Lotussy

In het kort

Het landgoed is een natuurpark op zich, waar de geëgaliseerde kampeerplekken op een organische manier individueel zijn ingebed tussen de (fruit) bomen, bosschages, open ruimtes en wandelpaden. Lotussy beschikt over luxe sanitaire voorzieningen. En over een sfeervolle woonkamer met terras en wifi . Het Natuurkampeerterrein maakt deel uit van Centre de Ressourcement Lotussy, een project dat als doel heeft een bijdrage te leveren aan de heling van de natuur in het algemeen en de mens in het bijzonder. De minimale verblijfsduur is twee nachten, in juli en augustus drie nachten. Voor trekkers te fiets of te voet is altijd plek.

10,3 ha | 16 plaatsen | Open: 01/04 - 31/10 | Natuur Plus
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Hangmatkamperen mogelijk
Tenten welkom
Vouwwagens welkom
Tourcaravans welkom
Kampeerbusjes (< 5 m) welkom
Campers welkom (max. lengte in meters) 9 meter
Huisdieren aangelijnd toegestaan
Slechtweervoorziening aanwezig
Natuurlijk zwemwater (<1km)
Toegankelijk voor mindervaliden
Speelvoorzieningen
Elektriciteitsaansluiting voor kampeermiddelen/ampère 10A
Wifi aanwezig
Reserveren mogelijk
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Afstand halte openbaar vervoer (km) 21,0
Afstand dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel (km) 3,0

Formeel is open vuur op het terrein verboden vanwege brandgevaar. Als de omstandigheden dat toelaten kan evt. een uitzondering worden gemaakt. Er is een zwemmeertje op het terrein. Als alles goed gaat is het vanaf 2023 het hele jaar door te gebruiken.

Faciliteiten voor mindervaliden

In het sanitairblok is een cabine ingericht voor mindervaliden (douche, toilet en wastafel). Het reliëf op het terrein kan daarentegen een belemmering zijn.

Tarieven *

Bezoekerslidmaatschap vereniging Lotussy: € 3,00 per volw. per jaar Korting verblijf > 20 nachten: 15 % over totaal Betaling ook mogelijk per overboeking ter plaatse.

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Klaas Arjen Wassenaar
Tussy
58360 Saint-Honoré-les-Bains
Bourgogne

Tel.: +33386307854
lotussy@rocketmail.com
http://www.lotussy.com

Locatie

Lotussy bevindt zich in het Parc Naturel Régional du Morvan. Een pittoresk, heuvelachtig landschap waar bossen, weilanden, dorpjes en gehuchten elkaar afwisselen en wat doorsneden wordt door talloze weggetjes, paden, riviertjes en beken. Op loopafstand ligt het kuuroord Saint-Honoré-les-Bains.

Route

Vanaf Saint-Honoré-les-Bains richting Villapourçon. Na 2,5 km, in gehucht Tussy, na tweede huis rechtsaf.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Moestuin/kruidentuin · Waterbesparende toiletten · Zonnecellen · Windenergie · warmwatervoorziening via warmtepomp · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Beoordelingen van bezoekers

Michel en Marja van Tooren - 23-05-2022

Wat een geweldige camping. De plekken zijn helemaal privé in verschillende hoekjes op het terrein van 10 ha. Enkel het geluid van fluitende vogels, kwakende kikkers en verder stilte. We hebben 6 geweldige dagen bij jullie gehad. Dank daarvoor.

Marjan van Eeden - 23-09-2021

Wat een geweldig fijne periode hebben mijn man en ik hier gehad. We hadden bewust gekozen om langer ergens te verblijven en waar kan dat beter dan hier. Zo rustig, prachtige kampeerplek, de uilen 's avonds, overdag de groene specht om maar wat te noemen. We komen zeker terug, deze plek wordt met liefde beheerd, dat voel je op het hele terrein.

Bertus - 10-09-2021

Rust, ruimte, stilte en natuur. Dat zijn de kenmerken van deze geweldige camping. Ik kan gerust zeggen dat dit de mooiste camping is waar ik ooit ben geweest. Als ik al een minpuntje zou moeten noemen, dat er in de omgeving weinig is te doen, maar dat kan ook als pluspunt worden genoemd

cecile - 13-02-2021

Heerlijke plek! Heel vriendelijke mensen.

bart - 18-08-2020

Uitstekende camping,. zo moet kamperen zijn. Prachtig terrein, grote plaatsen, alle rust en vrijheid. Prima sanitaire voorzieningen Zeer vriendelijke ( Klaas-Jan) eigenaar beheerder, uiterst behulpzaam. Voor herhaling vatbaar

Sylvia - 03-05-2020

Zeer fijne tijd gehad. Lekker stil en in de nacht goed donker zodat je de sterren kunt zien. Mooie plekjes voor onze tent. Een grote boom voor schaduw. Echt tot rust gekomen.

Eloy Peters - 26-06-2019

Begin juni 4 nachten gestaan, prachtige omgeving, midden in de natuur van de camping zelf. Op de camping zelf is al genoeg te ontdekken en rond te struinen. Verder heerlijk rustig en vanuit je kampeerplek genieten van de natuur.

Margriet Leijenaar - 12-08-2018

Wat een ruimte, hier kom je echt tot rust! Een mooie camping, prachtige plekken. Genoeg in de omgeving om te ontdekken!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Lotussysterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd