Landgoed Welna

In het kort

Groepsnatuurkampeerterrein Landgoed Welna is een prachtige plek midden op de Veluwe. Voor groepen (tot 90 personen) biedt het terrein alle ruimte voor overnachten en activiteiten. Basisvoorzieningen zijn een groepstent, tafels en banken, veldkeuken met kookgerei, koelkast en kampvuurkuil. En uiteraard sanitair met voldoende toiletten en warme douches.
Dit GroepsNatuurkampeerterrein is op aanvraag, zeker in de wintermaanden, ook geopend voor individuele kampeerders.

Groepen:
2,0 ha | 90 plaatsen | Open: 01/01 - 31/12 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters)
douche(s) warm water/aantal 4
toilet/aantal 10
Hele jaar geopend
Reserveren mogelijk
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Slechtweervoorziening aanwezig
Kampvuur of vuurpotten toegestaan
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Trouwen in de natuur mogelijk
Afstand halte openbaar vervoer (km) 7,7
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 9,0

Overnachten op de groepsterreinen “Op ’t Veld” 0-45 personen €12,50 p.p.p.n. 46-90 personen €11,50 p.p.p.n. Minimale besteding op groepsveld is €450 per boeking. Extra mogelijkheden: Huur Op 't Veld voor 1 dag €300 Huur gehel terrein voor 1 dag privé €450 Huur hele terrein voor 1 nacht privé €200 extra op de prijs voor overnachtingen en/of boven op de minimale besteding. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €1,00 en inclusief 9% btw. Per boeking betaal je €10,00('een tientje voor de natuur') aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder Terreinen'). Los kamperen zonder groepsfaciliteiten 9,50 p.p.p.n.

Betaalmethode: alleen pinnen

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Patricia Huisjes
Gortelseweg
8162 Epe
Gelderland

Beheerder
Patricia Huisjes
Korrenbergweg 2
8162 PC Epe

Tel.: +31646402642
kampeerterreinlandgoedwelna@gmail.com
https://opwelna.nl/kamperen/

Tips!

Kampvuurtje

Het is natuurlijk mogelijk om hout te kopen bij een doe-het-zelf zaak, maar je kan ook om het terrein goed hout sprokkelen. Als je met een grote groep een kwartiertje op zoek gaat heb je zo genoeg voor een mooi kampvuurtje, houd natuurlijk wel het natuurbrandrisico in de gaten.

Wilde dieren spotten

Rond zonsopgang en ondergang is de kans het grootst dat je wilde dieren ziet. Wees stil en loop eens een rondje, het is ook mogelijk om met de jachtopzichter op zoek te gaan.

Lekker zwemmen

Op 6 à 7 kilometer van ons vandaan heb je de zandenplas, hier kan je makkelijk naartoe lopen/fietsen of met de auto naartoe rijden. 

Locatie

Op een unieke locatie, in de bossen van Landgoed Welna op de Veluwe, ligt het duurzame groepsnatuurkampeerterrein. Op dit groepskampeerterrein staat verbinding met elkaar en de natuur centraal. Ideaal gelegen in een bos- en dierrijke omgeving en nabij recreatieplas.

Verhuur & Activiteiten

Ga op pad met een natuurgids, bezoek de uitkijktoren op de Renderklippen, wandel mee met een roedel husky’s (ook in de winter) of sluit aan bij wild- en bierproeverijen. Neem contact op met de beheerder voor de mogelijkheden.

Hoogseizoen

01/04 - 30/09.

Route

De juiste ingang naar landgoed Welna zit op de kruising: Eperweg-Soerelseweg-Gortelseweg (N795). Bij hm-paaltje 6.2 – 6.3. Als u vanuit Nunspeet komt aan de rechterkant het fietspad of zandweg op. Vervolgens rijdt u naar de witte slagboom van Landgoed Welna, deze passeert u via het fietspad. De eerst volgende optie links (zandpad) en weer links brengt u naar het kampeerterrein. Daarnaast is het terrein ook te vinden op www.maps.google.nl of https://goo.gl/maps/L43Ai3CjK352

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

1. Het verscholen dorp 2. De Lichtbaak 3. Historische Collectie Korps Veldartillerie 4. Museum Korps Rijdende Artillerie 5. Voormalig Ronde Huis Nunspeet

Moestuin/kruidentuin · Waterbesparende douches · Groene energie · Afvalscheiding · Compost · We hergebruiken veel bouwmaterialen · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Nog geen beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Landgoed Welnasterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd