De Toekomst

In het kort

Kampeerterrein De Toekomst bestaat sinds 1934 en heeft separate staanplaatsen tussen de bomen, op een stuwwal ontstaan in de IJstijd. Er is een trekkersveld en een speciaal tentenbos. Sanitair en afwasplaats in het hoofdgebouw, er zijn 7 watertappunten. Houtskool- en kolen barbecue niet toegestaan.

3,0 ha | 45 plaatsen | Open: 02/04 - 02/10 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tarieven *

Contant betalen of via de betaalapp op je smartphone. Bij boekingen alleen via de betaallink op de reserveringsbevestiging (Ideal)

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Evert Dons
Langeweg 24
8166 GT Emst
Gelderland

Tel.: +31578662400
bgg.: +31653396138
info@kampeerterreindetoekomst.com
http://www.kampeerterreindetoekomst.nl

Facebook

Locatie

Het terrein ligt in Emst (gem. Epe), in het overgangsgebied van de bosrijke Veluwe naar het open landschap van de IJsselvallei. In het oerlandschap kun je prachtig fietsen en wandelen. Zeldzame flora en fauna, het leefgebied van wilde zwijnen, herten en klein wild.

Hoogseizoen

09/07 - 04/09.

Route

A28: afslag 15 (N309) richting Epe. Bij de verkeerslichten rechtsaf, 1e weg rechts, dan links aanhouden. Langeweg volgen tot Woesterweg, links, en meteen rechts de Langeweg volgen. Daarna zandweg (300 m) tot de ingang. A50: afslag 27, bij de verkeerslichten links en dan 1e weg rechts. Dan links aanhouden, de Langeweg volgen. Fietsers: tussen knooppunt 64 en 65.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Zonneboiler voor warmwatervoorziening · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · ledverlichting · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Nico en Willemien - 09-09-2021

Wat kan ik nog meer zeggen dan de vorige commentaren. Prachtig terrein, heerlijk rustige plekjes, een roodborst jong als huisgast. Daarnaast een prachtig deel van de Veluwe om door heen te fietsen en te wandelen. Plaatsen als Vierhouten en Epe in de nabijheid. En vooral de rust en de stilte. De Toekomst is wat je je voorstelt bij een natuurkampeerterrein. Dank aan de familie Dons om dit aan ons ter beschikking te stellen. De Toekomst komt op ons favorieten lijstje.

DanielleV - 22-08-2021

Prachtig terrein, allemaal een eigen open plek in het bos met veel privacy. Sanitair was goed, overdekte afwasplaats handig. En wasmachine/droger en zelfs koelkast met vriesvak aanwezig. Ik heb maar 1 tip voor de beheerder: het zou fijn zijn om papieren handdoekjes in het toiletgebouw te hebben om je handen af te drogen.

Elma en Michael Nendels - 09-07-2021

Wat een prachtige plek is dit. Midden in een bos en door de speelse opzet, amper buren te zien. Wakker worden met een vogel concert en verder niets. Hier kom je echt tot rust.

Sara - 25-06-2021

Zeer mooi bos met prive plekken waar je echt midden in de natuur zit. Het is er heerlijk stil en de eigenaar is vriendelijk en neemt de tijd om met jou een mooie plek uit te zoeken. Wat een heerlijke plek, het tentenbos! Bedankt voor je gastvrijheid en tot een volgende keer!

Jeroen en chantal - 07-05-2021

We waren hier 2 nachtjes. Het plekje was super!! De natuur is echt geweldig! De eigenaar is heel vriendelijk en begeleide ons naar ons plekje. Wij komen hier zeker nog is terug!! Jeroen, chantal en yoda(cornish rex)😉

Ad Mathijssen - 28-04-2021

Heerlijke camping van waaruit je zo mooi kunt wandelen of fietsen. Mooie plekken in het bos, wij hebben heerlijk genoten

Ingrid - 04-04-2021

Heerlijke groene camping met heel veel rust. Zoveel vogeltjes om je heen en in de nacht de geluiden van de steenuiltjes. Vanaf de camping ben je zo in de bossen. Fijne plekjes om je tentje neer te zetten. Veel groen om je heen. Gastvrije, vriendelijke beheerder.

Ilse en erwin - 26-08-2020

Prachtige Groene bosrijke camping met ruime plekken. Wakker worden met gefluit en geritsel van de vogels en de muisjes en geruis van de bomen heerlijk. Ook een eekhoorn die in de buurt woont . Je stapt van het terrein en staat in het bos. Zeer vriendelijke campingbeheerder, Aanrader, Wij komen zeker terug.

Janny - 13-08-2020

Natuurkamperen op een eenvoudige manier. De camping is heel rustig. Samen met de beheerder een fijn plekje uitgezocht. Douchen gaat nog met 50 cent-muntjes en dan krijg je een prima douche. Het ziet er allemaal schoon uit. Hier kom je heerlijk tot rust.

Vincent - 11-08-2020

Heerlijke rustige camping, met (losse) plekken in het bos. Op 3 km van Epe, en een stuk via een Zandweg. Redelijk sanitair, ook in de drukte van Corona. Trekkersveld met 2 picknickbanken. Massagepraktijk op de camping. Prima eigenaar.

Gino - 22-06-2020

Mooie camping, geen vriendelijke eigenaar. Voelde me niet welkom.

Harm - 11-06-2020

Mooi terrein en op lekker plekje gestaan. Mooie fietsomgeving. Opmerkelijk: geen glasbak. En dat voor een natuurkampeerterrein.

Jeroen - 26-05-2020

Wat een rust midden in de natuur. Genoten.

Diederik en Thea Faber - 15-04-2020

Super camping. We zijn er nu al verscheidene keren geweest. Heerlijke plekken. Eenvoudig, maar goed en schoon sanitair. Super vriendelijke beheerder. Mooie rustige plekken in een erg mooie natuur. Misschien enige minpuntje is; dat er op een beek na weinig water in de omgeving is om samen met de hond te kunnen zwemmen. Wel plekken waar je zonder hond mag zwemmen.

Esther Bijmolt - 02-08-2019

Geweldige plek! Vanuit Groningen naar Brabant zocht ik een tussenstop en kwam zo op de toekomst terecht. Genoten van de plek en overnachting! Kom zeker nog eens terug!

Esmee - 01-08-2019

Enorm authentiek, ook qua sanitair. We voelden ons niet welkom, geen uitleg, zoek het maar uit. We vonden twee douches. Wat weinig op dit aantal, wel erg mooie, kampeerplaatsen.

Sanne Visser - 11-06-2019

Een hele fijne en mooie camping! We kwamen één dag voor Hemelvaart aan, en hebben samen met de campingeigenaar het mooiste plekje van de camping uitgezocht in het tentenbos! Ondanks dat de camping de volgende dag(en) vol stond ivm Hemelvaart, hebben we weinig van deze drukte gemerkt. Wat een rust en ruimte, en heel veel vogels! Het sanitair is basis, maar schoon en heet water genoeg voor de afwas. Echt een aanrader, wij komen graag nog eens terug!

Cindy - 14-10-2018

Wat hebben wij ongelofelijk genoten afgelopen weekend op dit heerlijke terrein! Kamperen in de natuur, zoals dat bedoeld is. Evert is een buitengewoon vriendelijke eigenaar, hij heeft ons een prachtige wandeling geadviseerd. Wild spotten, over de heide, de natuur is geweldig! Wij komen zeker terug!!!

Arjan Ten Elsen - 16-09-2018

Ik ben hier zaterdagmiddag aangekomen om 1 nachtje te blijven en tot rust te komen. Echt een hele verademing, wat fijn om in zo'n mooie natuur te staan met de camper. Het terrein is voorzien van hele mooie plekken waar je het gevoel hebt dat je er alleen staat, je hebt bijv. Geen last van de buren omdat je ze haast niet ziet of hoort. De beheerder van het terrein is een sociale man die het met ieder goed voorheeft en in is voor een leuk praatje. Ik ga hier in die toekomst (de naam zegt het al) zeker vaker heen. Raad het heel veel mensen aan die van een leuke wandeling op de heide houden of tot alle rust willen genieten van zingende vogels relaxend op een stoeltje met een goed boek. Echt een aanrader!!

Manuel - 03-09-2018

Een paar dagen even in de rust, waar kan dat nog. Heel eenvoudig, bij natuurkampeerterrein "de Toekomst". Bij binnenkomst even met Evert de beheerder gesproken, uiterst vriendelijk en behulpzaam. Een rondje terreinloopje om een heerlijke plek uit te zoeken. Wat een rust en stilte. Alleen de vogels hoor je boven de stilte ons toe zingen. Hoe mooi is dat. Een terrein om weer terug te komen. Evert bedankt voor de goede zorgen.

Pim en Nanneke Hoff - 15-08-2018

Natuurkampeerterrein "De Toekomst" in vogelvlucht: Zeer ruime kampeerplekken, uitermate speels verdeeld over het grote terrein, middenin een zgn 'oerbos', vlakbij het gezellige Epe. Privacy, vrijheid, zowel zon-als schaduwplekken, uitgestrekte bossen, heide en glooiende akkers. Ideale uitvalbasis voor fietstochten door bos en het stroomlandschap van De IJssel, richting bv Olst, Welsum, Wijhe en Deventer. Lieflijke dorpjes zoals bv Oene (met uitstekend, traditioneel restaurant en heerlijk terras), Vierhouten, Elspeet. Nunspeet, Vaassen etc. Attente en zeer bescheiden terrein-beheerder. Eenvoudig sanitair maar voldoet prima. Toiletpapier in wc's aanwezig. Overdekte afwasplekken met zeer warm water, info-hoek met brochures over mogelijke uitstapjes. Natuurkampeerterrein in de 'breedste' zin van het woord. Wij hebben 3 weken intens genoten. Komen zeker volgend jaar terug!!! @ Beheerder Evert Dons: nogmaals DANK voor de gastvrijheid!

Pauline van Daal en Peter de Groof - 12-06-2018

Wat een prachtige camping, rust, stilte, puur natuur met heel veel vogels! Het beviel zo goed dat we 2 volle weken zijn gebleven in dit fraaie deel van de Veluwe , in de directe nabijheid van het schitterende rivierenlandschap van de IJssel .Geweldige kampeerplekken verscholen tussen de gevarieerde bossages en prachtige bomen. Je hebt nauwelijks het idee dat je op een camping staat, maar met je tent in de vrije natuur. Evert , de gastvrije en bescheiden beheerder , is er als je hem nodig hebt, bij aankomst laat hij je op een prettige manier het terrein zien, je kiest zelf je plekje. Sanitair is prima, heel heet water voor de afwas en wastafels. We hebben Evert de suggestie gegeven om zijn authentiek ingerichte horecaruimte te openen voor een drankje, koffie, vers brood etc. Dat past -zeker met deze beheerder - goed bij de vriendelijke sfeer en beleving van deze kleinschalige en vriendelijke (natuur)camping,

Vermeulen - 28-05-2018

Ongelofelijk kamperen zoals het bedoeld is! Midden in de natuur geen bordjes met wat niet mag geen genummerd plekje maar persoonlijk met de eigenaar een plekje uitzoeken. Een overvloed aan vogels . Binnen een paar dagen ben je compleet onthaast! Vertel het alleen door aan echte rust en ruimte zoekers.

Roelof Veldman - 27-05-2018

Wat een rust straalt deze camping uit, een geweldig terrein met een fantastisch vrije indeling van de mooie grote plaatsen en de eigenaar die ons persoonlijk naar het door ons gewenste plekje bracht, eenvoudig en schoon toiletgebouw. Een verscheidenheid aan vogels rondom ons. Houwen zo mr. Dons!

Wim van Bokhorst - 14-05-2018

Kampeerterrein De Toekomst in Emst. Voor ons DE ontdekking van dit decennium. Wat een prachtig, kleinschalig, paradijselijk terrein is dat! Oude bomen afgewisseld met frisse opslag van tientallen soorten struiken en kruiden. Knusse kleine veldjes die overal in dit prachtige terrein verscholen liggen. Een aanwinst voor de Groene Koepel. Een terrein ook met een kampeergeschiedenis die al bijna een eeuw terug gaat. Als ook nog dat authentieke, oud bruine etablissement open zou zijn, dan zou dat het oude verhaal van Veluwse gastvrijheid helemaal compleet maken. Wij komen terug! Marjan & Wim

Leen en Gezina van Bergeijk - 10-05-2018

Dit is een terrein, zoals wij dat graag bezoeken. Mooie natuur, ruime plekken, schoon sanitair en warme douches. En, een aardige beheerder vol prachtige verhalen. We waren er met de mooiste dagen van mei en zullen zeker terugkomen. Een aanwinst in het Groene Boekje.

Thea Woltman - 06-05-2018

Wat een mooi en rustig terrein in het bos bij Emst/Epe in een mooi wandel-en fietsgebied. Heerlijke privé plekken in het bos. Sanitair is eenvoudig maar er is alles wat je nodig hebt. We hebben genoten.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Toekomststerren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd