De Vrolijk

In het kort

Het kampeerterrein ligt in het bos en heeft een open grasveld met elektra en een verzorgd sanitairgebouw met babykamer. Speelbos voor de kinderen. Er is een trekkersveld met picknicktafel. Vanaf je kampeerplaats heb je vrij uitzicht. Het terrein is geschikt voor grote campers. Wandel- en fietsknooppunten vanaf het kampeerterrein. Beperkt wifi. Online reserveren mag. De Vrolijk is onderdeel van een groter kampeerterrein.

1,0 ha | 26 plaatsen | Open: 01/04 - 31/10 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 10
Huisdieren aangelijnd toegestaan 3
Kampvuur of vuurpotten toegestaan
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Toegankelijk voor mindervaliden
Speelvoorzieningen
Fietsverhuur aanwezig
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Reserveren mogelijk
Afstand halte openbaar vervoer (km) 2,5
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,5

Wifi is beperkt aanwezig. Er is een uitstortplaats voor vuil water waar campers hun water kwijt kunnen. Broodjes service in het hoogseizoen.

Faciliteiten voor mindervaliden

Op het andere terrein in een invalidendouche en -toilet.

Tarieven *

bijzet tent is een 2 persoons tent

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Arian en Helma Reurslag
Wittendijk 4
7245 RS Laren
Gelderland

Tel.: +31573401941
bgg.: +31610747265 / +31620161216
info@campingdevrolijk.nl
http://www.campingdevrolijk.nl

Facebook

Locatie

De Vrolijk is gelegen in een mooi landschap tussen de landgoederen Oolde, Kring van Dorth en Landgoed Verwolde. Laatstgenoemde heeft een fraaie tuin, moestuin en winkel met streekproducten. In de directe omgeving is een recreatie vijver met zwem- en roeigelegenheid. De Berkel leent zich goed voor kanotochten.

Fietsroute
Deelnemer Natuurkampeerroute Achterhoek.Doe gezond! Pak de fiets, of wandel door de natuur en proef de cultuur. Zwemmen of roeien is ook mogelijk in de riante recreatievijver. Hier kun je tevens een hengeltje uitgooien. Dit alles bevordert een goede nachtrust, zodat je de volgende dag weer bruist van de energie. Startpunt wandel- en fietsroute's, Rustpunt voor een kopje koffie of thee.

Fietsverhuur:
Volwassenen: € 8,00 per dag, € 40,00 per week
Kinderen: € 7,00 per dag, € 35,00 per week

Wandelen en fietsen
Klik hier voor diverse wandelroutes en fietsroute's in de omgeving van Natuurkampeerterrein de Vrolijk.

Route

A1, afslag 25 Bathmen richting Laren, na 4 km linksaf, daarna rechts ‘De Vrolijk’. Komend vanuit Laren borden ‘De Vrolijk’ volgen. Voor navigatie: 7245 RS Lochem.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

De Vrolijk is genoemd naar een nabijgelegen boerderij en is sinds 1970 een kampeerterrein. Het land waar het Natuurkampeerterrein op ligt, was oorspronkelijk onderdeel van het landgoed Oolde, dat wortels heeft tot in de veertiende eeuw. Het huidige huis Oolde is gebouwd in 1663 en een eeuw later gemoderniseerd. Naast het landgoed Oolde ligt het landgoed Dorth, met een landhuis uit 1928. Op deze plek stond in de twaalfde eeuw een kasteel. Aan de Schoolterdijk is in 2010 een eendenkooi in ere hersteld. Hierin werden wilde eenden gevangen en verkocht op de markt in Deventer.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Edo van Zanten - 23-12-2022

Gezellige en erg vriendelijke bosrijke camping! Alleen op het trekkersveldje beetje weinig beschutting, als er ruimte vrij is kan je altijd wel ergens anders staan! Ook mooie fiets- wandel omgeving! En ze hebben lekkere ijsjes, eieren en broodjes! Echt een aanrader!

Marcoen Hopstaken - 18-07-2020

Het natuurkampeerterrein is een open veldje, de rest van de kampeerplaatsen liggen in een mooi bos. Het valt ons nogal tegen dat de plaatsen op het natuurterrein eigenlijk minder natuurlijk zijn dan die op de gewone camping. Als we terugkomen laten we het pasje in de tas zitten en boeken we een plekje in het bos.

Kimm kooij - 31-08-2018

Een fantastische camping, je waant je midden in de bossen. Ruime plekken, een prachtig meer voor zowel zwemmen als vissen. Direct vanaf de camping de natuur in wandelen. Schoon sanitair, zeer vriendelijk personeel!

Chantal - 22-07-2018

Wat een fijne camping, heerlijke natuur om je heen en de zwemvijver is een heerlijke plus! Gastvrije ondernemers die in heel veel kunnen voorzien en informatie over de omgeving geven. Heerlijk weekend gehad!!

Family met kids - 19-07-2018

Erg mooie camping met veel verschillende plekken. Plekjes op kleinere grasveldjes. Plekjes in bossig gebied. Plekjes in bos-grasland stukjes, of plekjes rondom het meer. Leuke speeltuin en grote zwemvijver op de camping. Volgens onze dochter van 8 jaar de leukste camping. Twee verschillende buiten speeltuintjes en een speeltuintje onder een afdakje. Zwemmeer is fantastisch, met gras om op te liggen en zand om mee te spelen. Erg vriendelijke eigenaren. Sanitair is schoon en wordt goed bijgehouden.

Patrick - 17-10-2016

Nette verzorgde camping, op een rustige plek. Sanitair is verzorgd, al mag het water wel een stuk warmer (in oktober). Ontvangst was vriendelijk, betalen kan gewoon met PIN. Aangezien ik laat was (tegen zonsondergang) en vroeg weer op pad moest heb ik niet echt van het terrein kunnen genieten. Het meertje zag er in ieder geval erg mooi uit.

Jack - 02-08-2016

De Vrolijk is een fijn natuurkampeerterrein in een mooie omgeving. De plekken zijn heel divers: open, besloten, zon, (half-)schaduw, etc. Het zwemwater is fijn. En de beheerders zijn heel behulpzaam en relaxed!

Patrick Dechamps - 03-08-2014

Afgelopen weekend op het natuurkampeerterrein gestaan. De sanitaire voorzieningen waren zeer perfect verzorgd en schoon. Werd zeer vriendelijk ontvangen en de service is daar erg goed. Een leuke plek om nog eens terug te komen.

familie Zeitsen - 09-06-2014

In het Pinksterweekend 2014 een mooi plekje onder de bomen aan de rand van de camping gekregen. Veel campinggasten lopen langs je tent. Erg druk. Weinig sanitair voor zoveel gasten. Na contant afgerekend te hebben bij binnenkomst, moesten we bij vertrek dit wel even aantonen middels de afgestempelde factuur want in hun systeem was alles nog niet bijgewerkt. Zou jammer zijn geweest als de factuur in de vouwwagen had gelegen.... Veel vliegen en ander ongedierte.

Dijkstra - 12-08-2013

Tijdens onze fietsvakantie hebben we deze camping bezocht. We kwamen doorweekt aan en mochten meteen gebruik maken van van de slecht weer voorziening. De kachel werd voor ons aangezet en we konden gebruik maken van de keuken. Erg fijn allemaal, ook omdat we onze bagage konden drogen. Mooie camping met een zwemmeertje waardoor we zeker nog eens terug komen.

saskia - 14-08-2012

Mooie camping met prachtige grote plekken. voor de kinderen zijn er prima speelplaatsen. Het sanitair is schoon. Toen wij er waren stortregende het erg veel. Helaas vonden de eigenaars het weer niet slecht genoeg om de slechtweeraccomodatie te openen. Dat vond ik erg onsympathiek. De 'overdekte speeltuin'was natuurlijk wel gewoon open.

Tuijn - 08-06-2012

Viel een beetje tegen na de veel kleinere en rustigere kampeerterreinen die we eerder bezochten. Wel prima voor een nachtje en veel speelplekken voor kinderen. Voor ons als ouders wat minder en groot.

driessen - 13-08-2011

Niet echt rustig, halve camping loopt over natuurkampeerterrein heen en weer. Wel mooie camping, mooie locatie tussen het groen. Weinig sanitair, aangezien dit niet alleen voor natuurkampeerterrein is.

J. Verhoeven - 07-08-2011

Een erg mooie camping in een prachtige omgeving. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Mooi natuurlijk zwemwater met een zandstrand. We hadden een geweldige ruime plek in het bos.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Vrolijksterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd