Grenzeloze Charme

In het kort

Op de velden is veel ruimte voor spellen en in de directe omgeving is er enorm veel ruimte voor wandel-, fiets- en kayaktochten. Een aantal terreinen zijn puur avontuur: zonder of met beperkte voorzieningen. In overleg kunnen bij deze velden tijdelijke sanitaire voorzieningen georganiseerd worden. Tevens kan er voorzien worden in een generator of drinkwatertappunt.
Voor individuele gasten én groepen.
Info op maat: erikrombouts@hotmail.com

Groepen:
5,0 ha | 80 plaatsen | Open: 01/01 - 31/12 |
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 15
douche(s) warm water/aantal
toilet/aantal 2
Hele jaar geopend
Reserveren mogelijk
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Slechtweervoorziening aanwezig
Kampvuur of vuurpotten toegestaan
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Fietsverhuur aanwezig
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Groepsaccommodaties aanwezig
Afstand halte openbaar vervoer (km) 1,2
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3.0

€ 9,00 per nacht voor tent met 1 of 2 personen - ook individuele gasten toegestaan exclusief elektriciteit Groepen krijgen een groepstarief met groepskorting op aanvraag: erikrombouts@hotmail.com Diverse mogelijkheden met meer of minder voorzieningen en mogelijkheden Exclusief verhuur voor één groep van een groepsterrein kan zeker, is ook gezellig

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Fam. Rombouts
Zarenweg 3
3930 Hamont-Achel
Limburg (Be)

Tel.: 0032477973129
bgg.: 0032474812210
erikrombouts@hotmail.com
www.erikrombouts.be

Tips!

Kayak - Dommelafvaart (4km) 

www.rofra.nl

Groepsactiviteiten

Voor actie en vertier in de buurt, zie: https://rofra.nl/groepsuitjes/

Wandeling naar de brouwerij

Er is een prachtige wandeling te maken naar het Trappistenklooster, rechtstreeks van ons terrein Kluizerdijk door de bossen, langs de Warmbeek. Een prachtige omgeving.

Zie ook de trappistenroutes: https://toerisme-hamont-achel.be/doen/wandelen/trappisten-wandelroutes

Locatie

Zes kampeerterreinen (grotere en kleinere) middenin de bossen van Belgisch Noord-Limburg, gelegen in gebieden rijk aan water en cultuur (trappistenbrouwerij, Wambeekvallei, bos en natuurgebied). Ook individuele gasten toegestaan. Verhuur van een veld exclusief aan één groep is mogelijk. Zo verblijf je heerlijk binnen je eigen groep. Voorzieningen variërend van een veld met sanitairgebouw tot velden midden in het bos zonder voorzieningen.

Directe omgeving biedt bos, wandel, fiets, spel, horeca, trappistenbrouwer. Vragen? Stuur gerust een e-mail!

Individuen, Families, vrienden, verenigingen, scholen en bedrijven kunnen hier terecht voor verblijven en activiteiten in en rond de Noord-Limburgse bossen.


Het comfortniveau is wisselend (6 verschillende locaties), sommige puur natuur en dus basic


Kom zeker eens kijken, het zijn mooie lokaties


voor info, aarzel niet, contacteer ons gerust op erikrombouts@hotmail.com of +32494132250

Verhuur & Activiteiten

Ga in de omgeving kayakken of bezoek het prachtige trappistendomein De Achelse Kluis. Wandelroutes (bijvoorbeeld de Trappistenroute Westvleteren) en fietsroutes (knooppunt 217) bevinden zich op korte afstand van de terreinen.

Spel Hamertje klop
Kampvuurhout
Rondleiding Trappistenklooster en -Brouwerij
Kayaktocht
Trappisten blond en bruin en pils
Generator
voorzieningen
... vraag gerust op erikrombouts@hotmail.com

Route

Vanuit Valkenswaard (NL)

Grensovergang Valkenswaard - Achel
1ste weg links (deze weg slingert 3x)
1ste weg links (op een T-splitsing met de Kluizerdijk) U bent nu in de KLUIZERDIJK
U passeert rechts een bos en het eerste perceel rechts na het bos (na de weg “Zarenweg”) is de kampweide (n° 102) (driehoekige vorm), horende bij de woning op Kluizerdijk n° 114.

Vanuit Hasselt

Zonhoven
Hechtel
Neerpelt
Achel
Aan de kerk van Achel-centrum rijdt u rechtdoor richting Nederland. Ongeveer 4 km verder passeert u rechts een nieuwe kerk van deelgemeente Achel-statie. Na deze kerk neemt u de 3de straat rechts, de KLUIZERDIJK. Na 1500m passeert u aan uw rechterzijde een bos. Het eerste perceel rechts na het bos (na de weg “Zarenweg”) is de kampweide (n° 102), horende bij de woning op Kluizerdijk n° 114.

Coördinaten: 51.286044 ; 5.479184

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

De omgeving kenmerkt zich door een verleden rijk aan water, natuur en een prachtig trappistendomein, de Achelse Kluis, momenteel ook in gebruik als brouwerij en herberg Het grensoverschrijdend natuurgebied De Groote Heide strekt zich uit vanuit België (Hamont-Achel en Pelt) tot tegen Eindhoven en levert een variërend landschap in de tijd en in de plaats: heide, vennen, bossen, enz Cultuurhistorisch zijn de diverse molens, streekproducten, brouwerijmuseum, klooster, enz zeker de moeite

Groene energie · Zonnecellen · Gebruik recuperatiematerialen

Beoordelingen van bezoekers

G. Hendriksen - 15-08-2021

In begin augustus (3-4 aug) gekampeerd en uiterlijk hartelijk ontvangen door de beheerders en zijn zonen. Als solitaire fietser niets leukers dan 's avonds hamertje tik te doen bij het kampvuur met een abdij bier in de hand. Aanrader. Verder volledige rust. Hier kun je de basis van het kamperen ervaren.

Joeri - 15-08-2021

Erg mooie omgeving, zeer rustig. Vriendelijke eigenaren die even langskomen voor een welkom en vriendelijk praatje. Als je gaat voor basic en weinig nodig hebt is dit zeker een aanrader. Momenteel is er één wc open, de wasbak is gewoon prima te gebruiken. Een douche heb ik niet gevonden. Aanrader voor eenieder die graag in een rustige omgeving een nachtje kampeert.

Anneloes Perdijk - 20-01-2020

Dit is een hele fijne basic camping. Koudwater en een toilet en een goed grasveld, meer heb je niet nodig. Gelegen naast het bos, ook nog een veld in het bos, voor de echte liefhebber. Puur natuur dus. Zoals vroeger. Hele aardige eigenaar. Hout stoken mag, de eigenaar heeft wat hout voor je klaar liggen. We komen zeker nog eens terug.

Klaas - 30-08-2019

Leuk back to basic gekampeerd. Hadden het hele terrein voor ons alleen. Lekker gekookt op een houtvuur. Vriendelijke uitbaters.

Thea - 06-06-2019

Tijdens afgelopen Hemelvaart hadden we ons jaarlijkse familie weekend met 14 personen. Het was heel ontspannen. Vriendelijke ontvangst, veel vrijheid, fijne kampvuurplek. Prettige, eenvoudige keuken waar we onze gezamenlijke maaltijden bereid hebben. Gewandeld, gefietst en gekanood in de mooie bosrijke omgeving en een lekker biertje gedronken op het terras van de Achelse Kluis.

Janneke - 04-06-2019

Genoten van een mooi rustig plekje. Mooie omgeving, goed restaurant op loopafstand en mooie wandelingen. De gastheer was erg gastvrij.

Liesbeth - 27-11-2018

Erg mooi, open veldje in het bos met kampvuurplaats. Stonden op het terrein aan de Grensdijk. Komen zeker nog is terug

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Grenzeloze Charmesterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd