In de Boomgaard

In het kort

Op het terrein zijn beschutte kampeerplaatsen met stroom, tussen fruitbomen en hagen. Daarnaast is er plaats voor tenten onder de fruitbomen. Er zijn speelvoorzieningen en een weitje met kippen en konijnen. Vanwege het karakter van het terrein is dit niet geschikt voor campers en caravans. Kampeerbusjes van maximaal 5 meter lengte en 2 meter hoogte (bij binnenrijden) zijn van harte welkom!

1,0 ha | 15 plaatsen | Open: 08/05 - 01/09 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Reserveren mogelijk
Wifi aanwezig
Speelvoorzieningen
Huisdieren aangelijnd toegestaan alleen in overleg
Slechtweervoorziening aanwezig
Kampvuur of vuurpotten toegestaan vuurplaats
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 6A
Ingerichte tenten te huur
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Kano-aanlegplek (<500m)
Afstand halte openbaar vervoer (km) 0,2
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,5

Eenvoudige slechtweervoorziening aanwezig waar men kan koken. Koelkast/vriezer aanwezig. Shelters van max 4,50m (incl. dissel) en 2m hoogte (bij binnenrijden) zijn welkom, echter wel beperkt plaats. Maximale hoogte (bij binnenrijden) voor kampeerbusjes is 2m. Een hefdakje kan op de plaats gewoon omhoog.

Tarieven *

Douche is gratis. Trekkerstarief/trekkerstent geldt alleen bij aankomst en vertrek op de fiets of wandelend. Betaalmethode: contant of via Tikkie.

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Jeroen en Jarike Kremer
Rijksweg 16
9011 XA Jirnsum
Friesland

Tel.: +31638023889
kamperen@indeboomgaard.frl
http://www.indeboomgaard.frl

Facebook

Locatie

In het hart van Friesland kun je kamperen In de Boomgaard! Het kampeerterrein ligt verborgen gelegen in een oude hoogstamboomgaard bij het dorpje Jirnsum (het dorp aan de rivier de Boarne). Jirnsum ligt centraal in de provincie Friesland in de Greidhoeke en de Lege Geaën, een weidegebied met karakteristieke kleine dorpen tussen de Friese meren.

Route

Het kampeerterrein ligt ten noordwesten van het dorp Jirnsum. Vanaf de A32: afslag Grou/Jirnsum, rij richting Jirnsum. Bij T-splitsing rechtsaf, na 500 m is het kampeerterrein aan je linkerhand (aan de ventweg).

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Moestuin/kruidentuin · Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Jos - 10-09-2023

Knusse camping in het weidse Friese landschap. Zon en schaduw plekjes in een oude boomgaard. Heerlijk om na een mooie dag fietsen aan te komen. Schoon en praktisch sanitair. Aanrader.

Menno & Maartje - 19-08-2021

Van de tentplek naast de appelboom, de rondscharrelende kippen, het springen op de trampoline (ook al zijn we in de dertig…), het schone sanitair dat elke dag werd gepoetst, de bordspelletjes in de fruitschuur, tot aan de vriendelijkheid van Jeroen en Jarike (en hond Mazzel); we hebben een ontzettend leuke tijd gehad. We gaan thuis nagenieten met de zelfgemaakte limonade uit de boomgaard!

Jack Meima - 16-07-2021

Geweldig mooie, rustige en schone camping. Zeer gemoedelijk en "easy going". Alleen wel rekening houden dat je je spullen per kruiwagen naar de campingplaats moet brengen.

Yvonne en Ton - 14-07-2021

Nog nooit een review geschreven. Toch kamperen we al meer dan een halve eeuw. Eindelijk de tijd voor genomen en hier hebben ze recht op. Een prachtig verblijf in de boomgaard. Geweldige plekken die we zelf mochten uitzoeken, en ontvangen door mensen met aandacht voor ons en met humor. Een aanrader voor iedereen die een rustig en mooie plek zoekt na een dag op de fiets. Sanitair is prima in orde en de douche muntjes staan gewoon klaar in een bakje om zelf te pakken. Heerlijk relaxen en ontspannen plek. Yvonne en Ton

Evan & Fleur - 15-06-2021

Een oase van groen en gastvrijheid. In de buurt werd er gras gemaaid, welke wij nogal storend vonden. Maar dit doet niets af van de beoordeling, want het is eigenlijk meer bedoeld zodat je van te voren met de omliggende buren afspraken kan maken dat ze pas gaan maaien als je weer weg gaat, haha. Jeroen en Jarike hartelijk bedankt voor deze super ervaring. Jullie zijn mooie mensen!

Danielle - 06-08-2020

Wij hebben enorm genoten van deze fijne camping. Wat een lieve mensen. We komen zeer zeker terug.

Wim en Marjolein - 23-07-2020

In de Boomgaard is een dyllische plek tussen prachtige hoogstammige fruitbomen. Ze hebben heerlijk rustige kampeerplaatsen, die ze hebben uitgemaaid in het hoge gras, Er is schoon en goed sanitair en voor de culinaire medemens is er een heerlijk kruidentuintje waar je vrij uit mag plukken. Dit alles wordt relaxed en gastvrij gerund door Jeroen en Jarike. Zeker een aanrader!

Herman Dieleman - 14-01-2020

Wat een geweldige kampeer plek. Heerlijk rustig tussen de fruitbomen en wat een hartelijke ontvangst. Super beheerders vriendelijk, behulpzaam en altijd in voor een praatje. Jullie zijn de ware ambassadeurs voor jullie schitterend mooie provincie FRIESLAND. Wij komen graag terug en wensen jullie alle goeds.

Jantine en Jeroen - 15-07-2019

Weer heerlijk genoten in de boomgaard. Samen met onze jongens die hun gang konden gaan, lekker spelen in de zandbak, op de schommel of op de trampoline. Fietsen in de omgeving. Of een dagje naar Leeuwarden. Opnieuw zeggen wij tot ziens!

Frank en Mayke - 06-07-2019

Geweldige plek, zalige dagen doorgebracht tussen de fruitbomen echte rust, vriendelijke ontvangst mooi sanitair leuke fietstochten gedaan.. kortom een kampeerplek met een gouden randje. Wij komen terug!

Ruud en Rita - 09-06-2019

Wat een heerlijke plek en wat een lieve mensen!! Dank jullie wel, dat we een weekje op jullie mooie camping konden staan. Genoten en zeker voor herhaling vatbaar.

Giel Job Mathies Henri Riette - 07-12-2018

Lieve Floris Mees Merlijn Jeroen en Jarike, Nog steeds denken wij met veel mooie en onvergetelijke herinneringen terug op een paar heerlijke weken die wij afgelopen zomer bij jullie mochten vertoeven. Alles wat je hoopt te verwachten bij een natuurkampeerterrein is bij jullie te vinden; gezelligheid, gemoedelijkheid, rust, ruimte, aandacht, gastvrijheid, geen met iPad ‘s en mobieltjes rondlopende kinderen, een trampoline, knuffeldieren als kippen, konijnen en cavia’s, eigengemaakte jam, verse eitjes, een flesje homemade limonadesiroop als welkom....ik kan nog wel even doorgaan. We hadden een heerlijke, ruime plek voor onze tent tussen de appel en perenbomen en onze kinderen van 15,14,14 vermaakte zich uitstekend met vissen en bootje varen op de vaart of Donald Duckjes lezen en spelletjes doen met andere kinderen in het schuurtje. En dan niet te vergeten de pizza avond die door Jeroen en Jarike werd georganiseerd voor de campinggasten waarbij ieder iets meebracht en alles samen gedeeld werd. Kortom Jeroen en Jarike weten het item natuurkampeerterrein hoog in het vaandel te houden. Ga zo door want jullie verdienen dikke complimenten. Wij komen zeker nog eens terug. Heel veel lieve groeten uit Best!

Terreinbeheerder - 18-09-2018

Wij betreuren het te lezen dat wij op geen enkele wijze in staat zijn geweest om jullie als familie/vrienden-groep een goede en leuke kampeerervaring te hebben kunnen bieden. Wij trekken ons dit erg aan! In het gesprek bij vertrek hebben wij begrepen dat jullie een grotere camping met meer voorzieningen gingen bezoeken. Wij hopen dan ook van harte dat jullie daar nog een goede tijd met elkaar hebben gehad!

Sylvia - 18-09-2018

Deze jonge beheerders moeten nog veel leren over gastvrijheid. Voor zover dit te leren valt. Wij kamperen al jaren op natuurkampeerterreinen, zomer en winter. Wij waren hier een week in augustus en zijn vroegtijdig vertrokken vanwege het uitermate onvriendelijke, zo niet onbeschofte, gedrag van Jeroen. Je voelt je hier totaal niet welkom. Bij aankomst was het meteen mis, ons camperbusje was te groot. Jeroen was in alle staten en er moest eerst overleg plaatsvinden met zijn vrouw (die ik van tevoren telefonisch het type en gewicht van de bus heb doorgegeven). In de bloedhitte mochten wij - met drie kinderen - drie kwartier (na de toch al late aankomsttijd van 15u, eerder was ook in overleg niet mogelijk) wachten of wij het terrein sowieso wel op mochten. Op deze camping worden kinderen door de beheerder continu gemaand tot stilte bij het springen op de trampoline (op klaarlichte dag). Als de hond een keer blaft, wordt je zelf door Jeroen afgeblaft. Het terrein zelf ziet er leuk uit, al ontbreekt er wel een aantal essentiële voorzieningen, zoals een buitenkraan. Je jerrycan met water kun je nu alleen vullen in het babybad in de douche. Ook een stortplaats voor het chemisch toilet en een stortplaats voor vuilwater ontbreken. Wat je met de inhoud daarvan moet doen, is een raadsel. Toen onze jongste op de middag van dag drie huilend terugkwam van de trampoline, nadat zij daar door Jeroen werd afgeblaft en er af gestuurd, besloten wij onze honderd haringen tellende De Waard tent elders te gaan opzetten. Dat was sowieso de reden dat we niet eerder vertrokken zijn. Het terrein zelf ziet er leuk uit, maar geen enkele vrolijke lampion helpt je af van het onwelkome gevoel dat de onheuse bejegening door Jeroen je geeft.

Herman - 26-07-2018

Wat een mooie en smaakvol ingerichte camping. Je ziet dat hier met veel liefde aan is gewerkt.

Familie van Dun - 24-07-2018

Super camping wij zijn hier voor langere tijd geweest en hebben om geen moment verveeld. De camping is vrij van autos wat fijn is met kleine kinderen! Nette douche en toiletgelegenheid. Vriendelijke eigenaren die ten allertijde klaar staan voor hun gasten.

Leslie - 21-07-2018

My partner and I arrived to this campground by bicycle- in an unplanned stop- after a VERY long day of cycling in the wind and rain. It ended up being our favorite campground of the entire trip! Super friendly staff, beautiful grounds, nice touches that are very appreciated when you are cycling/camping like towels and soap in the kitchen area, an area to dry off, use the refrigerator, and wi-fi. I could go on and on but you really just need to stay there. By the way, the lemonade with elderflower still remains a highlight of my trip.

Marjolein - 14-07-2018

We hebben hier heerlijk gekampeerd. Mooie plekken om te staan, ruim zoals we gewend zijn bij natuurcampings. De fruitbomen op het terrein geven het een extra leuke sfeer. Met trampoline en zandbak en kippen/konijnen zijn de kinderen ook voorzien en de beheerders zijn heel aardig en behulpzaam. Wij komen zeker nog eens terug!

Andéla & Jeroen - 19-06-2018

Als zeer ervaren tentkampeerders tóch weer een nieuw pareltje ontdekt en wel midden in Friesland, op klein uurtje fietsen van de culturele hoofdstad van Europa. Paradijs voor tentkampeerders: mooie, ruime plekken in een schitterende boomgaard. Mogelijkheid om bij slecht weer binnen te koken en eten, erg goed sanitair en vriendelijke eigenaren met veel gevoel voor humor (chasse interdite staat er bij het konijnenhok …). Absolute aanrader!

Evelien - 07-09-2017

Voor het eerst in mijn eentje op een natuurkampeerterrein, en ik wil nu al niet meer anders! De camping, of eigenlijk moet ik zeggen boomgaard, ziet er prachtig uit! De plekken bieden voldoende privacy en zijn ruim genoeg. Het sanitair is vrij nieuw en ziet er spik en span uit! Afwassen is een feestje, want de zeep ruikt enorm lekker! :-) Jeroen en Jarike hebben mij heel hartelijk ontvangen en zijn goed bereikbaar voor vragen en/of hulp (zo mocht ik even de spierballen van Jeroen lenen omdat ik zelf het hefdak van het camperbusje niet naar beneden kreeg! Nog bedankt Jeroen!) Er is een overdekte schuur waar folders liggen van wat er in de omgeving te doen is. (Aanrader: koffie drinken bij Picknickers in Terherne) Ook staat hier een koelkast, kun je er koken en jam en limonade kopen. Al met al heb ik enorm genoten van mijn verblijf hier, en zal ik in de toekomst ongetwijfeld nog een keer terugkomen

Peter - 12-08-2017

Zeer netjes, vriendelijke mensen, je voelt je echt thuis.

Kirsten & Romke - 10-08-2017

Wat een heerlijke camping! Hartelijk ontvangst door de eigenaren en een prachtig plekje voor onze tent in de boomgaard. Ook een prima plek wanneer het weer wat minder is. Ideaal dat er een koelkast aanwezig is voor algemeen gebruik en zelfs ons camping kookstel hadden we thuis kunnen laten. Heerlijk weekend gehad op fiets afstand van veel leuke dorpjes en Friese steden.

Jeroen en Jantine - 29-07-2017

Erg mooie centraal in Friesland gelegen camping waar je echt tussen de fruitbomen kunt staan! Ruim nieuw sanitair met een groot kinderbad ons zoontje heeft zich heerlijk vermaakt met de kippen, konijnen, cavia's, in de zandbak en op de trampoline. Een aanrader!!!

Katja - 25-07-2017

Mooie boomgaard, mooie kampeerplek in een fijne fietsomgeving. Aardige eigenaren die duidelijk plezier beleven aan hun camping. Ik kom nog eens terug!

Suzanne, Rolph en hond Joep - 23-07-2017

Leuke kleine en gezellige camping in een boomgaard. Je wordt wakker tussen de appel en pruimenbomen terwijl achter in het weiland de paardjes lopen te briesen. Mooie, schone, nieuwe douches en toiletten en een gezellige 'herberg' waar je als het heel slecht weer is even kan zitten. Kampvuur 's avonds maakt het even-weg-gevoel helemaal af. Jeroen en Jarike zijn supergastvrij en verkopen ook nog een lekkere zelfgemaakte jam en limonade. Deze camping is een echte aanrader, wij komen er zeker terug!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik In de Boomgaardsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd