Landgoed Old Putten

In het kort

Beschutte kampeervelden omringd door oude bomen. Onderdeel natuurcamping. Romantische laantjes. Knusse blokhutten, picknicktafels, wasmachine, koelkast, vuurschaal- en fietsverhuur, natuurgids en zomeractiviteiten. Verse broodjes. 'Huiskamer' met waterkoker en stopcontacten voor fietskampeerders en overkapt terras met gezellige zitjes. Kleine caravans met opbouwlengte tot 4 m, kleine kampeerbusjes en tenten mogelijk. Kindvriendelijk. Receptie open: 13.30-17.00 uur.

13,5 ha | 30 plaatsen | Open: 15/04 - 18/09 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Duurzaam huisje 3
Huisdieren niet toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan kampvuurplek
Broodjesservice aanwezig
Slechtweervoorziening aanwezig
Speelvoorzieningen
Fietsverhuur aanwezig
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 4A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Afstand halte openbaar vervoer (km) 0,5
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 0,5

Gratis warme douches en gratis warm water voor afwas. Zomeractiviteiten en rondleidingen met gids in hoogseizoen.

Tarieven *

Aantrekkelijk weekarrangement: 8=7, 16=13. U verblijft 8 nachten en betaalt 7 nachten (excl. toeristenbelasting en milieuheffing). Van circa 20 juli tot ± 20 augustus zijn er zomeractiviteiten. Kijk voor meer tarieven op www.oldputten.nl. Met Hemelvaart en Pinksteren gelden andere tarieven.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Landgoed Old Putten
Zuiderzeestraatweg Oost 65
8081 LB Elburg
Gelderland

Tel.: +31525681938
bgg.: +31657200739
info@oldputten.nl
http://www.oldputten.nl

Facebook

Locatie

Op de Veluwe gelegen landgoed (17 ha) met majestueuze oude bomen, aangelegd in Engelse landschapsstijl met oude laantjes en wandelpaadje binnen de gracht. Sinds 1878 bewoond door de familie Rambonnet. Dwars door het landgoed stroomt de Puttenerbeek. Paradijsje voor vogels. Liggend aan vele wandel- en fietsroutes. Verse aardbeien en groente op 200 m. Middeleeuws Hanzestadje Elburg op 500 m. Veluwemeer en A. Vogeltuinen op 3 km. Verse maaltijden winkel Anijs & Radijs op 800m.

Overige tarievenTijdens Hemelvaart en Pinksteren geldt alleen het arrangement. Voor tarieven, zie www.oldputten.nl.
*excl. elektra, toeristenbelasting, milieuheffing en boekingskosten.


Fietsen en wandelen
Fietsen en wandelen is erg geliefd bij de kampeerders van Old Putten. In de directe omgeving van Old Putten zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet. De landgoederen Schouwenburg, Zwaluwenburg, de Haere, Morren en Klarenbeek liggen vlakbij. Dat zijn bosrijke gebieden. Een bezoek aan de zandverstuiving, op ongeveer 6 kilometer afstand, is zeer de moeite waard. Dit oeroude glooiende gebied met wit zand en dennenbomen doet denken aan de ijstijd. De heide- en bosgebieden tussen ´t Harde en Epe zijn ook een aanrader.

Klik hier voor diverse wandelroutes in de omgeving van Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten.

Cultuurhistorie
Voor cultuurhistorie kan met terecht in het Middeleeuwse stadje Elburg (op 500 meter loopafstand). De oude Hanzestad is in de loop der eeuwen nagenoeg in oorspronkelijke staat bewaard gebleven en er is dan ook een keur aan monumenten en bezienswaardigheden te genieten. Er is een toren die u kunt beklimmen, een oude touwbaan, Vischpoort, klooster, joods museum, etc. De VVV organiseert regelmatig rondleidingen met gidsen. Op ongeveer 20 kilometer afstand ligt de Hanzestad Zwolle. Wilt u het water op, dan is een tochtje met een Elburger botter op het Veluwemeer aan te raden. Hier kan men ook zwemmen en surfen.

Centrum Elburg
In het centrum van Elburg vindt u tal van goed voorziene winkels. Dichterbij is zelfs een grote supermarkt. Er is een koopavond op vrijdag en een gezellige markt op dinsdagochtend. Tijdens het hoogseizoen zijn er de vestingdagen op woensdag. Elburg beschikt over meerdere restaurants, gezellige terrasjes, snackbars, etc. De VVV van Elburg brengt u graag op de hoogte.

Paardenliefhebbers
Voor de paardenliefhebbers is er manege Belvédère in Nunspeet, Welkom@mangegebelvedere.nl, tel. 0341-254435. Naast paardrijlessen voor volwassenen en kinderen, zijn er ook buitenritten en dagtochten.

Planten en kruiden
Liefhebbers van planten, kruiden en alternatieve geneeswijzen kunnen hun hart ophalen in de (gratis te bezoeken) tuinen van Dr. Vogel op het nabijgelegen landgoed Zwaluwenburg.

Hoogseizoen

08/05-/21/05; 08/07-23/08.

Route

Recht tegenover afslag Elburg-Vesting (rotonde N309) ligt de ingang van het landgoed. Via A28: afslag 16 't Harde, N309 naar Elburg. Via A50: afslag 22 Epe, N309 naar Elburg. Vanuit vesting: Zwolscheweg uitfietsen

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Landgoed Old Putten ligt in een overgangsgebied van het Veluwemassief met zandgrond naar de voormalige Zuiderzee - nu Veluwemeer - met vruchtbaarder grond. Het Slot Old Putten wordt voor het eerst vermeld in 1186, als leen van de Graaf van Gelre. In 1442 wordt het kasteel verwoest door de Elburgers, trouwe aanhangers van de Bisschop van Utrecht. Op de fundamenten is de huidige buitenplaats gebouwd. Monumenten, eeuwenoude gracht, beek, romantisch beukenlaantje - ooit aangelegd ter bescherming van de boomgaard -, landbouwgronden, parkbos en een kilometer lange allee vormen dit bijzondere landgoed.

Zonnecellen · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Karlijn - 29-07-2023

Wat een mooie plek! Heel erg beschut (natuurkampeerterrein ligt ver van de weg af, helemaal niet gehoort of gezien) maar toch om de hoek van de prachtige Hanzestad Elburg en omgeving. Mooie grote, beschutte plekken. Landgoed zelf is prachtig, zulke oude bomen zie je zelden. Sanitair is oud maar schoon en voorzien van een babybadje. Helaas is dit jaar de gezamenlijke ruimte afgebrand (dus bijv. even geen wasmachine), maar daar komt vast iets moois voor terug. Activiteiten in de zomer vakantie zijn echt heel erg leuk waarin de kinderen echt zelf iets moois maken. Goed om te weten dat het (peuter)zwembad op verzoek wordt schoongemaakt, 'gevuld' en de fontein aan gaat. Hier een heerlijke 1,5 week vakantie gehad.

Arjen - 13-09-2021

Op zich een prima camping. We vragen ons wel af wat de criteria zijn om een natuurkampeerterrein te mogen zijn. Want hoewel er veel vogels te zien zijn en er eekhoorntjes rondscharrelen en je de marter van de tent moet jagen in de nacht zit de camping aan een hele drukke weg wat voor ons de natuurervaring behoorlijk drukt. Het terrein is een landgoed en je staat langs de rand van een veld. Er zijn heel veel regeltjes. Overal hangen briefjes met geboden en verboden. Daar houden wij niet zo van. De ontvangst was vriendelijk, maar er fietsen ook een soort van campingwachters rond en die zijn niet zo heel vriendelijk. Het sanitair is verouderd en wij vonden het niet schoon. De schimmel groeit weelderig in de doucheruimte. Voor ons niet een camping waar we nog eens terug komen.

Dan Assendorp - 03-09-2021

Ik kwam niets vermoedend wat mensen ophalen en dacht: wat een mooie camping! Maar na op werkelijk botte manier te zijn aangesproken door wat waarschijnlijk een vrijwilliger was en mede verantwoordelijk gemaakt werd voor gedrag van anderen waar ik niets mee te maken heb het gesprek maar beëindigd. Tot het verlaten van het terrein werd ik 'gelukkig' goed in de gaten gehouden door deze vrijwilliger: je weet maar nooit natuurlijk. Met meer dan 50 jaar ervaring bij natuurkampeerterreinen/kampeerpaspoortterreinen echt nog nooit meegemaakt!

Nicolien - 18-08-2020

Vriendelijke ontvangst. Voor trekkers: het trekkersveld is in een open halve cirkel midden op het terrein. Mooie plekken, ruim genoeg maar niet beschut. Wel is er pal naast de trekkersplekken een slechtweerruimte waar ook een stopcontact te vinden is. Ook staat daar een koelkast, die jammerlijk goeddeels vol stond met blikjes bier. Met wat passen en meten kon mijn ontbijt erbij. Er zijn stoelen op het terrein die je fijn bij je tent kunt zetten. Het zou prettig zijn als er bij de trekkersplekken twee paaltjes of een klein hekje staat waar je je fiets tegenaan kunt parkeren. 's Ochtends komt de bakker al erg vroeg op het terrein, zodat de vroege vogels ook van deze service gebruik kunnen maken.

Charl - 03-08-2020

De ligging is erg prettig, een landgoed centraal in Elburg, slechts 200m vanaf het oude vestingsstad - en dichtbij het Veluwemeer. De immense bomenrand maakt dat het terrein bij elk weertype prettig aanvoelt. De aangrenzende weg is hoorbaar, maar allerminst storend. Door de bijzondere ligging kun je dit terrein niet vergelijken met kamperen in het bos of op het platteland. Het sanitair wordt zo goed als mogelijk netjes gehouden, maar alles met elkaar zijn er nogal wat kampeerders op dit terrein. We hebben het hier goed gehad, maar voor rust en ruimte gaan we elders. Het is persoonlijk, maar de open karakter van de kampeervelden spreken ons niet zo aan.

Atie Visser - 13-09-2019

Afgelopen week 1 nachtje op deze camping doorgebracht. Wij vonden het een camping met veel regels en bepalingen. Veel bordjes met wat wel en niet mag en veel 'terreinbazen' Erge strakke, strakke regels - zoals precies voor een paaltje staan, ook al staat er verder niemand in de buurt.. en een erg aangeharkt terrein. Wij stonden op het eerste veld, vlak langs de weg. Helaas was die ook goed te horen. Tenminste als de grasmaaier even rustig was. Jammer maar geen aanrader.

Marina - 10-08-2019

Wij hebben het erg fijn gehad. Hele ruime plekken, geen last gehad van de weg. Veel speelmogelijkheden voor kinderen. Heel aardig en behulpzaam personeel. De waterdruk was hoog en snel warm dat was erg prettig met maken van fles voor ons babytje. Heel erg netjes overal, er staat zelfs zeep bij alle wasbakken, heel erg fijn. Alleen maar goed gehad hier!

Joep - 22-04-2019

Mooi terrein, ruime plaatsen, fijne omgeving om te wandelen en fietsen. Elburg is een prachtig plaatsje, maar erg toeristisch. Het sanitair is oud en schoon genoeg. Op het natuurkampeerterrein geen last van het verkeer gehad. Erg veel vogelgeluiden wat dan ook prachtig is. Een punt wat verbetering behoeft: de wifi! die is veel te zwak en instabiel. Investeer in een beveiligde internetverbinding.

Mw. Nicole A.Th. Rambonnet (eigenaar) - 26-11-2018

Geachte heer de Bruijn, Wij vinden het spijtig te lezen dat wij niet in staat zijn geweest uw gezin een goede en leuke kampeerervaring te hebben kunnen bieden. Wij trekken ons dit erg aan. In de gesprekken met onze medewerkers hebt u aangegeven dat u het onplezierig vond dat u niet met uw hond naar de speelgelegenheid van de kinderen mocht. Het klopt inderdaad dat de velden waar de speelgelegenheid is, geheel hondenvrij zijn. De ervaring leert dat juist kleine kinderen vaak bang zijn voor honden. Kinderen moeten rustig kunnen spelen in de zandbak, op de schommels en bij het kleuterbad, zonder honden in de buurt te hebben. Het voorkomt ook dat er per ongeluk een hond vies doet in de zandbak. Dat is inderdaad ons beleid. Het spijt ons dat dit voor u onprettig was. Via de laantjes kunnen mensen met hond altijd naar hun eigen veldje lopen, zonder over het veld met kinderspeelgelegenheid te hoeven gaan. Reserveringen zijn inderdaad voor beide kanten bindend; dat geven we voordat iemand boekt ook altijd aan. Als tegemoetkoming hebben wij u inderdaad aangeboden dat u uw niet genoten verblijf buiten het hoogseizoen mag inhalen. We begrijpen dat u hier geen gebruik van maakt. We hopen van harte dat u volgend jaar op een natuurcamping met uw hond volop zult genieten van uw kampeerverblijf.

de Bruijn - 27-09-2018

Wij komen hier niet meer terug! Het verbaasd ons dat deze camping zich een natuurcamping mag noemen. Wij zaten op een stuk weiland met een paar bomen/struiken er omheen en waren er meer verkeersgeluiden te horen dan bij ons thuis. Aangezien we in Rotterdam wonen zegt dat toch iets lijkt mij. Daarnaast was ondanks de informatie op deze site en de eigen website honden niet welkom. Hond werd gedoogd. Uitlaten kon op het befaamde wandelpaadje: een zeer smal pad met aan twee kanten prikkeldraad. Vanaf ons weiland naar de parkeerplaats moesten we over een paadje buiten de camping om want de hond mocht absoluut niet over de velden! Op een dag liepen we vanaf de parkeerplaats richting het kleine paadje, wordt er al zeer onvriendelijk door een medewerker aan ons gevraagd waar wij heen denken te gaan, want honden mogen er echt niet komen. Echt heel vriendelijk...…. Door het lawaai en het gedoogbeleid qua honden hebben we besloten om na 4 dagen te vetrekken ipv 2 weken te blijven. Dit uitgelegd bij de receptie. Deze meneer heeft een notitie gemaakt in de computer en gaf aan dat er met ons contact opgenomen zou worden voor de mogelijkheden van restitutie (je moest namelijk het gehele bedrag vooruit overmaken). Dit is echter niet gebeurd. Wij hebben geprobeerd om de afgelopen periode zelf telefonisch contact te leggen om te bespreken waarom de camping niet voldeed aan onze verwachtingen. Omdat de telefoon niet werd opgenomen hebben we per mail de vraag gesteld of ze contact met ons konden opnemen. Met 5 uur kregen we een reactie dat restitutie niet mogelijk is, maar dat we de niet gebruikte dagen mogen inhalen (met gelijk een grote hoeveelheid restricties qua data). Als ik een camping niet bevalt, dan wil ik zeker die dagen niet inhalen!!!

Sjoerd - 06-09-2018

Ik kom hier niet meer terug. Direct aan deze camping ligt een zeer drukke provinciale weg, waardoor op de hele camping van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat verkeer te horen is. Om deze reden had ik niet het gevoel dat ik midden in de natuur zat. Blijkbaar is dit geen criteria om als natuurkampeerterrein te worden toegelaten. Jammer. Sanitair is oud, maar schoon. Positief was dat ik bij ontvangst geholpen werd door een zeer vriendelijke vrijwilligster.

Marlies Douma - 18-08-2018

We hebben het enorm naar ons zin gehad op de camping. Vooral het knutselen in de ochtend vonden onze kinderen en wij erg leuk. geen schreeuwerige animatie, maar een lieve dame die iedere dag een leuke creatieve activiteit aanbood. Hier zou ik echt nog een keer voor terug komen. de camping is ideaal gelegen. ook de fontein die tot een pierebadje is gemaakt is erg fijn. Ook het beekje over landgoed was erg leuk, omdat we een rubber boot mee hadden. Ook werd er heel erg goed schoongemaakt. Er is een beetje verschil te voelen tussen de verschillende kampeervelden. Maar wij hadden er geen last van.

Eveline - 07-07-2017

Heerlijke camping met zowel gezinsveldje voor kleine kinderen, veldje voor hondenbezitters als honden vrije veldjes.

Marco - 26-09-2016

Vanwege het goede weer zijn wij afgelopen week het rondje IJsselmeer gaan fietsen. Op 24-09-2016 kwamen wij eind van de middag aan bij deze camping. Het bleek dat de camping officieel al gesloten was. Bij het hek zat een intercom waar een vriendelijke mevrouw (beheerder) ons vertelde dat wij nog gewoon konden kamperen. Na ons duidelijk de weg naar het trekkers veld te hebben gewezen kwamen wij op een enorm veld uit waar wij onze tent konden opzetten. Ook de sanitaire voorzieningen waren ruim voldoende. Schone toiletten en warme douche. Prachtige locatie en een goede service. Een aanrader.

Lisette van Duijn - 26-08-2016

Mooi terrein. Fijn dat er slechtweergebouw is waar we vlak vóór de stortregen onze tent konden invouwen en even ontbijten. Sanitair beetje oud maar prima schoon. Lekker gegeten in stadje, veel horeca, veel keuze (ook gewoon lekker vis met patat van een iets luxere snackbar). Beperkt vuurtje stoken mag :)

Rebecca - 08-08-2016

Hartelijke ontvangst. We hebben hier fijn gekampeerd, maar het voelde niet helemaal als een natuurkampeerterrein, doordat je op een groot veld staat (weinig privacy) en een groot sanitairgebouw deelt met de gewone camping. Wel goed sanitair: heerlijke douches, wc's met toiletpapier en geen gedoe met muntjes van 50 cent.

Alex - 02-08-2016

Grote en mooie camping met veel plek, trekkers mogen overal staan. Met waterkranen op elk veld, wc-papier op toilet, geen m/v-ruimtes maar aparte hokjes voor douche/wc/wasbak/baby. Slechtweer-accommedatie met workshops/tv/wifi/koelkast/spellen. Lekker brood te bestellen. Vriendelijke mensen en de supermarkt is dichtbij. Redelijk schoon en betaalbaar, heerlijk rustig. Wel veel muggen, maar ook veel vleermuizen.

Armin - 09-05-2016

Met onze 2 dochters van 9 en 11 een leuke week gehad. Eerst rustig en daarna volle bak tijdens Hemelvaart. Hierdoor wel wat meer reuring maar door de ruime plekken wel genoeg privacy. Vuurschalen zijn een echte hit en waren ook nodig de eerste koude avonden. Op het achterste Natuur Kampeerterrein is het gewoon lekker rustig zonder verkeerslawaai en tijdens het hoogseizoen moet je gewoon rekening houden met kinderen en de actie en het geluid wat daar bij hoort. Wij hadden bijvoorbeeld zelf ook een verjaardagspartijtje met 5 extra kinderen. Verder was Elburg voor ons een echte verrassing (loopafstand) en hebben we een mooie fietstocht naar Hattem gemaakt (50 km). Ik vond zelf alles een beetje over-georganiseerd maar dat maakte het ook wel weer overzichtelijk. Mevrouw de Wit heeft de touwtjes (iets te) stevig in handen en wordt ondersteunt door een zeer vriendelijke groep pensionado's.

Cor - 13-08-2015

Deze camping zou niet in het Groen Boekje moeten voorkomen. Het is geen natuurterrein waar je rust vindt. Veel verkeerslawaai, en een vervelende beheerder die om 16.30 uur ongestructureerd een uur lang met een lawaaiige motormaaier rondjes over het veld en rond je camper bezig is. Daarnaast is de prijs van € 26,50 voor een nacht voor een natuurterrein te veel

Stichting Natuurkampeerterreinen - 29-07-2014

Geachte heer De Boer, excuus dat dit vooraf niet goed met u gecommuniceerd is. Campers zwaarder dan 2500 kg (geladen) kunnen inderdaad niet over de brug het Natuurkampeerterrein op. Wij zullen deze informatie op de website vermelden. Met vriendelijke groet, Stichting Natuurkampeerterreinen

K.de Boer - 21-07-2014

Voor het natuurkampeerterrein moet je over een bruggetje. De beheerder is selectief wie deze eer krijgt. Wij dus niet en moesten op het voorste stuk plaats nemen omdat onze camper te zwaar zou zijn. Tot mijn verbazing ging een camper de volgende dag wel over deze barriere ( 3000kg) . Jammer, het is een leuke, maar dure plek en je dan ook nog eens op het rumoerigste stukje camping moet staan ben ik er wel klaar mee. We hebben hier een flink aantal keren op de natuurcamping gestaan maar komen hier voorlopig niet meer. Beheerder komt ook niet echt vriendelijk over. De stichting natuurkampeerterreinen zou deze handicap beter moeten vermelden.

YM van Geenhuizen - 26-05-2014

Heerlijk gekampeerd en van blokhut gebruik gemaakt. Prachtige afwisselende omgeving (water, weiden/riet en bossen, puur natuur en licht gecultiveerd). 3 dagen verblijf is (na) genieten voor 14 dagen. Wij komen zeker nog eens.

D haveman - 20-08-2013

Prachtige locatie gasvrije eigenaresse,ruime plaatsen.Beetje jammer nukkige terreinbaas,misschien is het seisoen te lang voor hem! Geen visitekaartje voor de camping.

Bas van de Loo - 06-08-2013

Wij zijn voor het eerst met de kinderen wezen kamperen. We zagen meteen al dat je hier op een bijzonder plekje was. Laantjes, veel groen en een stroompje. Gewoon rust,.... De kinderen konden lekker hun gang gaan. Zo af en toe werden er ook activiteiten aangeboden. Pony rijden en knutselen. Op de fiets zit je in no-time in het mooie boeren landschap. Je stapt in de auto en je bent zo in de Veluwe. Er waren ook veel andere gezinnen en met regelmaat fietsers die voor een paar nachten hun tent opzetten. Fijne tijd, fijne gastvrouw en een onvergetelijke vakantie

De heer Segaar - 27-07-2013

Alle verhalen over mooie camping, omgeving en de ruime plaatsen zijn helemaal waar. Maar we hebben het hier over een natuurcamping en dat zie je niet terug. Het is een gewone camping en natuurcamping op het zelfde terrein, gebruikmakend van hetzelfde sanitair. Gedateerd maar prima sanitair. Maar dat kan wat schoner. Veel kinderen (hoogseizoen?) en daardoor geen heerlijke rust.

corien prins - 30-09-2012

De herfst is inmiddels in aantocht en op het prachtige en gastvrije Old Putten willen we eigenlijk graag weer een paar dagen doorbrengen. Om wederom te genieten van zowel de zeer gastvrije onthaal als de prachtige en uitstekend verzorgde locatie. Alles perfect schoon, heerlijk rustig: kortom we hebben begin augustus genoten van ons vrije weekend en dat smaakte naar meer. Een aanrader!

F. Tabon - 30-09-2012

Prachtig landgoed, heel afwisselend met laantjes, doorkijkjes, een beek, gracht en een historisch huis. Kampeerweiden met heel ruime plaatsen. Super voor fietskampeerders en jonge gezinnen. Wat hebben we er veel eekhoorntjes gezien. 's Avonds bij het kampvuur was het genieten met een glaasje wijn en de gitaar van onze vrienden. We komen zeker terug.

S. Holram - 13-09-2012

We hebben genoten van de rust, de mooie natuur en de persoonlijke aandacht voor de gasten. Je voelt meteen dat je geen nummer bent. Mooie, ruime tentplaatsen. Onze dochters van 5 en 7 hebben zich prima vermaakt. Heerlijk schoon sanitair en gratis warme douches. Ook fijn die verse broodjes-service iedere dag. We hebben op de camping Veluwefietsen gehuurd, er zijn volop tochten te maken in de omgeving. Het vestingstadje Elburg en het Veluwemeer zijn vlakbij. Leuk die zomeractiviteiten: zelf heb ik meegedaan aan vilten, de kinderen aan de natuurontdektocht. Ook de kampvuurplaats was super. Fijn dat het een wat groter terrein is, zodat de kinderen wat meer andere kinderen hebben om mee te spelen. We komen zeker terug. S. Holram

Familie roode - 08-09-2012

Een kleine week op deze camping gestaan. De camping is natuurlijk aangelegd en doet ruim aan. Je kunt heerlijk fietsen in de omgeving met een afwisselend landschap.Helaas hoor je de weg naast de camping erg goed, zelfs als je op het natuurkampeerterrein staat. Het sanitair is schoon maar gedateerd en donker.

Janske en Jeroen Blijleven - 09-07-2012

We hebben 2 weken in de comfort trekkershut gezeten en dat beviel ons goed. Een mooie camping en dichtbij Elburg. Je zit in een gevarieerde omgeving met bos, water en polder.

S. vd Grint - 08-07-2012

Wij hebben een week in de trekkershut gezeten. Heerlijk ruime hut met veel extra's t.o.v. andere standaard hutten. (koelkast, keuken spullen, koffiezetapparaat e.d.) Mooie plek, schitterende beukenlaantjes op het landgoed en het voelt als helemaal buitenaf terwijl je toch dicht bij stadje, winkels e.d. zit. Heerlijk gefietst op de prima veluwe fietsen die op het landgoed te huur zijn. Zeker een aanrader!

familie van der Plas - 27-06-2012

Juni 2012 twee weken op Old Putten gestaan. Wij hebben genoten van de rust, ruime kampeerplekken,de natuur en vele vogelgeluiden. Dichtbij het oude stadje Elburg. Sanitairgebouw is gedateerd maar douches zijn heerlijk warm en werken niet op muntautomaten maar zijn bij prijs inbegrepen.

minie maneschijn - 12-06-2012

afgelopen 2 dagen op camping gestaan. prachtige omgeving, mooie camping. op loopafstand van Elburg. mooi weer, in 1 woord geweldig!

Marjolein Beyer - 18-09-2011

Afgelopen zomer heerlijke vakantie gehad. Prachtig terrein met heerlijke ruime standplaatsen. Er heerst, mede door de gastvrijheid en betrokkenheid van de eigenaresse, een hele ontspannen sfeer op de camping. Precies zoals het hoort te zijn op vakantie! De kinderen en wij zelf hebben erg genoten en zullen ook zeker weer terug komen!

t.j.bootsma - 16-09-2011

Mijn vrouw en ik hebben een fijne tijd doorgebracht op Old Putten, vriendelijke eigenaresse en heerlijk rustige grote kampeerplekken,we komen zeker nog eens terug.

P.Gertzen - 06-09-2011

Prachtig terrein. Heel gastvrij. Kampeerterrein met echt kampeergevoel, zoals het hoort te zijn. Ruime staplaatsen en geen poespas.

Jan van den Broek - 04-09-2011

Half augustus 2 nachten heerlijk gekampeerd op Old Putten. Lekker dichtbij Elburg en vlakbij de Zuiderzeeroute die wij fietsten. Uitkomst was de 'slecht weer' accommodatie; vooral toen het weer langdurig ging regenen. Met andere kampeerders spelletjes gedaan op de overdekte veranda en daar ook het avondeten gemaakt.

M. Goos - 31-08-2011

Prachtig terrein, mooie grote standplaatsen, kindvriendelijk en een hele attente eigenaresse.

W. Plender - 29-08-2011

Een hele mooi camping met een wat ouderwets maar schoon toiletgebouw. Grote plaatsen. Goede service van de eigenaresse.

femke snel - 16-08-2011

Deze camping verdient voor ons (twee volwassenen en twee kinderen 5 en 6 jaar op de fiets) een dikke 8.Vanwege de erg gastvrije ontvangst,heerlijk verblijf in de natuur,rust ,ruimte,slecht weer accommodatie en bij vertrek nog eens een uitgebreide route beschrijving naar de volgende camping. Vanwege de trekkershutten zullen wij er misschien in het voorseizoen nog eens naar toe gaan.

W Lambinon - 15-08-2011

Een parel van een camping! Heel ruime velden, mooie bomen rondom. Een 'slecht-weer' ruimte, pierebad, zandbak, schommels. Knutselen/ponyrijden/natuurwandelen georganiseerd, doch zonder dat het zo'n drukke animatie-toestand is. Boven alles ziet er er prachtig uit allemaal. Wij hebben de camping al aan een aantal mensen aan durven raden.

V. Lieuw - 05-08-2011

Wij hebben hier 1 1/2 week gekampeerd met de caravan. Grote plaatsen met veel ruimte in een prachtige natuur en rustige omgeving. Het sanitair is schoon, douches zijn warm, enkel de straal niet altijd doelgericht. Ook door de beheerders vriendelijk en correct geholpen. Wij hadden een te kort verlengsnoer voor de caravan, geen probleem werd gewoon gratis t.b.g. door de beheerder. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, winkels en binnenstad nabij. In de omgeving veel te ondernemen zowel wandelend als fietsend. kortom, wij hebben een topvakantie gehad ondanks een kille eerste week.

Gera en Gert Labots - 02-08-2011

Soms heb je in het leven een ideaalbeeld van hoe iets er uit moet zien. Met 45 jaar kampeerervaring hebben we dat van campings zeker. We waren het er over eens, dat Old Putten bijna helemaal in ons plaatje paste: ruim, rustig, prachtige natuur, goede speelmogelijkheden voor kleine kinderen, goede voorzieningen, groene veldjes omzoomd door hoge bomen, op loopafstand van een gezellig stadje..... We hebben 4 dagen ontzettend genoten. Een aanrader!

marian - 13-07-2011

Wij hebben 2 dagen op oldputten gekampeerd en vonden het een prettige camping. Geen probleem dat er ook een algemeen gedeelte was, omdat daar alleen maar rustige kampeerders stonden. Het terrein is mooi. Leuk, die bospaadjes buiten de terreinen om. Schoon sanitair en, heerlijk voor trekkers, een mooie slechtweeraccomodatie

J. de Jonge - 13-07-2011

Wij waren op fietsvakantie en werden geholpen door een zeer vriendelijke vrouw.Verbleven hier 2 nachten (26 t/m 27-6)en vonden het een prachtige camping. Stonden helemaal achteraan en hadden dus ook geen last van de weg.Vragen ons wel af of het sanitair voldoende is als het vol is.Nu was het heel rustig dus geen proleem.

Marlies - 27-06-2011

Fijn weekendje gehad op deze camping. Ruime plaatsen, vriendelijke medewerkers en schoon sanitair. Elburg is een leuk stadje en de omgeving is prachtig. We hebben op de camping fietsen gehuurd en een mooie tocht gemaakt. In vergelijking met andere natuurkampeerterreinen is deze locatie wat minder rustig. Het natuurkampeerterreinveld is deel van een grotere camping en dat is te merken.

Van Geel - 05-06-2011

Wat een camping. Weinig of niets geregeld. Een eigenaresse die je afsnauwd als je iets vraagt. Veel lawaai en verkeer en kinderen. Een parkeerplats die zo vol is en dan moet je maar zien waar je de auto parkeert. Een dikke onvoldoende

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Landgoed Old Puttensterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd