltuintje waar onze kinderen heerlijk hebben gespeeld. Een fijn Pinksterweekend gehad. Wij komen zeker nog een keer terug!

Piet Peeters - 23-03-2015

Niets dan lof. Kleinschalig, sympathiek en goed verzorgd. Tussen een stuk bos en een boerderij liggen mooie grasveldjes, waar ik me ver van de stadse drukte voelde en heerlijk geslapen heb. 's Morgens na een perfecte douche de paarden een aai gegeven, me zeer welkom gevoeld door de vriendelijke eigenares en weer opgestapt voor een dag fietsen. Complimenten, deze mensen maken er wat van!

R Bonants - 11-03-2015

Heerlijk om hier in het vroege voorjaar terecht te kunnen met tent en fiets. Als tentkampeerder hou ik van een donkere (nacht)omgeving, daarom vond ik het fijn dat de verlichting op de velden nu nog niet aangesloten was. Ook erg gastvrij dat ik in de loods aan de werkbank mijn fietswiel van nieuw lagervet mocht voorzien. Het was hard nodig bleek. Hartelijk dank!!

Cor en Hanneke - 07-05-2014

We hebben de afgelopen week op de Raayerhof gestaan, een fantastische camping met een prachtige omgeving. Goed verzorgd en een erg gastvrije ontvangst. De omgeving bied legio mogelijkheden, zeker als het op wandelen en fietsen aankomt. Zeker een aanrader, wij gaan in ieder geval nog een keer terug.

Fam. van der Velde - 07-09-2013

Voor bijna alles wat je kan bedenken is gezorgd zoals een ruilbibliotheek, magnetron, gasstel, televisie, banken, folderstalletje etc etc. Wel wat oubollig maar dat kan de pret niet drukken. Riante slecht weer voorzieningen. Voor kinderen skelters, briljant idee. Ook tennistafel en binnenzandbak! Heel jammer waren wel de letterlijk honderden vliegen per dag in ons kampeermiddel. Daar werden we stapelgek van. Misschien door de paarden of door de poel achter ons. Er zit in de buurt een gigantische kinderspeeltuin voor 1,5 euro per kind (Kidzberg o.i.d.) met doolhof, pierebad, tientallen soorten klimrekken, verkeersspeeltuin, restauratie etc etc. Gratis parkeren. Grandioos.

W en E - 31-08-2013

Weer zo'n verrassende natuurkampeerplaats. Een pretttige gastvrouw die alle tijd voor ons neemt en we mogen zelf een plekje zoeken. Wat een ruimte, wat is het groen, een mooi beschut terrein. Prima sanitair. Als je op het achterste veld staat is het wel handig dat de fiets voor "de deur" staat, afstand naar sanitair is groot. Jammer dat de wnd verkeerd stond,geluiden van de snelweg waren de hele nacht te horen. Jammer dat zo'n mooi terrein van deze weg misschien wel nadelen ondervind. De gastvrouw beaamt dat zij dit ook jammer vindt, helaas niets aan te doen. Als de wind uit een andere hoek waait is het een pareltje in het Limburgs landschap.

Familie de Bruijn - 12-08-2013

Prima week gehad op deze camping. Het klopte allemaal: vriendelijke ontvangst, keurig sanitair, we hadden een mooie ruime plek, prachtige omgeving en schitterend weer. Een goed gelegen uitvalsbasis voor uitstapjes. Roermond is heel dichtbij, mooie stad. Maar ook wat verder naar het zuiden of Duitsland in is veel te zien. De rust en de sfeer op de camping is prettig. Zeker aan te bevelen.

Jack - 18-05-2013

Mooi terrein, uitermate gastvrije ontvangst en service ("pak even een van onze leenfietsen"), goed sanitair. Geluid van nabijgelegen autoweg is duidelijk hoorbaar. Prijs was hoger dan hierboven vermeld ( camper, 1 persoon , geen stroom, was 12 Euro). Kom zeker hier terug!

Leen en Mini - 07-05-2013

Medio april 2013: We besloten enkele dagen uit de lange koude natte winter te trekken. Natuurlijk naar Limburg waar het altijd minstens twee graden warmer is dan in het westen. In Midden-Limburg vonden we Natuurcamping Raayerhof waar we de veelbelovende (fruit)boom-knoppen hebben zien uitbotten naar bloesems op een plekje vol madeliefjes, vlakbij het sanitair met hete douche, én in de volle zon. We genoten 's morgens en 's avonds van het gezang van de vogels, vooral in het bosgedeelte van de camping. En van de geschiedenis van de Raayerhof. En we fietsten en wandelden, je kunt hier alle kanten op. Wat een prachtige omgeving met overal de Limburgse gastvrijheid (en vlaai!), boerderijwinkels enz. We hadden maar vier dagen hier, maar hebben genoten voor een week!

Ron en Maria - 03-09-2012

Mooie camping met ruime plaatsen en goede voorzieningen. Maar door de snelweg op korte afstand mag het wat ons betreft toch geen natuurcamping genoemd worden.

J. Brouwer - 11-08-2012

Wij hebben genoten van het verblijf op de Raayerhof. Rustig terreintje, aardige ontvangst, goed en schoon sanitair, dichtbij de natuur. En de Maasoevers, de bossen, Roermond en andere aantrekkelijke plaatsen, en het Pieterpad vlakbij.

Desiree van de Rotten - 05-08-2012

Prima camping. We hebben met onze 2 kinderen een fijne tijd gehad. Wie weet komen we nog eens langs!

Helmi Buurman - 28-07-2012

Voor de derde keer was ik een nachtje op de Raayerhof. Prima plek met goede slechtweer-voorziening. Dat kwam weer erg goed van pas. Ik voel me altijd welkom op deze camping, Bertha is een hartelijke vrouw die erg hulpvaardig is! Heel erg bedankt en graag tot een volgende keer!

Theo Mulder en Francine Lamers - 27-06-2012

Wij zijn hier afgelopen pinksterweekend geweest. We zijn er ontzettend tevreden over, we hebben het hartstikke goed gehad met vreselijk aardige eigenares en zeer verzorgd en vriendelijk en gemoedelijk allemaal.

Antoinette Reijnen - 29-05-2012

De Pinksterdagen heb ik doorgebracht op dit natuurkampeerterrein. Werkelijk alles is top! Er is een goede sanitaire voorziening [genoeg douches/toiletten] en die worden allemaal keurig schoongehouden. Het terrein is gezellig en goed aangelegd. Bertha is een sympathieke vrouw die het iedereen naar de zin wil maken! Met deze mooie dagen was het goed geregeld: de caravans/tenten met kinderen bij elkaar op één veld; de mensen zonder kinderen op een ander [rustiger] veld. Perfecte planning! Ik ga zeker terugkomen!

Henk en Geertje van Santen - 16-08-2011

Net als vorig jaar weer 4 weken op deze bijzonder mooie rustig gelegen camping gestaan. Ook nu was de gastvrijheid van Bertha en Net weer erg groot. Deze mensen doen er van alles aan om een ieder het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ook voor gezinnen met jonge kinderen is het hier goed toeven. En dan de prachtige omgeving, welke kant je ook uit fietst of wandelt het is overal even mooi. Vooral in de bossen zie je s avonds veel wild. Ook voor andere recreatieve dingen kun je in de omgeving goed terecht. Deze camping krijgt van mij een dikke tien mede door het zeer schone sanitair wat echt ook goed bijgehouden wordt. En ook omdat de beheerders zeer flexibel zijn, en als je wat wilt weten geven ze je altijd goede tips. Volgend jaar hopen wij hier weer neer te strijken. H.G.Geertje en Henk van Santen en tessa en luke onze kleinkinderen

W.R. Strijder - 30-07-2011

Marijke en René; schreven op 23 juli: Eerste keer. Prima camping met mooie velden en complete en schone voorzieningen. Hartelijk en gastvrij beheer. Mooi gelegen plek in een aantrekkelijke omgeving met netwerk van fiets- en wandelroutes. Soms hoor je (in Nederland), bij harde wind in de richting van de camping, verkeer van een autosnelweg. Voor ons nauwelijks merkbaar. En ondanks veel slechtweerberichten de afgelopen tijd, viel de neerslag in dit deel van Nederland opnieuw fors mee, zoals ook blijkt uit het langjarige gemiddelde hoeveelheid neerslag (KNMI) in de regio waarin deze camping ligt.

Lida en Mathijs van der Noordaa - 27-07-2011

Ook als je voor een overnachting komt word je gastvrij onthaald. Er is zelfs een friettent op loopafstand, lekker gegeten.

Marc en Patrick - 20-07-2011

Deze camping ligt niet bij knooppunt 86 zoals in het groene boekje staat vermeld, maar bij 89 (de website klopt wel). Verder alles beschikbaar, vooral draadloos internet en een uitstekende slechtweervoorziening, die ook goed gebruikt werd.

rob van der woude - 06-07-2011

Na 22 jaar weer even -een weekje- terug op de Raayerhof. De Raayerhof is inmddels uitgegroeid tot een kampeerterrein voorzien van een moderne natte groep (toiletten, douches e.d.). Ruime plaatsen voor caravan en zoals voor ons een ruime plaats voor onze kleine tent. Comfort waar niets op aan te merken is. De gastvrijheid is nog steeds onveranderd: een hartelijk welkom. De omgeving: Midden-Limburg is prettig om te vertoeven.

Fer Bolweg - 10-06-2011

leuk terrein, leuke mensen, meest echte kampeerders met echte tenten. Voor ons fietsers een droog plekje om te eten; was gelukkig niet nodig. Aardige boswachter/beheerder. Wij komen er tzt graag weer terug.

Gé aalders - 27-04-2011

Pasen 2011 wat was het mooi weer en wat is het een gezellige en gastvrije camping. De eerste paasdag kwam de 'paashaas' langs en alle kinderen kregen een paashaas.In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen. Toen we net naar huis wilden gaan werd er in de wei een veulentje geboren. Wij komen zeker een keer terug.

Fam.Aalders en van Harten /3 kinderen. - 26-04-2011

Wij stonden met de Pasen 2011 op deze zeer gastvrije camping. Fam.Aalders en de fam.v.Harten en 3 kinderen. De camping is van alle gemakken voorzien en de eigenaren zijn zeer behulpzaam en er is veel mogelijk. De omgeving is prachtig voor wandelaars en zeker fietsers. Je fietst zo in Duitsland met leuke dorpjes. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Op de laatste dag van vertrek werd zelfs een veulen in de wei geboren dat uniek is. Eigenlijk alleen maar lovende woorden voor deze camping.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Raayerhofsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd