De Banken

In het kort

Het groepsterrein bestaat uit zeven verschillende velden met elk een eigen toiletgebouw en warme douches. Zwemmen kan in het nabijgelegen Veluwemeer.

Groepen:
6,3 ha | Open: 01/05 - 30/10 | Puur Natuur
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Faciliteiten voor mindervaliden

Mindervalidendouche en -toilet aanwezig.

€ 7,00 per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting en reserveringskosten). Neem voor meer informatie contact op met de boswachter. Per boeking betaal je € 10,00 (‘een tientje voor de natuur’) aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder ‘Terreinen’). Stroomverbruik is 2,50 per aansluiting per nacht. Eindschoonmaak € 40,00 Betaling is op basis van eindfactuur.

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Staatsbosbeheer
Dasselaarweg 45
3896 LT Zeewolde
Flevoland

Tel.:
debanken@staatsbosbeheer.nl
https://www.logerenbijdeboswachter.nl/groepskamperen

Facebook Twitter

Locatie

GroepsNatuurkampeerterrein De Banken ligt in het verrassende Horsterwold, dat eeuwenoud aandoet, ondanks de prille ontstaansgeschiedenis. Je kunt naar hartenlust struinen in natuurontwikkelingsgebied de Stille Kern en er zijn eindeloze mogelijkheden om te fietsen, wandelen en mountainbiken in de omgeving.

Verhuur & Activiteiten

Een dagactiviteit zonder overnachting is ook mogelijk en kost € 5,00 per dag (excl. reserveringskosten).

Route

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Folkert de Vries - 30-07-2017

Een prachtig terrein, geweldig zwemwater dichtbij, goed sanitair . Wij met onze scouting groep hebben hier een fantastische tijd gehad, we komen hier vast nog wel eens weer

debbie - 14-06-2017

Voor onze groep was het lastig om een ideale locatie te vinden. Deze kwam toch aardig in de buurt met alles wat wij nodig hebben!! Bos dichtbij, water dichtbij, kampvuur mogelijk, auto's mogen naast de tent, toiletten aanwezig en ook nog luxe warme douches. Eigenlijk bijna perfect. Alleen de angst voor schroeiplekken is toch een dingetje, gelukkig had ons veld deze al en hoefde we daar niet moeilijk over te doen, maar het voorkwam dat sommige mensen bij hun tentje een klein vuurtje konden maken en dat was jammer. Verder dus ideaal en een onwijs aardige boswachter. Bedankt!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Bankensterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd