Landgoed Het Jagershuis

In het kort

Rustig gelegen terrein met verschillende, uit elkaar gelegen velden. Totaal 45 plaatsen, in het bos en op open weide. Verspreid over het terrein staan picknicktafels.
Goed sanitair met gratis warm water. De kampvuurplaats, slechtweerruimte, speelplaats en wifi zijn alle te vinden op een eigen veld. Zo is er een gepaste plek voor iedereen. Campers en caravans maximaal 6 meter.

1,5 ha | 45 plaatsen | Open: 01/04 - 02/10 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Er is op een deel van het Natuurkampeerterrein gratis wifi. Campers en caravans maximaal 6 m. Wasmachine en droger in slechtweerruimte.

Tarieven *

Gratis douche- en afwaswater.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Theo en Echanti
Loilseweg 3
7031 HA Wehl
Gelderland

Tel.: +31314680990
bgg.: +31640419468
info@campinghetjagershuis.nl
http://www.campinghetjagershuis.nl

Facebook

Locatie

De camping op het 145 hectare grote Landgoed Het Jagershuis ligt op de grens van de Achterhoek en Liemers, waar het leven soms nog lijkt stil te staan. Behalve bos en weide is er ook een bomentuin met Keltische Boomkalender. In de directe omgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Ook voor minder actieve rustzoekers is het hier goed toeven. In de buurt is veel te beleven voor alle leeftijden, zoals mooie steden, speeltuinen, natuurgebieden en zwemgelegenheden.

Fietsroute
Deelnemer Natuurkampeerroute Achterhoek.

Route

Aan de N813 tussen Doetinchem en Didam.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Landgoed Het Jagershuis op het gelijknamige landgoed was oorspronkelijk vooral een heidegebied. Familie Van Nispen-tot-Sevenaer kocht het gebied eind negentiende eeuw als jachtterrein. De rentmeester (Moorman) veranderde de natte heide in een gevarieerd bos. Dat het hier nat was, vertellen de nog aanwezige rabatten: langwerpige ophogingen tussen greppels, waarop bomen geplant konden worden. Door ruilverkaveling is het waterpeil gezakt. Het landgoed heeft een arboretum met een Keltische Boomkalender: een soort ‘horoscoop’ met boomtypes.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Han en Minke - 07-09-2021

Voor fietstrekkers een prima camping: sanitair niet nieuw maar wel praktisch, goede schone douches, trekkersveldje dichtbij de slechtweervoorziening (top, ondanks de hoosbui konden we lekker buiten eten maken en was er plenty ruimte om droog te zitten, en we konden zelfs onze handdoeken op het droogrek leggen). Het was er rustig, begin augustus, en 's nachts hebben we alleen de uilen gehoord.

Els - 18-10-2019

Ik was vergeten om de sterren aan te klikken na mijn review. Bij deze.

Els - 18-10-2019

Weer een week gekampeerd met mijn tent op deze heerlijke camping. Goed en schoon sanitair (vreemde opmerking van die Bart over met een schepje het bos in.....). Zowel bij de 2 velden dichtbij het hoofdgebouw als ook bij de 2 velden in het bos is voldoende sanitair. En gratis warm water! 's Nachts, afhankelijk van de wind, is idd de A18 hoorbaar (waar is het nog stil in dit volle land?) maar de uilen overstemmen het geluid en in de vroege ochtend begint het vogelkoor te zingen. Dichtbij de natuur in een schitterende omgeving om te wandelen en fietsen met zwembadgelegenheid dichtbij.... Wat wil je nog meer? Ik kom hier nu al 11 jaar; het verveelt nooit en de voorzieningen zijn prima. Voor zeker niet te hoge prijs. Dank je wel Echanti en Theo voor het altijd warme welkom. De prettige sfeer. Goede wintermaanden gewenst en tot volgend jaar!

Bart - 22-08-2019

Afgelopen week hier een nachtje verbleven. Een grote camping midden in het bos. Goede en nette faciliteiten. Toen ik aankwam reed toevallig de beheerder langs die zich meteen voorstelde en wat uitleg gaf over de camping, erg aardig. Ik verbleef op één van de velden dichtbij het hoofdgebouw, maar er waren ook een paar velden ongeveer een kilometer verderop in het bos. Als je daar verblijft moet je met je schepje het bos in in plaats van naar de wc. Wat me wel tegenviel is dat ik toch vrij goed de weg kon horen, de N831 ligt in het noorden en de A18 in het zuiden.

Nicolien - 25-07-2019

In het voorjaar hier een nachtje gekampeerd. Als je absolute stilte wilt, ga dan verder. Het vogelorkest is hier namelijk van topkwaliteit, heerlijk. Keurig sanitair hoewel geen toiletpapier. Gelukkig had ik een rol in mijn fietstas, maar het verbaasde me wel.

Evelien - 02-08-2018

Heerlijk rustige, schaduwrijke camping. Vriendelijke beheerder. Goed sanitair, ruime douchecabines.

Michael en Elma Nendels - 08-07-2018

Wat een prachtige plek om te zijn. Wij waren de afgelopen twee weken op fietsvakantie en er was plaats genoeg, zodat we het mooiste plekje konden uitzoeken. Zeer vriendelijke beheerder, die alle tijd nam voor een praatje. De vogels floten zo hard dat ze het verkeer overstemden.

Niels - 11-09-2016

Erg mooie, rustige en prettige camping. Echt prachtig gelegen. Eigenaar is erg vriendelijk.

Wim en Elly - 21-08-2016

Wat een mooi terrein! In de bossen of dicht bij het huis. Heel rustig, echt een landgoed sfeer. Fijne ontvangst. Originele bomentuin en kruidentuintje.

Belinda de Bruin - 03-08-2016

Fietsvakantie 2016 met twee kinderen vanuit Voorne Putten naar de Achterhoek Goede plek in bosrijke omgeving. Sanitair is perfect. Middenin de zomer op doordeweekse dag zeer rustig. Plaatsje Wehl nog bekeken. Er staan een paar aardige gebouwen. We kwamen in gesprek met een mijnheer die van alles over het plaatsje vertelde. Gegeten in plaatselijke pizzeria (Dilok). Goed eten, de uitbater kan alleen de drukte niet aan. Beheerder van camping hebben we niet getroffen. Uiteindelijk zijn we rond 10 uur in de ochtend weer verder getrokken..

Els Esseveld - 13-10-2014

Beste Theo en Echanti. Dit jaar in juli en september weer heerlijk een aantal dagen gekampeerd op jullie mooie terrein. Zo van de camping uit de natuur in om te wandelen (of fietsen). Het openluchtbad in de zomer in Wehl is al vanaf 7 uur open voor een frisse duik. (Maar jullie sanitair is ook prima! Plus het gebruik van WiFi en de koelkast.) De rust van het kleine tentenveldje bij het gedenkteken trekt mij jaarlijks naar Wehl toe. Enfin: allemaal prima! Jullie zijn hartelijk, geven een warm welkom en laten mij alweer naar volgend jaar zomer verlangen! Dank daarvoor. Een camping die ik iedereen zou aanraden.

Harry Lutgerink - 01-08-2014

Prima camping met een rustige uitstraling. 3 wandelroutes direct van de camping. Zeer vriendelijke actieve beheerdersu. Op velden Kers en Spar gratis WiFi. Op 31/7 aan zeer interessante Nachtvlinder presentatie van Kees Boele deelgenomen. Jammer van de € 0,50 voor het afwaswater' maar de prima douches zijn gratis.

Ron en Maria - 03-09-2012

Mooie camping midden in het bos met ruime plekken. Jammer dat de snelweg zo goed hoorbaar is.

Olga van der Mije - 25-08-2011

Niet alleen ik, maar ook de hond werd vriendelijk ontvangen. Fijne plek (naar keuze),schoon sanitair en een heerlijke omgeving. Zó vanuit de camping het bos in. Ik kom hier beslist weer.

driessen - 13-08-2011

Erg mooie locatie, mooie plekken en prima sanitair.

Esther van Rems - 10-06-2011

Wij hebben in het hemelvaartweekend heerlijk gekampeerd bij Toon! Wat was het gezellig en vol, elke avond kampvuur en marshmellows/brood/croissant op stok. Leuke mensen ontmoet en genoten van het weer en prachtige terrein!

ellen hoeve - 06-06-2011

ik vind het jagershuis een leuke en gezellige camping!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Landgoed Het Jagershuissterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd