Singel

In het kort

Het veld wordt omringd door een boomwal, fruitbomen en bessenstruiken. Deze bieden luwte en schaduw en genoeg doorkijk om van het landelijke uitzicht te genieten. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van stroom. Voor trekkerstentjes is er meestal wel ruimte op en om het kampeerveld. Aan de rand van het kleine veld staat onze Trekkershut.

1,8 ha | 25 plaatsen | Open: 01/03 - 30/10 |
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Onze sanitaire voorzieningen hebben we compleet vernieuwd. Alle douche's zijn voorzien van een douche wtw. De mengkranen bij de wastafels zijn voorzien van een zo genoemde "coldstart" om er voor te zorgen dat u alleen warmwater tapt als u dat wenst. Het sanitair is ruim opgezet en voorzien van vloerverwarming.

Faciliteiten voor mindervaliden

We hebben een douche ruimte gemaakt voor rolstoelgebruikers met een dubbele douche en een sunshower die ook ter beschikking staat voor gasten uit de Trekkershut.

Tarieven *

Stroomgebruik word verrekend via een kWh meter. Tarief: € 0,50 per kWh. Tweede auto parkeertarief € 3,50 p/n.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Greet Musch
Singel 23
8411 CJ Jubbega
Friesland

Tel.: +31613030844
info@singel-jubbega.nl
https://www.singel-jubbega.frl

Facebook Instagram

Tips!

Wil je meer weten over de natuur, een specifiek dier of flora bij ons in de buurt. Willem is bereid om met u en uw kinderen een bezoek te brengen aan één van de prachtige natuur gebieden in de omgeving. Of heel dicht bij op de camping kan Willem ook heel enthousiast vertellen over alles wat met natuur te maken heeft. Bel ons via: 0613030844 voor de mogelijkheden. https://www.singel-jubbega.frl/camping/natuurexcursie.html

Locatie

Centraal gelegen tussen Heerenveen, Drachten en Oosterwolde, in het prachtige coulisselandschap van Zuidoost-Friesland. Het rustige karakter van onze omgeving nodigt uit tot een fietstocht of een stevige wandeling langs binnenwegen en bospaden. Een uitgelezen manier om in alle rust te genieten van het Friese platteland, wat al vele mensen verrast heeft. Dit is het andere Friesland. Het gebied wordt gekenmerkt door een uniek wyken patroon dat ontstaan is door de turfafgravingen uit de vorige eeuw.

In onze streekwinkel is een toeristisch informatie punt aanwezig, waar u terecht kunt voor fiets/wandel routes, fietskaarten en informatie over allerlei activiteiten en bezienswaardigheden.

Route

A7 afslag Tijnje, na Gorredijk N392 eerste afslag links. na 1,5 km aan de rechterkant.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Het gebied wordt gekenmerkt door een uniek wyken patroon dat ontstaan is door de turf afgravingen uit de vorige eeuw. Bewoners hebben de streek de naam De Frije Wiken gegeven. Die naam verwijst naar de geschiedenis waarin het volk zich ontworsteld heeft aan uitbuiting en onderdrukking en waar men gekozen heeft voor vrijheid. We hebben geprobeerd de inrichting van ons erf aan te laten sluiten bij deze prachtige natuurlijke cultuur historische omgeving.

Appelbomen, perenbomen, bessenstruiken, bramen, tamme kastanjebomen, walnotenboom, hazelnootstruiken, kruidentuin. Kom genieten.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · Douche WTW, Led verlichting, WC's spoelen met regenwater · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Marian - 29-03-2022

Gastvrij ontvangst goede camping met nieuwe sanitaire voorzieningen ed camping ligt in rustig gebied met uitzicht op de weilanden camping heeft veel potentie en ligt in een verassend stuk coulissen landschap van friesland dichtbij een mooie wandelroute van de mooisteroute.nl

Marc - 14-09-2021

Na een eenvoudige online boeking (week van tevoren) met dito financiële afhandeling is er een plaats voor mij gereserveerd op de Camping. Op de dag van aankomst kom ik in de loop van de middag aan en word gastvrij ontvangen. Vervolgens kan ik zelf uit de beschikbare plaatsen een kampeerplekje uitzoeken. Een korte toelichting op het reilen en zeilen op de camping zorgt ervoor dat ik me snel thuis voel. De gezamenlijke ruimtes zoals afwasruimte, sanitair zien er uitstekend uit, functioneert goed en zijn ruim van opzet. De aanwezige streekwinkel / theeterras is makkelijk, het zelf gebakken brood lekker. Op de camping zelf houden de kampeerders fijn rekening met elkaar, en is het in de avond op tijd rustig en relaxed. Kortom wat mij betreft een aanrader. Dank aan Maarten en Greet voor hun gastvrijheid en goede zorgen.

Marion - 27-06-2021

Heerlijke camping, ruime plaatsen in mooi gebied.

Wies - 05-01-2021

Heel fijne camping. Op fietstrektocht daar afgelopen jaar overnacht. Mooi terrein met veel bomen en struiken. Sanitair is top.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Singelsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd