De Lange Paal

In het kort

Het kampeerterrein bestaat uit drie velden met twee toiletgebouwen en heeft per veld plaats voor ongeveer 15 tenten. Winkels bevinden zich op 3,5 km.

Groepen:
1,5 ha | Open: 31/3 - 02/10 | Puur Natuur

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
douche(s) warm water/aantal 6
toilet/aantal 9
Toegankelijk voor mindervaliden
Huisdieren niet toegestaan
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,5

Faciliteiten voor mindervaliden

Mindervalidendouche en -toilet aanwezig.

€ 8,25 p.p. per nacht (excl. toeristenbelasting). € 6,00 p.p. per dag Kijk voor actuele tarieven, voorwaarden, aanvraagformulier en contactgegevens boswachter op www.logerenbijdeboswachter.nl/groepskamperen

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Staatsbosbeheer
Postweg 1a
8899 BZ Vlieland
Friesland

Tel.: +31623868013 (8.00-22.00 uur / geen sms)
bgg.: +31306977749
langepaal@staatsbosbeheer.nl
https://www.logerenbijdeboswachter.nl/groepskamperen

Facebook Twitter Instagram

Locatie

GroepsNatuurkampeerterrein De Lange Paal ligt op Vlieland, waar de zee, de zon en de wind de hoofdrol spelen. Op dit kleinste Waddeneiland ervaar je rust en ruimte. Ook is het een paradijs voor vogels. Vlieland staat synoniem voor genieten voor iedereen.

Verhuur & Activiteiten

Ingerichte keukentent te huur met 10 picknickbanken (voor maximaal 40 personen). De keukentent is te huur van 15 mei tot 1 juli. Vul het aanvraagformulier in op de website voor reserveringen, meer mogelijkheden, tarieven of arrangementen op maat.

Hoogseizoen

Kijk voor seizoensindeling en actuele prijzen op www.logerenbijdeboswachter.nl/groepskamperen.

Route

Het kampeerterrein ligt op 3,2 km van Oost-Vlieland, aan de Postweg tussen Oost-Vlieland en de Vliehors (vanaf de Veerdam via het dorp richting Vliehors). Informatie over veerdienst Harlingen-Vlieland via Rederij Doeksen (tel. +31 (0)88-9000888). Let op: Vlieland is niet toegankelijk voor auto's.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Waterbesparende douches · Zonnecellen · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

camilla kemper - 04-10-2016

Heerlijk rustige Camping, schoon en ruim, met een zeer vriendelijke boswachtster die ook in drukke tijden een vriendelijk woord voor je heeft en je met raad en daad bij staat

Sonja Schulte - 29-08-2016

Mijn eerste natuurkampeerervaring had ik hier en viel niet tegen. Het terrein is prachtig en de sanitaire voorzieningen zijn heel schoon en prettig ook - een mooi gebouw gemaakt van hout en voorzien van nestkastjes waar boerenzwaluws ten tijde dat ik er was aan het broeden waren. Vriendelijke ontvangst door de boswachter, zij stond altijd klaar voor alle vragen. Een prettige plek.

josephine hallegraeff - 31-07-2016

Mooie rustige kampeerveldjes, omzoomd met bomen waardoor je geen last hebt van de wind; veel ruimte; goed en schoon sanitair en heel vriendelijke ontvangst. Er staat een doos voor overbodig eten; een heel goede manier om niets te hoeven weg gooien bij vertrek en aangenaam voor de nieuwe gasten. Prettige sfeer.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Lange Paalsterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd