De Haverkamp

In het kort

Slenterend over het terrein zie je de prachtige grote plekken die door de aanplant veel privacy bieden. Je treft een kikkerpoel, waar kinderen kunnen spelen met schepnetjes en een waterpomp. Er zijn diverse picknicktafels en een tentenveld onder de fruitbomen. Houtkachels beschikbaar om bij je eigen tent een vuurtje te stoken of tref elkaar bij de gezellige kampvuurplek. Er is een gezellig terras met lekkere koffie, knusse huiskamer met houtkachel en broodjesservice. Luxe sanitairgebouw. Fietsers zijn altijd welkom.

6,0 ha | 55 plaatsen | Open: 25/03 - 03/11 | Natuur Comfort
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Hangmatkamperen mogelijk
Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 7
Ingerichte tenten te huur
Duurzaam huisje 4
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Kampvuur of vuurpotten toegestaan kampvuurplek
Broodjesservice aanwezig
Slechtweervoorziening aanwezig
Toegankelijk voor mindervaliden
Speelvoorzieningen
Fietsverhuur aanwezig
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Afstortplaats cassettetoilet
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Afstand halte openbaar vervoer (km) 1,0
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 2,0

Unieke houtkachels te huur. Open vuurschalen verboden

Faciliteiten voor mindervaliden

Grote verwarmde invalidendouche met aangepast sanitair en diverse beugels aanwezig.

Tarieven *

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Gerard Kooistra
Hooistraat 6
7383 CX Voorst
Gelderland

Tel.: +31638433803
info@campingdehaverkamp.nl
https://www.campingdehaverkamp.nl/

Facebook Instagram

Tips!

Vlinders met vakantie? Natuurlijk!
Dit terrein doet mee aan het project ‘Vlinders met vakantie? Natuurlijk!’ van De Groene Koepel en De Vlinderstichting. Je vindt er een speciale vlindertuin met specifieke planten waar vlinders, bijen en insecten dol op zijn. Je kunt zelf ook deelnemen aan het project door vlinders te tellen en je waarneming door te geven via de app Vlinder Mee. Lees hier meer over het project.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wandelen over het spannendste dijkje van Nederland

In maart 2014 is er een nieuwe 12 km lange wandelroute geopend over het Appense Schouwpad, onderdeel van de Veluwse Bandijk. Deze dijk werd omstreeks 1435 aangelegd om de Noordelijke IJsselvallei te beschermen tegen overstromingen van de huidige Voorsterbeek. Al wandelend passeer je o.a. de Huilende en Lachende kolk en de Prehistorische grafheuvels. Ook ecologisch is de dijk een pareltje. Dassen graven er hun burchten, grijze zandbijen nestelen in de dijkkruin, kroeskarpers jagen op diertjes op de plantenrijke kolkbodems en ook de levendbarende hagedis is hier bekend. Voor gasten zijn er gratis routekaartjes beschikbaar.

Locatie

Dit gastvrije kampeerterrein ligt tussen de Veluwe en de IJssel. Met de voetjes in het gras geniet je in stilte van diverse vogels en reeën. Dichtbij Hanzesteden Zutphen en Deventer. Goed uitgangspunt voor diverse wandel- en fietsroutes. Recreatieplas Bussloo op circa 3 km.

Kijk in Voorst Wat is er zoal te zien en doen in Voorst.
VVV Apeldoorn > Het kloppende hart van de Veluwe. Met een inwonertal van meer dan 155.000 behoort Apeldoorn tot de top tien van Nederlandse steden
VVV Deventer > Een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets Bourgondisch: het leven is er goed!
VVV Zutphen > Historische hanzestand aan de IJssel 
Stichting volkssterrenwacht Bussloo 
Recreatiegebied Bussloo 
Streekproductenwinkel boerderij "De Kolke" 
Agrarisch cultuurgoed met o.a. koeknuffelen. 
Blote voetenpad 
Klompenpad - Beekweidenpad
Thermen Bussloo 
Pitch en putt golf Bussloo 
De levenstuinen van het "Groot Hontschoten"
Hof van bussloo een restaurant met een huiskamer gevoel


Wandelen over de dijk
Het Appense Schouwpad is onderdeel van de Veluwse Bandijk. Het dijkje werd in 1435 aangelegd en moest de noordelijke IJsselvallei beschermen tegen overstromingen vanuit het stroomgebied van de huidige Voorsterbeek.


Het wandelpad is 12 km lang en je loopt lans de Voorsterbeek en de landgoederen Beekzicht en Ekeby. Onderweg kom je o.a. langs prehistorische grafheuvels, de Huilende en de Lachende kolk, en het Juffersgat.


Langs de dijkroute kunnen flora en fauna voor aangename verrassingen zorgen. Dassen graven er burchten, grijze zandbijen nestelen in de dijkkruin, kroeskarpers jagen op diertjes op de plantrijke kolkbodems en reeën rusten uit in een dennenbosje rond de dijk.


Routekaartje van de wandeling stellen wij gratis beschikbaar.

Hoogseizoen

27/04-05/05; 06/07-01/09.

Route

A1 afslag 21 richting Voorst. In Voorst rechts de Enkweg in. Na 1,5 km rechts de Hooistraat. Vanaf Zutphen Voorst links de Enkweg in. Na 1,5 km rechts de Hooistraat.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

De Appense Dijk, onderdeel van de Veluwse Bandijk, werd omstreeks 1435 aangelegd om de noordelijke IJsselvallei te beschermen tegen overstromingen van de toen zeer woeste Voorsterbeek. Een bandijk werd in stand gehouden met een verordening (ban), waarin stond wie welk stuk moest onderhouden. De Appense Dijk heeft geen waterkerende functie meer, er kan nu over gewandeld worden. Er is veel te zien: Het buurtschap Appen is een goed voorbeeld van een middeleeuws buurtschap. Op het Appensche veld (wat een bos is) zijn de grafheuvels uit de jonge steentijd en de bronstijd aangewezen als rijksmonument. Op De Haverkamp is een wandelroutebeschrijving (12 km) verkrijgbaar.

Op ons terrein vind je diverse soorten aan struiken en bomen waar je de vruchten van kunt plukken

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Ilja - 14-09-2023

Wat een leuke camping! Hartelijk ontvangst, mooi onderhouden, net sanitair, lekkere streekproducten en het tentenveldje is top. Leuke lichtjes in de bomen, een speelveldje voor de kids en ‘s ochtends en ‘s avonds het geklepper van de ooievaars boven ons. Genieten!

Harm Plasse - 24-07-2023

Wat een groot kampeerterrein is de Haverkamp! Wij hebben al op veel natuurkampeerterrein gestaan maar deze is tot nu toe de grootste. Zeer vriendelijke beheerders, super schoon sanitair en lekkere broodjesservice en verse eitjes van eigen kippen! Ook het Rust.nl wat zij runnen is goed voorzien van koffie en wat lekkers er bij. T.o.v. eerdere natuurkampeerterreinen waarop wij gestaan hebben deze fietsvakantie had deze naar onze mening voor ons wat te weinig privacy, mogelijk door de ligging van de plaatsen tegenover elkaar, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van dit natuurkampeerterrein.

erika - 09-07-2023

Zonder veel woorden hebben wij genoten van de rust, ruimte en de attente vriendelijke campingbeheerders!

Bernadette - 06-06-2023

Echt een prachtige camping in een mooie omgeving, absoluut een aanrader!

Fam. Stevens - 13-04-2023

Twee nachtjes met onze tent en hondje op deze prachtige camping gestaan. Fijne en rustige camping, top sanitair en erg fijn dat er een zitkamer is.

Jeroen Engelaer - 28-01-2023

Wij komen al jaren op de Haverkamp, voor weekendjes en vakanties. Fantastisch terrein, met veel beschutting en privacy. Goed en altijd brandschoon sanitair. Lekkere koffie en broodjes. En een altijd opgewekte beheerder Gerard die bijzonder gastvrij is en altijd tijd heeft voor een praatje. We kamperen al zo'n 40 jaar maar dit is een van onze favorieten.

Hans en Thérèse - 23-05-2022

We hebben in vijfenveertig jaar al op heel veel natuurkampeerterreinen gekampeerd. Maar dit is het mooiste, gezelligste, fijnste terrein van Nederland. Met de meest gastvrije, zorgzame, behulpzame beheerders. We gaan niet gauw naar dezelfde plek terug, maar hier waren we de afgelopen drie jaar al voor de vijfde keer. Het geeft steeds weer een gevoel van thuiskomen. Tot ziens, Gerard en Jolanda!

Althea Metz - 14-05-2022

Een prachtig en zeer schoon terrein! Heerlijk in de natuur, met veel voorzieningen. Verse broodjes een cakjes dagelijks en een fijne terras. Super handig ook want je kan alles betalen via een QR-code die naar een betaalsite linkt. Echt heel fijn, hoef je niet achteraf nog van alles af te rekenen. De eigenaar, Gerard, vonden wij vriendelijk maar wat eigenaardig. bv: ik geef een compliment over de schone sanitair. Ik laat vervolgens een druppel bietensap op een tegel vallen die ik zelf opruim met een natte doek en krijg te horen "nou, dat is weer jammer". Of ivm een oude reactieve hond gaan wij een dag eerder naar huis omdat het ineens heel druk werd op de camping met veel honden. Ik bied mijn excuses aan voor de hond en leg uit dat wij maar naar huis gaan om meer overlast te vermijden. Hij zegt dat het prima is en snapt onze beslissing. Een half uur later zijn wij druk bezig om zo snel mogelijk alles op te ruimen en wegwezen, want wij voelde ons erg opgelaten door het geblaf van onze hond. Gerard komt eraan en zegt dat het beter is dat wij ons hond in de achterbank van de hete auto in de parkeerplaats laat, omdat wij overlast veroorzaken. Nou, daarom gingen wij toch naar huis. Als je Jolanda begroet krijg je haast geen antwoord eruit maar de schoonmaak mevrouw was super aardig. Als ik alle lof over de beheerders lees dan denk ik, misschien lag het aan mij. Ik weet het niet. Maar goed, als het om de camping zelf gaat, kan je voor dat geld niet beter treffen!

Sil & Yvonne - 26-06-2021

Hier kom je zeker terug. in de maand juni hier 11 dagen gestaan. Dit voor een vierde keer en deze camping behoort voor ons zeker tot de top 3 van campings van Nederland. Een camping waar de plekken zeer ruim zijn, een zekere mate van privacy hebben, maar toch verbonden zijn met de rest van de camping. Enthousiaste eigenaar, zichtbaar en altijd tijd voor een praatje. De camping heeft fantastisch sanitair. Zodra je de camping op komt dan denk je gelijk “sfeervol en gezellig”. De omgeving leent zich voor fietsen en wandelen en de steden Deventer, Zutphen en Doesburg liggen om de hoek. Op de camping hoor je de trein van Apeldoorn naar Zutphen maar het geluid stoorde ons niet.

Evelien - 26-10-2020

Wat een heerlijke camping. Ruime plaatsen met veel privacy. Goed sanitairgebouw. Vriendelijke eigenaar. Rust, ruimte en gezelligheid!

Sandra en Sam - 02-09-2020

We hebben een heerlijke vakantie gehad bij De Haverkamp! Alles tip top in orde, ruime groene plaatsen, voor elk wat wils, zeer schoon (corona 'proof') sanitair en met de gezellige houtkacheltjes en picknicktafels zit je klaar om te genieten van een heerlijk maaltje onder de sterrenhemel. Zowel de gastvrije beheerder Gerard, als de overige campinggasten maakten dat wij het erg gemoedelijk en sfeervol vonden. En dat in een groene omgeving met zeer veel variatie voor natuur en cultuur. Wij hopen zeker terug te komen volgend jaar!

R en K - 28-08-2020

Fijn trekkers/tentenveld en luxe faciliteiten. Een erg mooie slecht weerruimte en goede koffiemachine. Absoluut een natuur comfort camping. Wel vonden we dat er veel caravans stonden wat wij vaak wat minder gezellig vinden. De locatie, picknicktafels en stilte s nachts maakte het voor ons meer dan goed.

Barry Rutten - 01-06-2020

Een pracht camping schoon terrein en sanitair, zeer vriendelijke beheerder, zij zoeken altijd naar oplossingen. Prachtig gelegen voor fietsers en wandelaars en liefhebbers van kleine oude steden. Wij tellen de dagen dat we weer mogen komen.

Atie Visser - 14-09-2019

Wat een heerlijke camping. We hebben hier in de tweede week september een paar nachten doorgebracht en we komen zeker terug. De indeling van de veldjes is gevarieerd, voor iedereen een plek naar behoefte, het sanitair is fris en schoon, de receptie en huiskamer sfeervol. Ook leuk de solar lampjes in de bomen en we hebben het zelf niet gedaan maar de houtkacheltjes die er te huur zijn en her en der werden gebruikt zagen er zeer gezellig uit.

E. Schonewille - 23-08-2019

Met hemelvaart een lang weekend op deze heerlijke camping gestaan. Dit is een mooie camping met de enthousiaste Gerard aan het roer. Alles is netjes en overal is aangedacht, ook zijn er leuke uitstapjes te maken in de buurt. Een echte aanrader en voor ons zeker een herhaling waard.

M. Blüm - 20-05-2019

Afgelopen weekend zijn wij 1 nachtje op deze camping geweest en komen zeker nog eens terug. Alle basisfaciliteiten die je als kampeerder wilt, zijn sowieso dik in orde: zeer gastvrije eigenaren, prachtig ruim en schoon sanitairgebouw, rust, mooie ruime plaatsen met goede grasmat en een prachtige omgeving. Wat hier daarnaast opvalt is de aandacht waarmee alles in ingericht en aangekleed: Plantjes in het sanitairgebouw en de receptie, kleurrijke kussentjes op de buitenstoelen, subtiele solarlampjes op het tentenveld, een luxe koffiezetapparaat en een ‘zelfplukkruidentuin’ op het terras, sfeervol ingerichte woonkamer en idem huuraccommodaties. Heerlijke plaats om te zijn dus!

Tessa - 17-08-2018

We hebben genoten van onze vakantie bij de haverkamp! Een heerlijke camping met erg schoon sanitair en een vriendelijke en behulpzame beheerder. De 'slecht weer ruimte' is een gezellige woonkamer. We werden af en toe wel wat vroeg wakker door een tractor of andere landbouw geluiden maar dat mocht de pret niet drukken. Er heerste een gemoedelijke sfeer en hoewel er alle ruimte was voor rust en privacy, was er ook altijd wel iemand in voor een praatje. In de omgeving is ook genoeg te doen, zoals een fietstochtje naar Zutphen of zwemmen bij de recreatieplas Bussloo. We komen graag nog eens terug!

Margriet Bakker - 12-08-2018

Ik ben maar 1 nachtje geweest, maar heb meerdere terreinen aangedaan in mijn fietsvakantie, en dit was echt een van de betere. Gerard is een goede gastheer en zorgt dat je je snel thuis voelt. Ik kreeg een prima plek toegewezen, de terreinen zijn zeer ruim dus iedereen heeft vrij uitzicht, de washokken zijn zeer goed schoon. Het is fijn dat er een koelkast staat voor algemeen gebruik en dat er een slecht-weer ruimte is. Een extra plus zijn de mogelijkheid om broodjes te bestellen en om een ijsje voor weinig geld op het terrein te kopen.

Mari Kristelijn en Ingeborg Jonker - 13-04-2018

Gerard en Jolanda dank voor jullie gastvrijheid. We hebben heerlijke dagen gehad op jullie camping. Vriendelijke groet van jullie collega's Hoeve Batenburg Ellemeet.

R&E Sabbé - 19-09-2017

Een heerlijke camping. Uitstekend sanitair, mooie beschutte plaatsen en heel attente en vriendelijke beheerders. Gezellige huiskamer en buitenzitje als 'Rust' -plek voor ook fietsers en wandelaars die voorbij komen met zelfs een mogelijkheid voor een heerlijk bakje koffie met dagelijks vers , vaak eigen gemaakt, gebak indien gewenst. Wij zijn inmiddels al 2 keer voor een paar dagen te gast geweest dit jaar. . . . een aanrader !

Piet Pellikaan - 23-07-2017

Een mooi terrein met goede voorzieningen. Het wordt alleen de laatste tijd te druk op dit terrein. Als hierdoor de tent van de buren op slechts 2 meter van je tent geplaatst wordt, is dat niet prettig! Ik weet nog niet of ik hierdoor nog terug wil komen.

Suzanne - 12-07-2017

Ondanks wat minder mooi weer een heerlijk weekend gehad op deze mooie camping. Ruim opgezet met uitzicht over weilanden. Buitengewoon hartelijk ontvangen met leuke tips voor de omgeving. De appelsap die we daar kochten smaakt nog steeds lekker. Het tweede weekend is al geboekt!

Carla Nijman - 28-09-2016

We waren in het hoogseizoen en het was druk. Maar absoluut niet hinderlijk door de vorm van de camping. Een fijne sfeer en goed gastheerschap! Je voelt je echt gast. En het sanitair wordt perfect onderhouden. Een aanrader.

Lisette van Duijn - 26-08-2016

Hele mooie en gezellige camping. Er wordt hard gewerkt om het de kampeerder naar zijn zin te maken, wat luxer dan een gewone natuurcamping. De koffie staat voor je klaar, de thee, de eitjes, wat verse groenten (allemaal €1,-), de lekker ijsjes iets duurder. Een gezellige huiskamer, fijn voor slecht weer. Gezellig kletsen met de eigenaars. Een prachtig toiletgebouw. Heerlijk gekampeerd, kan ook eenvoudiger maar het blijft wel leuk!

Alex - 02-08-2016

Goed verzorgde camping die blijkbaar erg geliefd is. Niet (altijd) zo rustig en privé als aangegeven, maar dat komt misschien door het Hoogseizoen. De prijs is wat aan de hoge kant. Wel schoon sanitair, 3 wc's met wc-papier, 2 ruime douches, koelkast, wasmachine, koffie-apparaat, huiskamer, wifi. Goed bereikbaar.

Bianciny - 16-06-2016

Camping De Haverkamp is een prachtig en goed verzorgde camping. Bij aankomst kregen we een zeer hartelijk welkom van Gerard, de eigenaar. De plaatsen zijn zeer ruim en zo ingedeeld dat je meer dan voldoende privacy hebt. Het sanitair is schoon en verzorgd. Alleen jammer dat sommige gasten écht vakantie aan het vieren waren en het te veel moeite vonden om hun eigen viezigheid in de afwasbak op te ruimen. De verse broodjesservice iedere ochtend is top, evenals de te verkrijgen roomijs en appelsap. Wat jammer is, is dat honden niet in het aangrenzend bos mogen wandelen ivm de aanwezigheid van een dassenburcht. Op zich logisch, maar wel een puntje om te vermelden op de website. Al met al, een camping om absoluut nog eens te bezoeken!

fam. de Reus - 12-06-2016

Na onze onverwachte aankomst zijn wij zeer hartelijk ontvangen door Gerard. Wij kregen een mooi plekje toegewezen. Het sanitair was zeer schoon. De gastvrijheid van Gerard was groot met o.a.; 's morgens verse broodjes, een envelop met tips over de omgeving en een mooie fietsroute de hij met ons samen heeft uitgestippeld. Een geweldige kampeerervaring.

Milko Kretschmann - 13-05-2016

Heb er deze week 3 nachten gestaan. Absolute aanrader.

Familie Berghuis - 05-05-2016

We hebben afgelopen week genoten van camping 'De Haverkamp' . Tijdens de eerste paar koude dagen hebben de kinderen zich in de huiskamer vermaakt en met het mooier wordende weer, verplaatste ook hun speelterrein zich steeds meer naar buiten. De laatste paar dagen hebben ze heerlijk hutten gebouwd, hout gesprokkeld en vooral veel buiten gespeeld. Samen hebben we de omgeving verkend, mooie wandelingen gemaakt en herten, hazen, ooievaars en roofvogels gespot. Chapeau voor de manier waarop Gerard en Jolanda deze camping runnen, met respect voor de natuur en alle kampeerders (groot en klein)!

Sibo Schollema - 18-04-2016

Heerlijk afgelopen weekend gekampeerd op de Haverkamp. Dit was onze tweede keer dat we hier waren. Gerard heeft het stokje net overgenomen en dat doet hij zeer goed. We voelden ons erg welkom. De camping is zeer prettig met uitgekiende bosjes tussen de plekken en mooie vergezichten. Zeer mooi ruim en schoon sanitair. We hebben heerlijk gelopen op de Tondense heide waar nog hard aan gewerkt wordt door natuurmonumenten. Mooi stuk om te lopen. Mooi stuk gefietst door de bossen ri Bussloo waar we heerlijk gegeten hebben. Er waren nog niet veel kampeerders op de camping. Het veld was wel wat nat waar wij stonden. Bij het vertrek heeft Gerard onze kleine Eriba Puck er met de tractor uit gehaald. Dat was ons zelf niet gelukt. Bij vertrek nog even met Herman (oude eigenaar) gesproken. Merkte dat hij het nog wel lastig vond om de camping los te laten. Alle hulde voor deze verse campingeigenaar en zijn mooie camping. Veel succes en tot een volgende keer. Sibo en Mandy

Bert de Witte en Kitty Wever - 03-09-2015

We zijn er met de caravan en twee personen geweest, 29 tm 31 augustus. De camping heeft ons meer dan aangenaam verrast. Zeer ruime plaatsen op een prachtig veld in een prachtige, rustige omgeving. De zaterdagnacht was er in de buurt een festival, als oplossing tegen de mogelijke hinder bood de campingeigenaar oordopjes aan. Het sanitair lijkt haast nieuw en is zeer ruim en wordt goed schoongehouden. Daarnaast een ruime slecht weer accommodatie met volop lees en speelmogelijkheden. Ook voor buiten zijn vele speelattributen aanwezig. Van tafeltennis tot zandschepjes, van badminton tot schepnetjes om in de aanwezige poelletjes op zoek te gaan naar kikkers e.d. Hout stoken kon in de te huren houtkacheltjes. BBQ op een apart veld net voorbij de campingplaatsen. Er zijn fiets- en wandelroutes verkrijgbaar, naast diverse andere info over bezienswaardigheden in de buurt. Vervelen is een woord dat op deze camping niet aan de orde is. Wat wel aan de orde is, is dat er bewust omgegaan wordt met de natuur en zijn hulpbronnen. O.a. waterbesparende douchekoppen en scheiden van afval. Bij dit alles heeft de campingbaas zich een echte gastheer getoond. Wij komen hier graag weer terug en kunnen het iedereen aanbevelen.

Andrea - 27-05-2015

Heerlijk pinksterweekend gehad op De Haverkamp. We werden gastvrij ontvangen door de beheerder. Rustige plekken met privacy, het sanitair is schoon en warm, maar vooral: gezellige houtgestookte 'kacheltjes' bij de tent. Echt genieten!

Fam. De Wit - 13-08-2014

Wij hebben afgelopen week twee weken in de safaritenten gebivakkeerd. Met veel plezier denken wij terug aan een heerlijke, ontspannen tijd. We missen nu al het prachtige, ruime uitzicht, de natuur en de vrijheid. De kinderen hebben zich goed vermaakt met weinig middelen. Vissen in het poeltje, met Herman mee op de tractor, peren rapen en de ruimte hebben. Er is voor kinderen niet veel nodig om een fijne vakantie te hebben. De camping is heel netjes en schoon. Ook in de safaritenten ontbreekt het aan niets. Herman bedankt voor de leuke activiteiten met de kinderen. We raden de Haverkamp aan ieder aan!

Sjaak Witteveen - 05-08-2014

Mooie camping in prachtige omgeving. Op de camping prima en schoon sanitair. Tentenveld (zonder stroom) in hoogstamboomgaard, dus altijd schaduw- en zonplekjes in de buurt. Velden met stroom ruim opgezet en ingedeeld met inheemse beplanting. Voor kinderen diverse natuurontdekmogelijkheden (kikkerpoeltjes). Materiaal (schepnetjes, loepjes etc.) om natuur te ontdekken zijn beschikbaar. Omgeving van camping zeer gevarieerd. Aan de ene kant de IJssel met uiterwaarden, aan de andere kant richting Veluwe met bos, heggen en houtwallen. Veluwe op fietsafstand. Op de camping zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar, alles prima verzorgd. Gezellige slecht weer accomodatie (met houtkachel) aanwezig.

Ron en Marilyn Kaptijn-Gesman - 02-08-2014

We hebben vier weken op deze fraaie camping mogen vertoeven. Ook als alle plaatsen bezet zijn oogt het niet druk door de slimme indeling. De IJssellvallei is mooi fietsgebied, maar ook richting Apeldoorn of Arnhem zijn mooie fietsroutes. Het sanitair is pico-bello, alweer een goed doordacht ontwerp met zelfs een gezinsdouche. Je merkt aan alles dat de eigenaars,Herman en Thea, hun ziel en zaligheid in de camping leggen. Gastvrijheid is hun natuurlijke eigenschap. We hadden vier weken mooi weer. Dat is één aspect van onze geslaagde vakantie. De Haverkamp is het tweede aspect; wat een fijne kampeerplek !

Rene - 04-06-2014

Mooie camping goed verzorgd. Op de camping zijn heel wat picknick tafels en hout kacheltjes. Het ligt in een mooie omgeving het is er prachtig fietsen. Plus, ruime plekken, goed sanitair, mooie locatie, goed verzorgd Min weet ik zo niet

Bosco van der Linden - 04-06-2014

Feestelijk kampeeradres in Voorst. Afgelopen dagen, van woensdag voor hemelvaart tot en met de zondag erna, waren wij te gast op natuurkampeerterrein Camping de Haverkamp in Voorst. Graag wil ik een lovende kritiek wijden aan deze plaats. Het terrein kent enerzijds een apart veld voor kleine en middelgrote tenten en anderzijds een veld met 39 plaatsen voor caravans, campers en grote tenten Het eerste wat mij opviel is de bijzonder slimme beplanting van het terrein. Er zijn acht kruisen met ruime beplanting van bomen en struiken. Elk kruis onderscheidt daarmee vier plaatsen, met elk een ruime ‘privé-voortuin’, doordat men ruggelings dicht bij elkaar staat. Daar heb je echter geen erg in of last van, doordat bomen en bosschage mijn terrein aan de achterzijde afscheidt van de buren. Echt een heel spitsvondige manier van indelen van het terrein. Centraal tussen de acht kruisen is een kinderboomhut, een zandbak en één punt om water te tappen, dichtbij voor alle plaatsen. Tamelijk (door een bosje) gescheiden van de camping is nog een aparte plaats om kampvuurtje te stoken. Alles is erg kindvriendelijk. Of dit beleid van de beheerder is weet ik niet, maar het viel mij op dat dicht bij het sanitair de gezinnen met kinderen stonden, zodat wat verder weg op het terrein de rustiger plaatsen waren. Om de avondlijke kou te verdrijven is voor twee euro per dag een openhaardkachteltje te huur. Deze is gemaakt van een oude gasfles en heeft een lange afneembare pijp, zodat niemand overlast heeft van andermans kachel. In het algemeen was het ’s avonds rustig, ondanks het feit dat veel mensen nog voor hun tent of caravan zaten. Het sanitair was dik in orde, voldoende accommodatie en goed schoon. Het viel mij bij toiletgang, douchen of afwas op hoe vrij de kinderen zich bewogen, hoe aardig en liefdevol de verhouding was tussen ouders en kinderen, zomaar ongedwongen en vrijmoedig waren de gesprekjes die ik terloops opving. Bij vertrek prezen wij de campingbeheerder om zijn mooie terrein en prima atmosfeer. Hij antwoordde dat hij en zijn vrouw ook veel plezier had in hun werk. Dit plezier spiegelde zich af in de zorg en aandacht voor de accommodatie en gasten zelf. Ik hoop dat dat nog veel natuurvrienden van dit prachtige terrein gaan genieten.

Mike, Lucia, en Reza - 01-06-2014

Afgelopen week hebben wij op natuurkampeerterrein De Haverkamp doorgebracht. Werkelijk een fantastische camping, zowel qua opzet als de faciliteiten. Doordat er allerlei hoeken zijn gecreëerd door bosschages hebben de ruime plaatsten een speels effect, wat een hele leuke sfeer geeft. Zeer mooi en goed onderhouden sanitair, waar ook een grote koeling/vriezer en een kookgelegenheid aanwezig is. En wat ook fantastisch is, de houtkachels die je samen met een netje hout kunt huren om gezellig bij een vuurtje voor de tent of caravan de betere gesprekken te voeren. Of gewoon lekker warm te worden en te blijven. En dat allemaal in een omgeving die er mag zijn. De camping staat op het terrein van Herman en Thea, die er heel veel aan doen om het verblijf voor de gasten zo prettig mogelijk te maken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de natuur, laat je gerust door Herman meevoeren, hij weet er heel veel over te vertellen. Het enige minpuntje tijdens onze week was het weer, maar aan de camping heeft het zeker niet gelegen. Wij zijn normaal niet zo van het terugkomen, maar voor ons is dit een positieve uitzondering.

De heer Segaar - 27-07-2013

Zeer goede camping in een mooie omgeving! Gastvrije eigenaar en een heel mooi terrein. Veel privacy, ruime plekken en een fantastisch uitzicht. Sanitair en faciliteiten zijn dik voor elkaar. Wat voor ons niet, kan voor andere storend zijn, er ligt een boemel spoorlijn in de buurt welke eens per half uur hoorbaar is.

arie en minie maneschijn - 08-06-2013

we hebben het 3 prima dagen gehad op deze camping. erg vriendelijk en gastvrij! kregen de mooiste plek van de camping :) lekker rustig ook. je kunt er de rust zoeken, maar ook gemakkelijk naar Zutphen, Apeldoorn of Deventer fietsen. We komen zeker nog een keer terug hier.

Henk Mensink en Ivonne Valk - 10-07-2012

Wij hebben afgelopen Hemelvaart voor het eerst op camping De Haverkamp met ons groepje van 8 vrienden gekampeerd. Wij zijn allen erg enthousiast over deze camping. Het was een plezierige verrassing dat er kacheltjes te huur zijn en verder was dit kampeerterrein helemaal af en op een geweldige plek! Onze complimenten aan Herman en Thea. Voor de rest sluit ik mij helemaal aan bij de andere reacties. Hopen zeker terug te komen!

Jan en Anja Oosting - 27-05-2012

Wij hebben voor het eerst twee weken op camping de Haverkamp gekampeerd. Het is een schitterend mooi terrein met een prachtige grasmat en ruim opgezette plaatsen. Het sanitair gebouw is ook perfect. Er zijn "kampvuurpotten" te huur voor bij je eigen plek en de eigenaren Herman en Thea doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Van de 60 campings die wij in Nederland hebben bezocht staat deze camping zeker in de top 5.

Danielle, Hans en Aran - 26-09-2011

Thuiskomen dat is het gevoel wat je krijgt als je het pad naar deze prachtige camping op rijdt! De hartelijkheid en passie van Thea en Herman geven je direct bij aankomst een warm gevoel. Neem daarbij het schitterende terrein en niet in de laatste plaats het super toiletgebouw, wat van alle gemakken is voorzien, en je vakantie begint goed. Dit jaar hebben wij tweemaal de gastvrijheid mogen proeven op deze camping. In augustus met onze eigen tent en afgelopen week (16 t/m 24 sept) in een safaritent. Beide keren groot succes en met weemoed huiswaarts gekeerd. Wat een uitkomst de safaritenten! De safaritenten maakt het mogelijk om te genieten van rust en natuur ook als je niet over een eigen kampeermiddel beschikt of in staat bent om in een eigen tent, caravan of vouwwagen te kamperen. Wij komen zeker terug.

Hans en Wil - 15-09-2011

Het is altijd weer genieten op het prachtig groene natuurterrein de Haverkamp. De 1e week in september hebben we er ons familie-weekend gevierd in de 2 nieuwe safaritenten. Super compleet ingericht, heerlijke bedden en een kacheltje op je terras! Wat wil je nog meer? De gastvrouw en gastheer, Thea en Herman verdienen alle lof. Het voelt voor ons steeds weer als een 'thuiskomen'! Tot volgend jaar!!

Ammerins Moss - 27-08-2011

We hadden hier nog weken kunnen staan, echt geweldig! Een prachtig plekje, met ruim uitzicht, plek voor de kinderen om lekker te rennen, spelen en ontdekken, en het toilet/wasgebouw heb ik nog nooit zo mooi gezien. De omgeving is ook prachtig, we zijn nog lang niet uitgekeken, dus komen zeker terug! Hopelijk hoeft Herman ons dan niet met de trekker los te trekken ;) Superservice 'van de baas', die altijd klaar staat!

swager - 14-08-2011

By far de mooiste camping ever!! die we gezien hebben. Hadden we deze camping maar aan het begin van de vakantie ontdekt. we komen zeker terug! Rust, privacy, ruimte, netheid. Een camping waar de passie van de eigenaren in alles is terug te vinden. Schitterend!

Jan Koen - 12-08-2011

Super camping, aardige beheerders, mooie ruime plaatsen. Veel fiets en wandel mogelijkheden. Schoon sanitair

hans - 09-08-2011

Camping in mooie omgeving, met zorg aangelegde en goed onderhouden voorzieningen en aanplant. Aan de west- en oostrand van het terrein bevinden zich plaatsen met vrij uitzicht en veel privacy. Middenop het terrein speelgelegenheid voor kinderen. Hartelijke ontvangst door het beheerderspaar. Wij komen er graag nog eens terug.

M.Franken - 07-07-2011

Wij zijn blij dat we een aantal dagen op deze camping hebben vertoefd. Een echte aanrader: een slimme indeling voor de caravan waarbij veel uitzicht en privacy, perfect sanitair, er is echt aan alles gedacht, fietsen, wandelen, alles is mogelijk. En natuurlijk een vakkundig echtpaar die dit beheert, voor mij een dikke 10...

V. Doeselaar - 23-05-2011

Meerdere malen met camper gestaan. Super! Samen met Natuurkampeerterrein Lemelerveld zou dit een goede standaard zijn voor prijs-kwaliteitverhouding.

gerben - 22-05-2011

geweldige camping , super net en ruim sanitair. werkelijk aan alles is op deze camping gedacht , zeker een aanrader

J.E. Otten - 10-05-2011

Wij zijn net een week op dit terrein geweest.In alle opzichten voortreffelijk. Heel goed en schoon sanitair; mooie, ruime plaatsen met veel privacy. Voor fietsers en wandelaars een prachtige uitvalsbasis. En een beheerdersechtpaar dat het vak verstaat. Steden als Zutphen, Deventer en Apeldoorn op fietsafstand. Ooievaars hoor je klepperen. De trein? Geen last van gehad. Boemeltje en eigenlijk wel gezellig. Ook wel makkelijk zo met het statonnetje Voorst in de buurt voor als de kinderen zonder eigen vervoer even op bezoek willen komen.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Haverkampsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd