Den Buizerd

In het kort

Het rustige, open kampeerterrein is omgeven door een bosrijk gebied en een golfbaan. Het heeft twintig individuele, ruime en natuurlijke standplaatsen. Elke plaats heeft een stroomaansluiting. Het terrein is goed toegankelijk en heeft een toiletgebouw met seniorentoilet en een doucheruimte. Er is een kampvuurplek, een slechtweervoorziening met documentatieruimte en gratis wifi.

1,5 ha | 20 plaatsen | Open: 01/04 - 02/10 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters)
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan kampvuurplek
Slechtweervoorziening aanwezig
Speelvoorzieningen
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Afstand halte openbaar vervoer (km) belbus
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 1,6

Wifi aanwezig rondom slecht weersvoorziening.

Tarieven *

Hepi arrangement. Aankomst 17 mei vertrek 29 mei € 180 ( voor 2 personen) exclusief electra, tb en hond

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Angela Kleeven en Rob van Buchem
Lange Ven 6
5862 AX Geijsteren
Limburg

Tel.: +31633654746
info@campinglandgoedgeijsteren-den-buizerd.nl
http://www.campinglandgoedgeijsteren-den-buizerd.nl

Locatie

Natuurkampeerterrein Den Buizerd is onderdeel van Landgoed Geijsteren met naald- en loofbossen met vennen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Door het landgoed slingert de fraaie Oostrumse beek. Het Pieterpad ligt op 100 meter en Nationaal Park De Maasduinen en het Maasheggen gebied op fietsafstand. Oorlogsmuseum Overloon ligt op ongeveer 8 km afstand. Nabij het Natuurkampeerterrein is restaurant Off Course gelegen.

Onderdeel van het Geijsteren landgoed. Uitgestrekte naald- en loofbossen met moerasmeren. Vanaf het Natuurkampeerterrein loop je direct het bos in waar je uren kunt wandelen. Vanaf de camping veel fietsmogelijkheden.Een nieuw aangelegd, natuurlijk en open terrein met ruime, lichte plaatsen met elektriciteit. Slecht weer faciliteiten.

Route

Via A73 afrit 9 naar Oostrum (N270). Op tweede verkeersplein linksaf, richting Oostrum, bij kruising rechtsaf richting Geijsteren. Bij splitsing rechts aanhouden, derde weg rechts (Lange Ven) en na 700 m aan de linkerkant zandweg.Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Moestuin/kruidentuin · Groene energie · Afvalscheiding · helofytenfilter · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Anja Vereijken - 02-08-2020

Prachtige camping met grote plaatsen. Erg aardige beheerster. Het sanitair wordt goed schoongehouden en het terrein goed beheerd. Sanitaire voorzieningen ontoereikend voor het aantal plaatsen. Te veel gasten, met name gillende voetballende rond rennende kinderen maakten ons verblijf minder fijn. Maak een keuze: oase van rust en natuurcamping of gezellige rumoerige familiecamping, in dat laatste geval komen wij niet meer terug.

Marieke - 19-07-2020

Vriendelijke ontvangst op een camping met zeer ruime plaatsen. Rust, zelfs in het hoogseizoen! Mooi fietsen en wandelen hier. Kasteeltuin Arcen de moeite waard om een dag rond te kijken.

Melanie en Tommy - 10-07-2019

Wat een leuk terreintje. En het lag mooi langs de route van het fietserspad.

Emmie en Karin - 26-06-2019

Mooi terrein met plekken tussen de bomen en plekken op een open veldje. Schoon sanitair, wat wel weinig is als de camping vol staat, dat was bij ons niet het geval. Je kan als trekker gebruik maken van koelkast, vriezer en koffiezetapparaat. Erg vriendelijke eigenaar. Het enige nadeel dat wij hadden; er was een golftoernooi op het terrein dat achter de camping ligt, daardoor werd er extra veel gemaaid. Vrijdagavond tot half 12 en in de ochtend op zaterdag en zondag van 7 tot half 9. En helaas was er het weekend ook een festival in de buurt waarvam wij op zaterdagavond flink muziek hebben gehoord tot half 1 snachts. Helaas is dat gewoon pech hebben en kan de eigenaar daar ook niks aan doen. Het enige verbeterpunt is iets meer sanitair, 2 wc's en 2 douches is wat weinig voor het aantal plekken. Wij hebben vaker gezien dat bij minder bezetting het aantal werd verminderd door de wc's en douches op slot te draaien, dat scheelt in schoonmaak bij lagere bezetting.

Bart - 22-04-2019

Kleine rustige en fijne camping. Erg vriendelijke beheerders. Sanitair is prima in orde en de plaatsen zijn ruim. Schaduw en zon genoeg. Genoeg te fietsen en te wandelen.

Gerline Schouten - 16-07-2018

Mooie camping waar je heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast een hele goede service!

Marcel en Claudia Peters - 30-07-2017

Een natuurkampeerterrein pur sang met keurig en schoon sanitair. Mooie, ruime plekken midden in t bos. Het is prachtig wandelen op Landgoed Geijsteren, waar je direct van de camping zo in loopt. Lia is een perfecte gastvrouw. We komen hier zeer zeker weer terug om een paar dagen lekker bij te tanken.

Fenneke - 29-07-2017

Heerlijk rustige camping, met ruime plekken en een heel vriendelijke beheerder. Je kan mooi wandelen op het landgoed er omheen. We komen hier zeker nog eens terug. Helaas zijn we deze keer een dag eerder al vertrokken. Even over de grens was een groot festival dat ook op de camping te horen was, ook al stond de wind die kant op. Mocht u in juli naar deze camping willen, controleer dan even wanneer festival Parookaville gehouden wordt. Dit duurt drie dagen lang tot 4 uur 's nachts. Mijn man vond het niet hinderlijk maar ik wel.

Tim - 24-07-2017

Superfijne camping!! Zeer ruime plekken gesitueerd tussen de dennenbomen wat een enigszins mystieke sfeer geeft. Goede voorzieningen, allemaal keurig onderhouden. Gezellige campinghoudster. Het is een camping voor rustzoekers, Klein dorpje op loopafstand met een restaurantje. Je kunt zo vanaf de camping mooie wandelingen maken. We zijn een weekendje geweest, maar kom hier zeker nog een keertje terug om weer lekker tot rust te komen.

Wiep - 11-07-2017

Heerlijk rustig tussen de bossen en velden en uitstekende voorzieningen! Bedankt Lia, we komen zeker terug.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Den Buizerdsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd