Kamp Buitendoor

In het kort

Kamp Buitendoor bestaat uit twee delen voor groepen en een trekkersveld. Voor grote groepen (tot 90 personen) biedt ‘Op het veld’ alle ruimte voor overnachten en activiteiten. Voor kleine groepen (tot 25 personen) is ‘In het bos’ een sfeervolle plek. Basisvoorzieningen voor beide terreinen zijn een groepstent, veldkeuken met kookgerei, koelkast en kampvuurkuil. Het sanitair met warme douches en toiletten wordt gedeeld door beide terreinen.

Op het trekkersveld is er een kampvuurkuil, een klein afdak, elektriciteit en tafels/banken.

Groepen:
2,0 ha | 90 plaatsen | Open: 01/01 - 31/12 | Natuur Plus
Reserveer nu! Bekijk video

Kenmerken van dit terrein

Overnachten op de groepsterreinen “In ’t Bos” of “Op ’t Veld” 0-45 personen €10,50 p.p.p.n. 46-90 personen €9,50 p.p.p.n. Minimale besteding op beide groepsvelden is €300 per boeking Trekkersveld 7,50 p.p.p.n. Extra mogelijkheden: Huur In ’t Bos voor 1 dag €200,00 Huur Op ’t Veld voor 1 dag €300,00 Huur gehele terrein voor 1 dag privé €450,00 Huur hele terrein voor 1 nacht privé €150,00 per nacht extra op de prijs voor overnachtingen en/of boven op de minimale besteding Verzorging van maaltijden in overleg Activiteiten in overleg Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €1,00 en inclusief 9% Btw. Per boeking betaal je € 10,00 (‘een tientje voor de natuur’) aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder ‘Terreinen’).

Betaalmethode: alleen pinnen

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Floor Vullings en Merel Koning
Gortelseweg
8162 Epe
Gelderland

Tel.: +31644175420
bgg.: +31616658674
info@kampbuitendoor.nl
http://www.kampbuitendoor.nl

Facebook Twitter Instagram

Tips!

Kampvuurtje

Het is natuurlijk mogelijk om hout te kopen bij een doe-het-zelf zaak, maar je kan ook om het terrein goed hout sprokkelen. Als je met een grote groep een kwartiertje op zoek gaat heb je zo genoeg voor een mooi kampvuurtje, houd natuurlijk wel het natuurbrandrisico in de gaten.

Wilde dieren spotten

Rond zonsopgang en ondergang is de kans het grootst dat je wilde dieren ziet. Wees stil en loop eens een rondje, het is ook mogelijk om met de jachtopzichter op zoek te gaan.

Lekker zwemmen

Op 6 à 7 kilometer van ons vandaan heb je de zandenplas, hier kan je makkelijk naartoe lopen/fietsen of met de auto naartoe rijden. 

Locatie

Dit GroepsNatuurkampeerterrein is momenteel ook geopend voor individuele kampeerders.

Op een unieke locatie, in de bossen van Landgoed Welna op de Veluwe, ligt het duurzame kampterrein van Stichting Buitendoor. Op dit groepskampeerterrein staat verbinding door avontuur in de natuur centraal. Ideaal gelegen in een bos- en dierrijke omgeving en nabij recreatieplas.

Verhuur & Activiteiten

Buitendoor biedt outdoor koken, teambuildingsactiviteiten, boomhutbouwen en volledig verzorgde programma’s voor groepen jongeren aan. Voor mogelijkheden en tarieven kan contact worden opgenomen met de beheerders.

Hoogseizoen

01/04 - 30/09.

Route

De juiste ingang naar landgoed Welna zit op de kruising: Eperweg-Soerelseweg-Gortelseweg (N795). Bij hm-paaltje 6.2 – 6.3. Als u vanuit Nunspeet komt aan de rechterkant het fietspad of zandweg op. Vervolgens rijdt u naar de witte slagboom van Landgoed Welna, deze passeert u via het fietspad. De eerst volgende optie links (zandpad) en weer links brengt u naar Kamp Buitendoor. Daarnaast is Kamp Buitendoor ook te vinden op www.maps.google.nl of https://goo.gl/maps/L43Ai3CjK352

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

1. Het verscholen dorp 2. De Lichtbaak 3. Historische Collectie Korps Veldartillerie 4. Museum Korps Rijdende Artillerie 5. Voormalig Ronde Huis Nunspeet

Waterbesparende douches · Groene energie · Afvalscheiding · Compost · We hergebruiken veel bouwmaterialen · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Nog geen beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Kamp Buitendoorsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd