Aaster Uiltje

In het kort

Houd je van natuurbeleving en vind je rust en ruimte voor de andere kampeerders ook belangrijk, dan bent u hartelijk welkom! Kinderen kunnen samen spelen op het veld en 's avonds stil genieten van de schemering en sterren. Vanaf 22.30 uur is het stil op ons kampeerterrein. Lekker puur kamperen. We hebben schone sanitaire voorzieningen en letten op het milieu. Reserveren is noodzakelijk.

0,7 ha | 14 plaatsen | Open: 09/06 - 20/08 | Puur Natuur
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Reserveren in hoogseizoen is noodzakelijk. Dit jaar 2022 zijn wij helaas alleen met oerol van 09 juni tot 20 juni en in het hoogseizoen van 1 juli tot 20 augustus open.

Tarieven *

Tarief LS vanaf 01/09: 20% korting op het totaalbedrag. Pinnen niet mogelijk. Milieuheffing vanaf 0 jaar. wijzigings- en annuleringskosten € 12,50. Tariefswijzigingen voorbehouden.

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Madeleine Dambrink
Dorpsstraat 101
8896 JD Terschelling/Hoorn
Friesland

Tel.: +31638108093
info@aasteruiltje.nl
https://aasteruiltje.nl/

Facebook

Locatie

Aaster Uiltje is een kleine beschutte gezinscamping voor jong en oud. Vlak bij de duinen van Oost-Terschelling. Een prachtig, zonnig en eenvoudig plekje voor tentkamperen. Volop fiets- en wandelmogelijkheden in de natuur: Enorme stranden op fietsafstand waar je je kunt uitleven met zand en golven. Het Hoornse bos met klimbomen ligt om de hoek.

Natuurkampeerterrein Aaster Uiltje ligt aan de rand van Hoorn in het groen tussen het Wad en de Noordzee. Wij hebben specifiek de sfeer van n camping met alleen plek voor tenten en persoonlijk kontakt. Het terreintje is helaas te klein voor een trekkersveldje. Ook hebben we ivm Corona een minimum aantal overnachtingen van 4 nachten vastgesteld. Op loopafstand vind je o.a. een warme bakker, enkele winkels, gezellige restaurantjes, een biologische pluktuin en een fietsenverhuur. Er is een supermarkt in het naburige dorpje Lies op 1,8 km afstand. Het rustige strand is via een beschutte fietsroute (1,8 km) te bereiken  Ook de Boschplaat en het Wad zijn dicht in de buurt.


Het terreintje heeft 14 kampeerplekken, waarvan er een paar in het bos gelegen zijn, maar het grootste deel ligt rond ons veld, waar jong en oud  lekker samen spelen. Auto's staan vooraan de weg bij het huis.


Ons kampeerterrein en het zomerhuisje zijn ideaal voor natuur- en rustgenieters (Jong en oud). Natuur- en strandtochten zijn via de VVV te boeken.


De beheerder woont op het terrein en kan altijd wat over Terschelling vertellen.


Bekijk naast onze website ook onze Facebookpagina.


 


 

Hoogseizoen

09/06-20/06; 01/07-20/08.

Route

Ga richting Hoorn. Het adres is Dorpsstraat 101. Ons huis heeft luiken met witte uilen. Of neem bus 1 Oosterend, halte Hoorn Manege. Steek de Dorpsstraat over en je bent gearriveerd.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Natuurkampeerterrein Aaster Uiltje ligt aan de rand van het dorp Hoorn. Een van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur ‘Et pakhuus’. Vroeger werden hier gejutte spullen opgeslagen. Nu is het een opslagplaats voor verenigingen. Bij de middeleeuwse Sint-Janskerk staat de Sjouw, een bal die gehesen werd om aan het werkvolk in de wijde omtrek de tijd voor de middagpauze aan te geven. Schuin tegenover het kampeerterrein aan de oostkant vindt u de Hoorner Kooi. Deze eendenkooi uit 1655 is vrij toegankelijk.

Groene energie · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Marga Reker-Hijink - 05-08-2017

We hebben hier heel fijn gekampeerd. Fijn en veilig terrein voor kleine kinderen. Eenvoudig en schoon sanitair. Fijne slechtweer-voorziening om even terecht te kunnen bij regen. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen!

marjolijn en johan - 11-09-2016

Dit jaar voor de tweede keer een week op Aasteruiltje. De drie romantische bosplekjes hebben mijn hart gestolen, maar dit jaar stonden we op het grote veld. Wat fijn: een eenvoudige camping waar je precies de voorzieningen hebt die je als fietser nodig hebt: een mangel om je wasgoed enigszins te drogen voor je het ophangt, een slechtweervoorziening, schoon sanitair en vreselijk aardige mensen. Het was erg leuk om Madeleine en Danny weer te zien.

van Wakeren - 25-08-2015

Hele mooie dagen gehad op het eiland en volop genoten van de rust op dit terrein! Mooie plek met goede faciliteiten en zelfs een mooi schuil/praat/koffiehuisje. Zeer gastvrij ontvangen en zeer behulpzaam met o.a. uitleg over de mooie plekken en gelegenheden in de omgeving. Een echte aanrader en zonder de geleende mok had ik de heerlijke koffie nooit geproefd ;-)

Dirkje de Jong - 23-08-2015

Alleen op vakantie om tot rust te komen en dat is zeer geslaagd. Heerlijke plek in het bos, waar de natuur vlakbij is. Gastvrij ontvangen en met de mede kampeerders contact in het praathuis waar de koffie zo gezet kon worden. Erg fijn om zo tussen de konijntjes, vlindertjes, merels, muisjes, egel en veel groen een paar dagen te vertoeven. Zeker een aanrader!

Elizabeth Hertog - 28-09-2014

Ik kan me ¨alleen maar ¨aansluiten bij de vorige mensen,vriendelijke persoonlijke ontvangst ,en de dagen dat ik er was belangstellend en ook weer heel persoonlijke aandacht op een schitterend terrein. zeer zorgvuldig onderhouden terrein en douches

Nelleke Bos - 25-05-2012

Wat een prachtige plek en een hartelijke persoonlijke ontvangst! Aaster uiltje ligt op een lekker rustig stekkie van de weg af. Veel groen, veel zon. De mooiste uitvalsbasis om Terschelling te ontdekken...

Jos van der Vliet - 29-08-2011

Heerlijk, wat een rust. Mooi terrein, goed sanitair. Madeleine is echt top. Altijd bereid om te helpen en mee te denken. We hebben ons heel ontspannen kunnen voelen.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Aaster Uiltjesterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd