Landgoed Quadenoord

In het kort

Ontwaak met gezang van vogels, geritsel van de das langs de korenvelden en een verdwaalde ree in de omgeving. De ruime kampeerplekken liggen midden in het bos. Kies zelf je perfecte plekje uit. Bij je reservering ontvang je een toegangscode voor het sanitairgebouw. Een kampvuur stoken kan in overleg. De beeldentuin is vrij toegankelijk en biedt workshops beeldhouwen aan. Geen elektra, wel oplaadmogelijkheid. Paardenstalling aanwezig. Broodjesservice in het hoogseizoen.

2,0 ha | 60 plaatsen | Open: 15/03 - 01/11 | Puur Natuur
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Hangmatkamperen mogelijk
Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters)
Ingerichte tenten te huur
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan in overleg
Broodjesservice aanwezig
Voorzieningen voor paarden
Afstortplaats cassettetoilet
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Afstand halte openbaar vervoer (km) 1,5
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,0

Tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren is reservering noodzakelijk en alleen mogelijk voor het gehele weekend.

Tarieven *

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Kari In het Veld
Quadenoord 4
6871 NG Renkum
Gelderland

Tel.: +31627116758
natuurcamping@quadenoord.nl
http://www.quadenoord.nl

Facebook Instagram

Tips!

Klompenpaden
Langs het Natuurkampeerterrein lopen verschillende 'Klompenpaden'.

Landgoed Quadenoord organiseert al jaren workshops beeldhouwen in serpentijnsteen op het schitterende Landgoed Quadenoord te Renkum. Gezien de enorme belangstelling in de voorgaande jaren voorzien de workshops in een groeiende behoefte bij deelnemers om hun creativiteit de vrije loop te kunnen laten gaan. In de workshops leer je werken met serpentijnsteen en de gereedschappen die hier voor nodig zijn. Plezier in het werken met de steen staat voorop. Er wordt gewerkt in een oude rustieke kapschuur in het prachtige Renkumse Beekdal. Ook bij minder mooi weer biedt deze kapschuur voldoende bescherming om door te kunnen werken. Meer informatie op www.quadenoord.nl.

Locatie

Pittoresk gelegen op de Veluwe in een bosrijke en heuvelachtige omgeving. Diverse grafheuvels en resten van de oude watermolen herinneren aan de oude historie. Uitgebreid netwerk van wandel-, fiets- en ruiterpaden. Meerdere musea, prachtige parken, heide en uiterwaarden sieren de omgeving, waaronder Nationaal Park De Hoge Veluwe, Planken Wambuis en de Ginkelse heide.

Het sanitairgebouw is toegankelijk middels een code. Deze krijg je per e-mail in de reserveringsbevestiging. Kom je (als trekker) op de bonnefooi? Reserveer dan ter plekke.


Let op: Noodzakelijk te reserveren voor het hele weekend met Hemelvaart en Pinksteren.

Klik hier voor diverse wandelroutes in de omgeving. 


Verschillende dierentuinen, golfbanen en zwembaden in de buurt.


 

Hoogseizoen

10/07 - 05/09.

Route

A12, afslag Ede-Wageningen, N781 naar N782 naar Heelsum. 200 m vóór Shell (bij bordje Schaapsdrift) linksaf naar de Bosweg. Vanuit Renkum/Heelsum direct rechts ná de Shell. Ingang tegenover Beeldentuin Quadenoord. Bij gebruik Google Maps/routeplanner "Bosweg Renkum" ingeven. U bent bestemmingsverkeer.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Natuurkampeerterrein Landgoed Quadenoord ligt op het gelijknamige landgoed, dat al 130 jaar familiebezit is. Het bestaat uit 220 hectare landbouw, bosbouw, manege en recreatie. Quadenoord dankt zijn naam aan de Quaden, een nomadische Germaanse stam uit het huidige Balkangebied, die zich hier rond het jaar nul vestigden. 2000 jaar eerder woonden hier de Klokbekervolken. Hun naam komt van de vorm van hun urnen en bekers, die zijn opgegraven in grafheuvels. Er zijn nog diverse grafheuvels te vinden op het landgoed.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Karin - 12-05-2024

Een nachtje gekampeerd met Hemelvaart-weekend. Tipi tent met 2 personen en 2 honden. Wat een genot!! We hadden een heerlijk ruime plek met gras en genoeg schaduw, maar ook ruimte voor de zon. Het voelt bijna als wildkamperen omdat er geen aangelegde plaatsen zijn, je zelf een plekje uit mag kiezen en ook op de camping er geen voorzieningen zijn. Ondanks dat de camping (vrijwel) vol was, was het rustig qua geluiden. Heel relaxte beheerder ook! Enige verbeterpunt is sanitair: erg basic maar vooral erg weinig voor zo veel gasten.

Douwe - 01-09-2023

Prachtig terrein. Fijn dat je zelf een plek kunt zoeken. Wij hebben rook overlast gehad van de vuren die gestookt mogen worden. Vuurtjes stoken in de zomer is mijn inziens niet meer van deze tijd.

Carla Nijman - 13-08-2023

Prachtige plek met veel vriendelijke mensen.. Jammer van de vele vuren die worden gestookt: het stonk verschrikkelijk in je leef/slaapruimte! En soms stonden gedeeltes helemaal in de rook. Ze blijven tot diep in de nacht na smeulen…dus ook stinken. Echt heel onprettig! Daar waar op steeds meer campings zelfs geen bbq gebruikt mag worden, is het hier heel gebruikelijk. Iedereen in de rook te zetten. En dan, behalve de overlast, is het niet meer van deze tijd…. Het sanitair is niet berekend op zoveel mensen en is wel erg sober…

Anoniem - 11-05-2023

Prachtige camping op een prachtige plek. Wel in het weekend te druk, waardoor het geheel wat rumoerig werd en waardoor het niet zo makkelijk is om "te gaan staan waar je wilt". Mensen bakenen immers ruimtes af en het is niet duidelijk waar plekken stoppen. Dat is fijn als het rustig is, maar niet als het druk is. Zeer relaxte beheerder. Verder een gemoedelijke sfeer. Het terrein wordt wel snel nat en modderig, terwijl het niet heel regenachtig was. Dat geeft voor een camper het risico op ingraven. Minpunt is wel echt het sanitairgebouw. Gedateerd is tot daaraan toe. Klein is niet handig met zo veel gasten, maar ook nog te overzien. Het was alleen niet schoon. We kregen een festivalidee bij het toilet en hebben niet durven afwassen of douchen. Jammer. Prachtige camping om in een rustige, niet te koude periode nog eens heen te gaan, maar zeker niet in het hoogseizoen.

Jimmy G - 11-08-2022

Rustige camping. Weinig onnodig lawaai gehoord. Zelf je plaats zoeken. Kampeermiddelen door elkaar is plezierig vinden wij. En niet alles afgepast en in vakjes. Sanitair hebben we in camper, kan dus geen oordeel geven over de campinghygiene. Vriendelijke beheerder kwam savonds en smorgens langs voor praatje en evt afrekenen. Je kan ook vooruit betalen via site. Mooie uitvalsbasis. Geen receptie staat ook helder op de sites Lekker in de schaduw in het bos. Heerlijk in deze hete weken van augustus 2022. Goede fietspaden in ongeving. Aanrader dus.

Brigitte - 13-07-2022

Ik had hier geen goede ervaring in weekend 2/3 juli. Grote groep (8 tenten, 12 mensen?) die vrijdagavond luidruchtig om 21:30 arriveerden en kamp maakten. Ook zaterdagavond veel gezang wat ik niet van hield. Veel vuurschotels, het bos/kampeerterrein zag letterlijk blauw van de rook. Geen gedefinieerde plaatsen en alle kampeermiddelen door elkaar. Sanitair was snel vies en spoelbakken liepen niet leeg. Beheerder kan alleen sporadisch langs. Niet mijn plek. Wel mooie omgeving.

Henk - 11-07-2022

Geweldige camping. Zelf je eigen plek zoeken in het bos. Rust en ruimte ondanks dat er veel kampeerders waren tijdens het weekend. Sanitair is basic maar prima. Elke avond kwam de beheerder even langsvoor inchecken en een praatje. Als je van luxe houdt, moet je een andere camping zoeken.

Marian - 18-10-2021

Mooie ligging vd camping we stonden op mooie plek met uitzicht over landschap. Goed uitgangs punt voor mooie wandelingen en route vervolgen van trekvogelpad Sanitair gebouw is matig geen warm water om af te wassen en geen zeep om handen te wassen !!! Santair gebouw is veel te klein voor de grote vd camping. Geen camping voor hoogseizoen dus

Fam Marijnissen - 23-08-2021

Dit blijft een fijne camping op een van de mooiste plekjes van Nederland: het Renkums beekdal. Je kunt staan waar je wilt. Twee jaar geleden kwam de eigenaar s avonds nog rond om af te rekenen en voor een praatje. Nu moest je online reserveren en betalen, en de nieuwe eigenaar niet gezien. Dat is jammer. Sanitair idd aan vervanging/uitbreiding toe. Verder in het bos zijn nu zeer luxe tipi's neergezet die duidelijk een ander publiek trekken. Plotseling een claxonerende Audi in het bos. Benieuwd hoe dit terrein zich de komende jaren ontwikkelt. We hopen dat de sfeer van de intieme en basic natuurcamping overeind blijft...

Paulien - 21-04-2021

Ik kampeerde de afgelopen drie dagen op dit kampeerterrein. Een prachtige plek in het bos met vrij te kiezen plekken. Vanaf de camping loop je zo de wandelpaden in de bossen op. Wat mij wel tegenviel, zeker in Coronatijd, was de hygiëne. Op dag 1 van mijn verblijf waren de wc's en wasplek al smerig en op dag drie zat hetzelfde vuil (incl. poepspetters op wc-bril) er nog. En dat terwijl er aardig wat kampeerders stonden en gebruik maakten van het toilet. Een verbeterpuntje!

Bea - 19-04-2021

Prachtig mooi kamperen in het bos, vrijheid blijheid, relaxed beheer en schitterende omgeving om te wandelen.

Mirjam - 22-09-2020

Lekker basic het weekend op t 2e veld gestaan. Mooie omgeving. inloggen met QR code was nieuw. Dat werkte nog niet helemaal goed, want wij kregen de bevestigingsmail niet. 1 minpuntje, maar dat lag niet aan de camping. Er hadden een paar gezinnen gezamenlijk afgesproken. Er waren 10 tot 12 kinderen bij die ontzettend veel lawaai maakten. Ouders vonden dit prima, maar voor de medekampeerders was dit niet leuk. Gelukkig waren ze zondag op tijd vertrokken en konden wij nog even van de rust genieten. Wij hadden gewoon pech tegelijk met hen daar te zijn. Maar we komen het zeker nog eens proberen!

Bob van Gameren - 13-07-2020

Jaren lang in de jaren 60/70 gestaan met stacaravan met hele familie v gameren en aangetrouwd, deze kwamen met tent en vouwcaravan. Erg leuk, nu wat moderner maar nog steeds ongerepte natuur en rust, ben laatst terug geweest na 30 jaar. Familie Koker, leuk dat zoiets nog bestaat en hou vol!!!!!!!!!!

Judith - 04-08-2019

Prachtige plek midden in het bos. Het was voor ons niet duidelijk waar we wel of niet mochten staan. Vooraan bij het toiletgebouw was het erg vol. We zijn doorgereden ongeveer 1 km en daar een plek gezocht. Verspreid staan waterpompen en toiletten als je van basic houdt is dat voldoende. Heerlijk rustig, voor ons absoluut een topper!

Danny Kloosterhuis - 03-06-2019

In het Hemelvaart weekend gelogeerd op deze prachtige natuurcamping. De faciliteiten zijn beperkt maar zeker afdoende. Geen stroom aanwezig (behalve bij de toiletten / wasgelegenheid), maar daarop waren wij voorbereid. De plekken in het bos zijn erg fijn en ruim en wat vooral opvalt is de complete stilte ‘s nachts. Weinig gillende kinderen en veel serieuze kampeerders. Prima dus. Wat deze camping nóg iets extra’s geeft is de Afrikaanse beeldentuin met de caravan van Bassie. Lekker basic koffiedrinken of lunchen maar de plek is magisch mooi. Bij Bassie kun je ook broodjes bestellen voor de volgende ochtend. Heerlijk en heel fijn! De beheerders van de camping zijn ook erg aardig en behulpzaam. Onze kinderen hebben 3 dagen staan hakken, vijlen en schuren in het beeldhouwatelier dat zich bevindt in een prachtige kapschuur. Hadden we vantevoren niet kunnen bedenken hoe leuk dat was! De beeldjes staan nu thuis te pronken en vormen zo een leuk aandenken aan een onvergetelijk weekend. Kortom, deze camping is een absolute aanrader en wij komen zeker weer terug!

Tjally - 26-05-2019

Ontelbare malen hier gekampeerd sinds 1962, van plee en pomp tot sanitair gebouw met toiletten, douches, afwasgelgenheid met warm water, vriendelijke gastheer. Prachtig terrein en nog steeds primitief, geen stroom, daar hou ik van. In één woord, een geweldig terrein. Ik hoop er nog lang te kunnen kamperen!

Tom Hond - 29-05-2017

Ik kom hier al meer dan dertig jaar(!!) Quadenoord is onze absolute nr. 1 Rust, natuur, bijna alsof je wildkampeert. Bovendien erg aardige terreinbeheerder.

Rob Zeijen - 01-10-2016

Prachtige plaats in het bosgebied. We stonden op een super plaats met onze camper. Lekker gefietst.

Lisette van Duijn - 26-08-2016

Prima natuurcamping: ik vond sanitaire voorzieningen wel oké, niet teveel poespas, bij mij was het schoon en na een dag fietsen is de warme douche echt wel warm en heerlijk genoeg. Prachtige omgeving, supermarkt in de buurt (op fietsafstand). Het was 's nachts wel kouder dan op een open terrein, iets warmer aankleden dan normaal!

Elly - 18-08-2016

Heerlijk de nacht van 17-18 augustus genoten op dit ruime, rustige kampeerterrein. We reden 900 m het bos in, vonden een wc en grondwaterpomp en vermaakten ons in stilte, heerlijk!!!! Niks mis mee.

Jasja Nottelman - 16-08-2016

Deze zomer het landgoed ook met zon meegemaakt, dat was zo'n tien jaar geleden wel anders... Het is een mooie plek, je waant je in de middle of nowhere.

Rebecca - 08-08-2016

We mochten zelf een plekje uitzoeken op het prachtige terrein, liggend in het bos en met uitzicht op de akkers. De begroeiing tussen de plaatsen waarborgt alle rust en privacy. Enige minpunt vonden we het sanitairgebouwtje: niet heel schoon, zelf toiletpapier meebrengen en 50 cent voor douchen en afwassen.

Corinne du Burck - 08-08-2016

Ik kom regelmatig op dit terrein en ben erg enthousiast over het kampeerterrein en Egbert (de eigenaar). Het is een schitterend bos met schoon sanitair. Achteraan is er nog een heel groot stuk bos waar je ook kan gaan staan. Prachtige plekken en het is alsof je in het wild staat zo rustig en zo mooi.

Judith - 24-07-2016

Wij waren hier met hemelvaart/ 5 mei. Een heerlijk terrein, waar mensen met kinderen vooraan in de omgeving van het toillet gebouw kunnen kamperen. Wij stonden ongeveer een kilometer verderop midden in het bos. Hier alleen een wc op een soort van tank die je spoelt met een emmer. Lekker primitief! Heerlijk genoten van de rust hier in het bos, veel schaduw, en ondanks het drukke weekend heerlijk rustig door de enorm grote plekken. Zeker een aanrader als je houdt van primitief.

Gerard Bontenbal en Paula van Genderen - 16-05-2016

Afgelopen pinksterdagen gecampeerd met de tent. Een leuke ontvangst door Egbert en we konden zelf een plek uitzoeken. Door de kou was er keuze genoeg. De camping is mooi, ruim, rustig en het sanitair is schoon. De aanwezige klompenpaden maakte de afgelopen dagen zeer veel indruk. Wat een prachtig gebied!!

Irma Werndly - 16-08-2015

Rustig, mooi verscholen terrein. De stilte is voelbaar in dit bos! De plekken zijn ruim. Keuze genoeg: of in het bos, of aan de rand van het bos met zicht op een mooie open plek met daarachter nog meer bos. Als je hier bent kun je bijna niet geloven dat Renkum vlakbij is. Dus heerlijk. Eén tip toch: neem wc papier mee, want dit is een van de weinige terreinen die ik ken waar dit ontbreekt.

Dorinda - 10-06-2014

Fijn terrein, waar je zelf een mooi plekje mag zoeken. Hoewel er tijdens het Pinksterweekend heel veel gasten waren, voelde het terrein nog steeds rustig. Het sanitair is sober, maar oké. De omgeving (Het Beekdal) is verrassend mooi! Kortom: een prima plek om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en lekker bij te komen in de natuur!

Florian - 21-05-2014

Interessanter Platz mitten im Wald. Die Zelte werden zwischen Bäumen aufgebaut. Nur ein Tisch mit Bank.Aber durch eine Strasse etwas laut. Warmes Wasser kostet 50 Cent. Bei Ankunft muss man den Betreiber anrufen, der kommt dann abends ein paar mal und kassiert das Geld. Keine englischen Hinweise leider.

Doreen en René - 10-01-2014

Vorig jaar, eind augustus geweest, en dit is het soort camping dat wij vanaf nu nog willen. Puur Natuur, geen herrie, basis voorzieningen netjes en dagelijks schoongemaakt. Voor onze behoeften, uitstekend. Omgeving is geweldig, vergeet niet het klompenpad te doen, en let eens op het bermbeheer. We stonden in het bos, aan de rand en hadden fantastisch uitzicht.

Karin - 07-09-2013

Voor de 2e maal op deze camping gestaan met de honden. Heerlijke omgeving om met de honden te wandelen. Super vriendelijke eigenaar, zowel senior als junior. Ik zal hier zeer zeker nog vaker gaan komen en hopelijk kan ik dan ook op mijn favoriete stekkie staan. Het sanitair ziet er netjes en schoon uit, en een loopje er heen levert altijd wel iets op om naar te kijken. Wij zullen zeer zeker vaker gaan, zij het in het voor en najaar dan wel.

Ellis - 25-08-2013

Tweede keer dit jaar dat we een nachtje op deze camping hebben gestaan, maar zeker niet de laatste. Wat een heerlijke plek. Zo hoort kamperen te zijn. Rust, ruimte, stilte en soberheid. Heerlijk dat dit nog bestaat. Hopelijk blijft het ook zo sober. Wij komen zeker terug!

Denise - 01-08-2013

Twee nachten gekampeerd. We stonden op het verre terrein, heerlijk rustig. Toilet was schoon. Voor ons is dit een prima camping, geen minpunten, Puur Natuur zoals Puur Natuur hoort te zijn. We komen zeker terug.

René - 22-10-2012

Wat een heerlijk weekend hebben we weer gehad op quadenoord(19-21 okt-2012) voor ons de 3de keer op quadenoord dit jaar. deze keer gewoon in het "verre" bos gestaan, heerlijke rust en ruime plek. zelfs overdag nog een hert gezien vlak bij de tent. Jammer dat het volgende weekend alweer einde seisoen is. volgend jaar zijn we er zeker weer. Hopelijk gaat dit landgoed NIET mee met de natuurkampeer standaard en blijft het primitief en ZONDER stroom.

Lennert - 08-06-2011

Pluspunten: Rustig en schitterend gelegen camping in het bos met mooi uitzicht op heuvelachtig akkerland. Tijdens Hemelvaartsweekend nog ruimte op camping te vinden. Voldoende privacy. Let op: campingterrein is niet overal vlak. In nabijheid van mooi landgoed. Goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Mooie en gevarieerde omgeving. Minpunten: Te weinig sanitair aanwezig. Voor deze tamelijk grote camping waren er 4 toiletten, 4 douches ter beschikking. Sanitair was niet schoon. Zand, haren en papiertjes rondom de wastafels. Vieze toilet en toiletdeuren. Ook mede veroorzaakt doordat kleine kinderen zonder toezicht van ouders naar sanitairgebouw mogen. Betalen voor warm afwaswater en douche: 50 cent. Daardoor dure camping. Aparte wastafel om handen te wassen na toiletbezoek ontbreekt. Geen afscheidingswanden bij wastafels.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Landgoed Quadenoordsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd