Aaster Uiltje

In het kort

Houd je van natuurbeleving en vind je rust en ruimte voor de andere kampeerders ook belangrijk, dan ben je hartelijk welkom! Kinderen kunnen samen spelen op het veld en 's avonds stil genieten van de schemering en sterren. Er is geen wifi. Vanaf 22.30 uur is het stil op ons kampeerterrein. Lekker puur kamperen. We hebben schone sanitaire voorzieningen en letten op het milieu. Reserveren is noodzakelijk. Openingstijden 2023: tijdens Oerol (8 t/m 19 juni) en in de zomer (6 juli t/m 3 september).

0,7 ha | 14 plaatsen | Open: 05/06 t/m 17/06 - 03/07 t/m 03/09 | Puur Natuur
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Huisdieren niet toegestaan
Kampvuur of vuurpotten verboden
Slechtweervoorziening aanwezig
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Afstand halte openbaar vervoer (km) 0,1
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 1,0

Reserveren via onze website is noodzakelijk. Wij zijn open tijdens Oerol van 05 juni tot 18 juni en in de zomer van 3 juli tot 3 september. Wij hebben nog plek tijdens Oerol en in de zomer. Dit jaar 2024 bestaat Aaster Uiltje 20 jaar!

Faciliteiten voor mindervaliden

geen

Tarieven *

Reserveren is verplicht via internet www.aasteruiltje.nl 

Reserveringskosten 2,50 euro (eenmalig)

Opladen elektrische fiets 0,25 euro per keer

Grote tent is max.6x4m. Kleine trekkerstent is max. 3x3m.

 

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Madeleine Dambrink
Dorpsstraat 101
8896 JD Terschelling/Hoorn
Friesland

Tel.: +31638108093
info@aasteruiltje.nl
https://aasteruiltje.nl/

Facebook

Locatie

Aaster Uiltje is een kleine beschutte gezinscamping voor jong en oud. Vlakbij de duinen van Oost-Terschelling. Een prachtig, zonnig en eenvoudig plekje voor alleen tentkamperen. Volop fiets- en wandelmogelijkheden in de natuur: enorme stranden op fietsafstand waar je je kunt uitleven met zand en golven. Het Hoornse bos met klimbomen ligt om de hoek. En de biologische pluktuin ligt om de hoek.

Een prachtig eenvoudig terrein, met licht, lucht en ruimte,  beschut gelegen tussen weilanden, en elzensingels bij het dorpje Hoorn. We hebben 3 kleine bosplekken voor maximaal 2 volwassen en zonnige veld voor gezinnen en trekkers.


Er zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden naar het dorp Hoorn (0,1 km), duin en strand (1,5 km), het Wad (900 meter) en de Boschplaat (3,5 km). De nacht biedt hier nog een unieke sterrenhemel. De natuurcamping en ons zomerhuisje zijn ideaal voor natuurgenieters.


Het minimum aantal nachten te reserveren is 4 (tijdens Oerol 2 nachten) en van te voren reserveren is verplicht. Caravans, vouwwagens, campers, groepen en huisdieren kunnen we helaas niet toelaten.


Met veel kampeer-genoegen ontvangen wij u als gast!


Bekijk naast onze website ook onze Facebookpagina.


 


 

Route

Ga richting Hoorn. Het adres is Dorpsstraat 101. Ons huis heeft luiken met witte uilen. Of neem bus 1 Oosterend, halte A.V.V. Loop 50m terug naar het eerste huis. Steek de Dorpsstraat over en je bent gearriveerd.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Natuurkampeerterrein Aaster Uiltje ligt aan de rand van het dorp Hoorn. Een van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur ‘Et pakhuus’. Vroeger werden hier gejutte spullen opgeslagen. Nu is het een opslagplaats voor verenigingen. Bij de middeleeuwse Sint-Janskerk staat de Sjouw, een bal die gehesen werd om aan het werkvolk in de wijde omtrek de tijd voor de middagpauze aan te geven. Schuin tegenover het kampeerterrein aan de oostkant vindt u de Hoorner Kooi. Deze eendenkooi uit 1655 is vrij toegankelijk.

Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Marga Reker-Hijink - 05-08-2017

We hebben hier heel fijn gekampeerd. Fijn en veilig terrein voor kleine kinderen. Eenvoudig en schoon sanitair. Fijne slechtweer-voorziening om even terecht te kunnen bij regen. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen!

marjolijn en johan - 11-09-2016

Dit jaar voor de tweede keer een week op Aasteruiltje. De drie romantische bosplekjes hebben mijn hart gestolen, maar dit jaar stonden we op het grote veld. Wat fijn: een eenvoudige camping waar je precies de voorzieningen hebt die je als fietser nodig hebt: een mangel om je wasgoed enigszins te drogen voor je het ophangt, een slechtweervoorziening, schoon sanitair en vreselijk aardige mensen. Het was erg leuk om Madeleine en Danny weer te zien.

van Wakeren - 25-08-2015

Hele mooie dagen gehad op het eiland en volop genoten van de rust op dit terrein! Mooie plek met goede faciliteiten en zelfs een mooi schuil/praat/koffiehuisje. Zeer gastvrij ontvangen en zeer behulpzaam met o.a. uitleg over de mooie plekken en gelegenheden in de omgeving. Een echte aanrader en zonder de geleende mok had ik de heerlijke koffie nooit geproefd ;-)

Dirkje de Jong - 23-08-2015

Alleen op vakantie om tot rust te komen en dat is zeer geslaagd. Heerlijke plek in het bos, waar de natuur vlakbij is. Gastvrij ontvangen en met de mede kampeerders contact in het praathuis waar de koffie zo gezet kon worden. Erg fijn om zo tussen de konijntjes, vlindertjes, merels, muisjes, egel en veel groen een paar dagen te vertoeven. Zeker een aanrader!

Elizabeth Hertog - 28-09-2014

Ik kan me ¨alleen maar ¨aansluiten bij de vorige mensen,vriendelijke persoonlijke ontvangst ,en de dagen dat ik er was belangstellend en ook weer heel persoonlijke aandacht op een schitterend terrein. zeer zorgvuldig onderhouden terrein en douches

Nelleke Bos - 25-05-2012

Wat een prachtige plek en een hartelijke persoonlijke ontvangst! Aaster uiltje ligt op een lekker rustig stekkie van de weg af. Veel groen, veel zon. De mooiste uitvalsbasis om Terschelling te ontdekken...

Jos van der Vliet - 29-08-2011

Heerlijk, wat een rust. Mooi terrein, goed sanitair. Madeleine is echt top. Altijd bereid om te helpen en mee te denken. We hebben ons heel ontspannen kunnen voelen.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Aaster Uiltjesterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd