Pluk de Dag

In het kort

Op dit Natuurkampeerterrein vind je veel variatie in planten, struiken en bomen, met daartussen knusse kampeerplekken. Kies je voor een plekje in de zon of in de schaduw? Voor campers (tot 7,5 meter) zijn enkele verharde plaatsen. Het Kuierhuus dient als slechtweerruimte, daar kun je ’s ochtends ook warme broodjes ophalen. Er zijn geen voorzieningen voor kinderen. De beheerders hebben veel kennis van alles wat met wandelen te maken heeft, ze bieden ter plekke naar wens advies en ondersteuning.

1,34 ha | 42 plaatsen | Open: 01/03 - 01/12 | Natuur Comfort
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 7,5
Duurzaam huisje 1
Huisdieren aangelijnd toegestaan 2
Kampvuur of vuurpotten verboden
Broodjesservice aanwezig
Slechtweervoorziening aanwezig 1
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Oplaadmogelijkheid elektrische auto
Afstand halte openbaar vervoer (km) 1,5
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,3

Het kuierhuus is beschikbaar als slechtweeraccommodatie en hier kun je ook terecht voor warme broodjes en een kleine kaart. Bij de receptie worden wandeloplossingen aangeboden om jouw wandelingen te verlichten. Dennie en Monica kunnen je daarbij van de juiste adviezen voorzien dankzij hun expertise. De sanitairruimte is verwarmd.

Tarieven *

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Dennie & Monica van Herwijnen
Loordijk 9
7004 HW Doetinchem
Gelderland

Beheerder
Dennie & Monica van Herwijnen
Loordijk 9
7004 HW Doetinchem

Tel.: 0657330598
bgg.: 0624908782
contact@campingplukdedag.nl
http://www.campingplukdedag.nl/

Facebook Instagram

Locatie

Pluk de Dag ligt tussen de sfeervolle plaatsen Zelhem en Doetinchem, midden in het schitterende coulisselandschap dat zo kenmerkend is voor de Achterhoek. Het terrein grenst aan Landgoed Slangenburg, met lange statige beukenlanen, beekjes, een kasteel en omzoomde weides. Het is hier volop genieten voor wandel-liefhebbers; rond het terrein lopen verschillende korte en lange wandelroutes, waaronder het Pieterpad en het Graafschapspad.

Op Wandelcamping Pluk de Dag vind je uiteraard een grote variatie aan wandelroutes. De omgeving leent zich hier ook perfect voor en er is genoeg te zien en te genieten voor wandelaars door het schitterende kleinschalige coullissenlandschap van de Achterhoek: het mooie boerenland met onregelmatige percelen, houtwallen en bospartijen.


Bij de receptie worden wandeloplossingen aangeboden om jouw wandelingen te verlichten. Dennie en Monica kunnen je daarbij van de juiste adviezen voorzien dankzij hun expertise. Op hun website vind je hier meer informatie over.

Hoogseizoen

01/07 - 01/09.

Route

Met de auto:
A18, afslag 4 Doetinchem-Oost, volg de borden Kasteel Slangenburg. Op de Varsseveldseweg volg je de borden Wandelcamping Pluk de Dag en Kasteel Slangenburg en rij je de Plakdijk op. Rij deze helemaal uit en je ziet onze Wandelcamping al.

Te voet:
Loop je het Pieterpad? Dan kun je ons niet missen. De etappe Zelhem-Braamt loopt direct langs onze Wandelcamping. Houd ter oriëntatie fietsknooppunt 12 aan wanneer je een wandel- of fietskaart gebruikt.

Openbaar vervoer:
Als je met bus 74 rijdt, dan stap je uit bij bushalte Kasteel Slangenburg. Volg de borden richting het kasteel, loop de Plakdijk helemaal uit en je ziet onze Wandelcamping direct liggen.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Wandelcamping Pluk de Dag grenst aan Landgoed Slangenburg, met daarop het prachtige Kasteel Slangenburg. Vanaf het kasteel kun je 4 wandelroutes kiezen.


In de omgeving van de camping liggen ook veel leuke dorpen. Zelhem bijvoorbeeld wordt ‘Het Groene Hart van de Achterhoek’ genoemd. In de omgeving worden veel oude tradities nog in ere gehouden. Zo luidt ’s avonds om 21 uur in Zelhem nog altijd de papklok.

Moestuin/kruidentuin · Groene energie · Zonnecellen · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Cyrille - 16-05-2024

Heerlijk verblijf gehad door fijne camperplek, de rust, schoon sanitair en mooie omgeving. Gastvrije ontvangst, gezellig aangeklede binnen en buiten zitplekken, broodjesservice, gratis leenfiets en een pluktuintje maken het helemaal top! Kortom: Pluk de dag, lukt makkelijk!

Hans en ineke - 10-05-2024

Wat een fijne camping. Prachtige grote plekken. Heel schoon sanitair. De omgeving is erg mooi om te fietsen en te wandelen Dennie en Monica zijn hartelijk en gastvrij. Zeker een camping om weer eens terug te gaan Wij hebben genoten

Frans van Berkel - 27-04-2024

Het is een prachtige camping, mooi door de natuur en de rust. De eigenaren zijn super en behulpzaam. Wij wensen hun enorm veel succes met hun camping, ook wij zullen aan onze kennissen, deze camping aanbevelen.

Gerrit - 27-04-2024

Prachtige camping, alles prima voor elkaar. Dennie en Monica ontvangen je heel vriendelijk ook al was het weer tijdens mijn bezoek op 21 en 22 april nog niet al te best. Maar in het kuijerhuis brandde de kachel 's avonds en was het lekker warm. Mooie plekken afgezet met hagen. Ik kom zeker terug!

Bart en Jenneke - 27-04-2024

Wij waren van 17 tot 24 april op de prachtig aangelegde camping met grote plaatsen, afgescheiden door groen. De vlonders waren heel fijn. Hartelijk bedankt Dennis en Monica voor de warme ontvangst. We komen zeker terug.

Els van Santen - 12-03-2024

Afgelopen weekend, 8,9 en 10 maart 2024 heerlijk gekampeerd op camping pluk de dag. De camping wordt met zorg beheerd, met oog voor de natuur en kampeerders. Het trekkersveld was te nat, dus mocht ik mijn tentje in de oude boomgaard opzetten. Grote plekken omzoomd met struikjes en bomen. Veel vogels op het terrein. In het nabij gelegen bos van landgoed Slangenburg zijn reeën te spotten. De overvliegende kraanvogels maakte mijn weekend compleet S'avonds heerlijk een boek zitten lezen in de, slecht weer accomodatie, het kuijerhuus, waar de houtkachel brandend werd gehouden door Dennie en Monica. Kortom een plek om terug te komen!

Ingrid - 09-03-2024

Op 1 maart jl. openden Dennie & Monica de deuren van hun camping voor hun eerste seizoen en wij waren een van de eerste gasten. De camping ziet er goed verzorgd uit. Veel plekken zijn deels omringd door een haag, waardoor je de nodige privacy hebt. De sanitairruimte is verwarmd en wordt goed schoongehouden. In ‘t Kuierhuus kun je terecht voor een drankje of snack, het afhalen van broodjes of bijv. het spelen van een spelletje. Pluk de Dag ligt aan de rand van Landgoed Slangenburg waar je heerlijk kunt wandelen. Bij de receptie kun je terecht voor wandelsokken en andere gerelateerde wandelproducten of goede tips/advies (bedankt voor de platte knoop en de veterstriktip!). Dennie en Monica zijn vriendelijk en enthousiast, maken graag een praatje en staan open voor tips. We komen zeker nog eens terug.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Pluk de Dagsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd