Harskamperdennen

In het kort

Groepskamperen in een natuurlijke omgeving, speciaal voor families, vrienden, scholen en verenigingen. Het is een apart stuk grond bij een groter kampeerterrein. Er is een eigen sanitair gebouw met kookgelegenheid en kampeerplaatsen met elektriciteit.
Kampvuur mogelijk.
Ruimte voor groepen van minimaal 35 tot maximaal 50 personen.

Groepen:
1,3 ha | 70 plaatsen | Open: 22/04 - 25/09 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Weekend (twee nachten): € 18,75 p.p. Midweek (vier nachten): € 24,60 p.p. Halve midweek (twee nachten): € 15,30 p.p. Hond: € 2,00 p.n. Elektra: € 2,75 p.n. Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n. Slechtweer accommodatie: € 190,00 per groep (verplicht) Per boeking betaal je € 10,00 (‘een tientje voor de natuur’) aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder ‘Terreinen’). Tarieven voor warm water en douche zijn een indicatie. Het daadwerkelijke verbruik wordt geregistreerd en afgerekend met behulp van de campcard die bij aankomst verstrekt wordt.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Huttopia NL B.V.
Houtvester van het Hoffweg 25
3775 KB Kootwijk
Gelderland

Tel.: +31318456272
info@harskamperdennen.nl
http://www.harskamperdennen.nl

Facebook

Locatie

Het terrein ligt binnen het grofwildraster van een uitgestrekt bos- en heidegebied op de Zuidwest Veluwe. Het Kootwijkerzand, de grootste levende zandverstuiving van West-Europa, is op loopafstand. Radio Kootwijk met zijn opvallende bouwwerken midden in de natuur ligt 6 km verderop. De dorpjes Kootwijk en Harskamp zijn vlakbij.

Verhuur & Activiteiten

Route

Auto: A1, afslag 17 (Stroe) richting Harskamp, volg borden Harskamperdennen. OV: trein naar Ede/Wageningen, daarna buslijn 107 (Putten), uitstappen voorbij Harskamp: halte Hoog Buurloseweg. Buslijn 105 rijdt v.v. van Harderwijk naar Arnhem. Voor fietsers met knooppuntenkaart Veluwe, knooppunt 70 ligt op 150 m.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · spaarlampen · Afvalscheiding · gerecycled papier, duurzaam vervoer op terrein · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Sheila - 03-06-2016

Heerlijke camping! We zijn met een aantal gezinnen in het koude pinksterweekend geweest. Mooie camping, prima sanitair en je loopt zo van de camping het bos in! Wij stonden op het familieveld. Dit wordt omringd door opgeworpen 'dijken', hierdoor lag het wat beschut, wat lekker was gezien de kou. De kinderen hebben we daar niet over gehoord, die hebben zich heerlijk vermaakt!

Henrie - 12-08-2013

Wij zijn hier al een keer geweest en het is zo netjes en mooi!! Je zit echt in de bossen, ver van alles en dat maakt het zo heerlijk. Beheerders zijn zeer aardig en gastvrij. Echte aanrader!!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Harskamperdennensterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd