De Jarden

In het kort

Kamperen in een prachtige omgeving, voor families, vriendengroepen en andere actieve natuurliefhebbers. Ontdek het ruime GroepsNatuurkampeerterrein van vijf velden met water en elektra-aansluiting. Speelnatuur, sportveld en luxe shelter. Iedere avond vuurtje stoken en ’s morgens verse broodjes. Genieten met je familie, vereniging, of vier je bruiloft in de buitenlucht!

Dit GroepsNatuurkampeerterrein is momenteel geopend voor individuele kampeerders. In de huidige situatie is er elektriciteit en water beschikbaar bij alle 22 plekken.

Groepen:
1,5 ha | 4 plaatsen | Open: 29/04 - 13/09 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters)
douche(s) warm water/aantal 19
toilet/aantal 8
Reserveren mogelijk
Wifi aanwezig
Speelvoorzieningen
Huisdieren aangelijnd toegestaan max 2
Slechtweervoorziening aanwezig (luxe shelter)
Kampvuur of vuurpotten toegestaan
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 16A
Afstortplaats cassettetoilet
Trouwen in de natuur mogelijk
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Kano-aanlegplek (<500m)
Afstand halte openbaar vervoer (km) 3,0
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,0

€9,50 per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting à €1,25 voor personen vanaf 13 jaar). Kijk voor meer tarieven op www.dejarden.nl. Per boeking betaal je € 10,00 (‘een tientje voor de natuur’) aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder ‘Terreinen’). Dit is bij de prijs inbegrepen.

Betaalmethode: pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Ananda Obst
Meerweg 13
9312 TC Nietap
Drenthe

Tel.: +31594512073
info@cnossenleekstermeer.nl
https://www.cnossenleekstermeer.nl/kamperen-met-een-groep/

Facebook Twitter Instagram

Tips!

Alle-Boten-Wedstrijd

Elke donderdag avond in de zomervakantie is er om 19.30 uur de Alle-Boten-Wedstrijd.

Voor alle gasten van ons vakantiepark is er deze gezellige wedstrijd met zeilboten!

 

Trouwen op een GroepsNatuurkampeerterrein
Op deze unieke locatie met een fraai uitzicht over het Leekstermeer is het mogelijk om het huwelijk te laten voltrekken. Dit kun je aanvragen bij de afdeling Burgerzaken van de Gemeente Noordenveld. De gehele lokatie staat dan tot jullie beschikking. Stap letterlijk in het huwelijksbootje en vaar aan het einde van uw feest met z'n tweëen het geluk tegemoet!

Naast de huwelijksvoltrekking kunnen we zorgen voor de heerlijke maaltijd, een spetterend feest, overnachtingen voor jullie en jullie gasten in onze chalets. Dit alles in een sfeervolle omgeving van het Leekstermeer!

Helemaal bijzonder is trouwen op onze fantastische buitenlocatie. Gelegen op het GroepNatuurkampeerterrein De Jarden, onder de houten shelter met alle gasten in de buitenlucht! Iedereen kan z'n tentje opzetten en 's avonds feest bij het kampvuur!

Bewaren

Locatie

In de kop van Drenthe, op nog geen 20 minuten van de stad Groningen, ligt De Jarden. Direct aan het Leekstermeer in natuurgebied De Onlanden. Een wereld van water, rietkragen en prachtige wetlands. Dineren op het terras aan het water, leren zeilen en surfen, fietsen en wandelen... actief genieten dus!

Naast het kamperen zijn er vele extra mogelijkheden: de combinatie van watersport, actieve buitenactiviteiten en lunch of diner op locatie zorgen voor de ultieme beleving. Het kan gaan om een dagactiviteit zoals zeilen en vlotten bouwen of bijvoorbeeld een compleet meerdaags arrangement. Ontbijt-/lunch-/diner service, in het restaurant of op je eigen kampeerplaats. Zeillessen en surflessen, teambuilding of lekker zelf een mooie route varen. Vaar-, fiets- en wandelroutes zijn aanwezig. Wifi in restaurant. Bruiloft in de buitenlucht!

Verhuur & Activiteiten

Naast kamperen zijn er vele extra mogelijkheden:
actieve buitenactiviteiten en lunch of diner op locatie zorgen voor de ultieme beleving. Van een dagactiviteit zoals vlotten bouwen tot een compleet
meerdaags arrangement. Zeillessen en surflessen,
teambuilding of zelf een mooie route varen

Route

Tussen Leek en Roden. Op de N372 neem je de afslag Leekstermeer.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Het Drentse Nietap is een tweelingdorp met het Groningse Leek. Toen vroeger de belastingstelsels in de provinciën verschilden, wakkerde dat de handel aan. In de zeventiende eeuw kon het passeren van een provinciegrens soms erg lang duren. Om de handelaren van eten, drinken en een bed te voorzien, kwam er een herberg op de plek van het latere Nietap, genaamd NijeTap (voor het eerst genoemd in 1654). Waar Nietap en Leek samenkomen, maakt het grenswatertje De Leke een bocht. Hier lag in de Tachtigjarige Oorlog, op de grens, de Leekster Schans, een verdedigingswerk tegen de Spaanse troepen.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · pelletkachel, eigen bronwater, WTW-installatie · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Els - 17-08-2020

Ruime plekken, met schaduw. Deze groepsplekken staan wat op afstand van de 'gewone' camping Cnossen. Heerlijk het Leekstermeer op loopafstand. De kinderen hebben gezwommen en zeillessen gehad. Toiletten leken in eerste instantie niet regelmatig schoongemaakt te worden, wat ons wel noodzakelijk lijkt in deze Coronatijd. Dit hebben wij bij de receptie gemeld. Later gebeurde het gelukkig wel een paar keer per dag.

Elizabeth - 13-06-2016

Prachtige beschutte plekjes, schoon sanitair, kampvuur: wij hebben zeer genoten tijdens ons weekend met vrienden en familie. De familie Cnossen is gastvrij en denkt mee. Wij komen hier zeker terug!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Jardensterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd