La Buse

In het kort

Het terrein van La Buse ligt op een berghelling en meet 0,65 ha. Het terrein ligt op 300 meter van de stille D703. Beneden aan de voorzijde van het huis is het gehucht Brenat. Aan de achterzijde van het huis bevinden zich het restaurant, de slechtweervoorziening en het sanitair. Iets hoger gelegen de parkeerplekken en de groentetuin. Bovenaan liggen de ruime terrasvormige kampeerplekken en afwasgelegenheid op een met bomen beplant terrein. Geheel boven is er het bos met aansluitend het pad naar de top van de berg vanwaar wandelingen in vele richtingen mogelijk zijn.

0,65 ha | 9 plaatsen | Open: 09/05 - 11/09 |
Reserveer nu!

Kenmerken van dit terrein

Tarieven *

Prijs voor een plek voor 1 persoon is 12,50 (met instemming een plek te delen). Maximumprijs per plek is 32,50, maximum aantal personen is 5. Maximaal 1 auto of 2 motoren per plek. Betaalmethode contant of per overboeking.

Betaalmethode: alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Contactgegevens

Adres
Rolf den Hollander
Lieu-dit Brenat
63570 Saint-Jean-Saint-Gervais
Auvergne

Tel.: +31632055866
rolfdenhollander@icloud.com
https://www.labuse.nl/

Locatie

La Buse bevindt in het Livradois-Forez regional park, Puy-de-Dôme, d'Auvergne. De camping ligt in een bergachtig gebied met bos, landerijen, beekjes, (boeren)gehuchten, stille wegen en vele wandelpaden. Van de berg afdalend tref je het dal van de Allier en zijn er verschillende kleine steden. De rustige wegen in de omgeving zijn zeer geschikt voor sportieve fietstochten. 

De slechtweervoorziening biedt gelegenheid om maaltijden te bereiden, muziek te luisteren, boeken te lenen. Tevens zijn er wandelkaarten en toeristische folders.


In het restaurant, kan op verzoek, met de beheerder meegegeten worden. 

Hoogseizoen

01/07 - 31/08.

Route

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Overig

Groene energie · Afvalscheiding · Compost voorziening · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Moestuin/kruidentuin

Beoordelingen van bezoekers

Nog geen beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik La Busesterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd